evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

Paragraf imla bulundurmayan morali morel yazan yazilari okuyamiyorum. Napayim tarzim bu..
okuyamıyorsan gozluk takmanı tavsıye ederım benım sorunum
tum soyledıklerın dogru benı tanımadan herseyı anlatmıssın.evet kararsızım.mılletı eglendırmek bana gore değil zaten oldum olası.zaten sımarık degılım haklısın.benım sımarıklıgım kendıme kendımle mutlu olusumda nesemde.ama mobılya konusunda cok yer gezınce kafam karıstı.normalde eskıden derdımkı evım olsun kose koltugu bı tv fln..sonra chester tarzı boyle avangard olmayan olsun dedım.gosterıs hıc aklıma gelmedı ama bellı bı zevkım var.ama ben bunu yazarken cok sınırlıydım.tam anlatamadım rukus gıbı durdu mılletın gozunde ama dedıgın gıbı bu tarzda sık salonlar oluyor.ben bıraz farklıyım demekkı herkesten tarz olarak abartı sevıyorum ama fıkırlerımı degıstırmek zorundayım cunku ne kadar burdakılere kızsamda rahat olmak evde onemlı zaten ıkı odalı ev buyukte olmaz rahat bırsey evıme göre alırım.sanada cok tesekkur ederım.allah hayatın boyunca tum ıslerınde senı memnun ve mutlu etsın.bereketlı olursun ıns.kendıne ıyı bak

Bir de diyor ki kimse imsaya güvenmesin atarim nişanı. Nişan kalmış sanki seni bu saatlerde goruyorun hep kova hatunu guzel geceler
uyumadan önce gırıyorum gunduz ıslerım oluyor bır ıkı konu acıp sızlere danısmak ıstedım o nedenle gırdım

Çok anlayamadım konuyu ama fiyatlar bana çok uçuk geldi
Ben sadelikten yanayım,avangart mavangart çok gerekli mi
5 ila 7 bine çok güzel köşe takımları var hem rahat hem sade hem güzel
Yemek masası falan da odaya ekstra gerek yok bence,mutfaga klasik masadan almaniz yetmez mi iki kisisiniz zaten 2+1 evi neden tiklim tiklim doldurasiniz ki
Yatak odalarına girmiyorum çünkü fiyatlarını bilmiyorum.
Konuyu da sona kadar okumadım sonlarda farklı bir mevzu varsa bilmiyorum.

kendı evındenmı bılıyorsun varoslugu? duzgun konusursan sevınırım.
:) bir an kendi diyen kendi olur yazacaksın zannettim :) eminim çok heveslisin. Yeni evleneceksin... Ama emin ol anlattıkların aşırı zevksiz. Hanı şu facebook taki yeni gelin sayfalarında yayınlanan fiyasko evler var ya, hak işte tam da onlardan. Elaleme rezil olursun derdim ama çevrenin zevki de böyleymiş. Ne diyeyim hayırlı olsun.

guzel fıkırmıs degerlendırcem dogru soyluyorsun

Harbi şakasın.önce ev bul.hem ayrıca sen sürekli fikir degistiriyosun . Nisan ayına daha çok var. Neler görüceksin. Göre göre bıkıp daha sade isticeksin..nişanlın borçları ödemek için stres yaparken burdan yazarsın yine eşim benle ilgilenmiyo diye.nasıl ilgilensin adam şemsiye çıkartmaya ugraşıyo

benim beyin pert.

Allah mutlu etsin

uyumadan önce gırıyorum gunduz ıslerım oluyor bır ıkı konu acıp sızlere danısmak ıstedım o nedenle gırdım
Ben bu yorumu yanlis konuya yazdim sanirim bir tane kız vardı nikah kıymış ama nisan bozacağım diyen sasirdim bu sayfada yazmama. Kusura bakma canim sana demedim yani. Alla alla şaşırdım nikah kiydigi adamla yemege gitmis ailesini davet etmemisler o konuya yazcaktim . K.bakma

onemlı değil canım

Allah razi olsun canim guzel dualarin icin tesekkur ederim. Seninde gonlune gore guzel olsun hersey insallah. Hallolur hallolur saglik sihhat olsunda.. simdiden mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…