okuyamıyorsan gozluk takmanı tavsıye ederım benım sorunumParagraf imla bulundurmayan morali morel yazan yazilari okuyamiyorum. Napayim tarzim bu..
tum soyledıklerın dogru benı tanımadan herseyı anlatmıssın.evet kararsızım.mılletı eglendırmek bana gore değil zaten oldum olası.zaten sımarık degılım haklısın.benım sımarıklıgım kendıme kendımle mutlu olusumda nesemde.ama mobılya konusunda cok yer gezınce kafam karıstı.normalde eskıden derdımkı evım olsun kose koltugu bı tv fln..sonra chester tarzı boyle avangard olmayan olsun dedım.gosterıs hıc aklıma gelmedı ama bellı bı zevkım var.ama ben bunu yazarken cok sınırlıydım.tam anlatamadım rukus gıbı durdu mılletın gozunde ama dedıgın gıbı bu tarzda sık salonlar oluyor.ben bıraz farklıyım demekkı herkesten tarz olarak abartı sevıyorum ama fıkırlerımı degıstırmek zorundayım cunku ne kadar burdakılere kızsamda rahat olmak evde onemlı zaten ıkı odalı ev buyukte olmaz rahat bırsey evıme göre alırım.sanada cok tesekkur ederım.allah hayatın boyunca tum ıslerınde senı memnun ve mutlu etsın.bereketlı olursun ıns.kendıne ıyı bakŞurdaki bazı yorumları okuyunca gercekten şaşırdım. Kızın zevki elestirilmis genellikle, ve babasının soyledigi argo cümle. Konunun bunla alakasi yok. Herkesin zevki başkadır. Kimi siyah sever kimi kırmızı kimi avangarde,kimi country.
Ayrıca cok elestirilmis anlayamadım. Siz spor seviyorsunuz diye herkes evini öylemi döşemeli? 23 bin bir mobilya icin pahalı degil. Avangarde en pahali mobilyalardan birisidir.
Birçoğumuzun babaannesinin ya da anneannesinin evinde bu mobilyalardan yokmu? Kahverengi ve aslan ayaklı dedigimiz. Bunlar hala uretiliyor,yeniden moda oldu son zamanlarda farklı renklerde,farkli kumaslarda ve lake boyanarak . Klasik klasiktir.Lake kuruduktan sonra bekletilip,kurutulup,tekrardan boyaniyor ve oyma yapmakta ustalık isi fiyatlardaa bu yüzden yüksek haliyle.Detayda fazla fabrika uretiminde.
Ne kadar detay o kadar para.Suanda bu moda yeniden geldi ve pek cok 5 yıldızlı otelde,restourantta,isyerlerinde,bazi villa evlerde,mustakil evlerde hatta apatman dairelerinde bu mobilyalar kullanılıyor. Asıl suanda ahsap ayakli bir tv unitesi alıp masasinida ahsap, sehpasinida ahsap,yer döşemesi parke(haliyle ahsap rengi oluyo)koltugunu pembe halisini pembe perdesini pembe yapmak biraz basite kacmak ve goz yorucu oluyor. Sonucta o da o kisinin zevki mesela (ben hic sevmem)Avangarde halı ve perde,hatta aksesuar ve avizeyle,duvar kağıdıyla tamamlandiginda gayet guzel duruyor.
Bu benim fikrim kimseyle tartisma ya da polemik yapmak gibi bir amacım yok koni sahibinin sorunu aslında bunlardan ziyade daha köklü,
Babasinin bu mobilyalari alacak gücü var,dogru anladiysam(yanlis anladiysam duzeltin lütfen)
Nişanlısının yok
Adetler geregi babasi belki yatak odasi mobilyasi alacak 20 bin liraya
Nisanlisi bir salona koltuga konsola 15 bin 30 bin veremicek
Surekli kendini ezilmis hissediyor, sende herseyin en iyisini istiyorsun demesinden belli,
Bir de butun yorumlari okumadım ama kiracı olmalarına deginilmis,
Iyide bir insan ev almiyor diye bu onun maddi gucu yok anlamina gelmiyor,kiracisin nasilsa uygun al mantığı bana cok vizyonsuzca geliyor,iyi o zaman nasilsa kiracıyız mutfak dolaplari bizim degil diyip,yemek takimlarimizi bardaklarimizi falan plastik alalım bu mantığa gore?
Genel anladığım konu sahibi şımarık falan degil,sadece kararsız.
Kararlı müşteri zor bulunur. Esnafım biliyorum
Arada maddi ucurum olunca boyle oluyor,konu şahibi insallah orta yolu bulursun kavgayla tartismayla olan seylerden pek hayır gelmiyor.
Bir de herkesin önceliği baska,kimisi ben bir düğüne o kadar para harcamam milletin karnini doyuramam ona harcayacagima evime en luks esyayi alirim diye düşünür
Konu sahibi muhtemelen boyle düşünüyor ama isin içinden çıkamıyor
Amin,kavuştuklarıma sükürler olsun,geçip giden yıllarımız ve fırsatlarımız için de elden birşey gelmezallah sonradan bızı mutlu etsın hayatta vermedıklerı yerıne vereceklerıyle unuttursun hersey gönlunce olsun
uyumadan önce gırıyorum gunduz ıslerım oluyor bır ıkı konu acıp sızlere danısmak ıstedım o nedenle gırdımBir de diyor ki kimse imsaya güvenmesin atarim nişanı. Nişan kalmış sankiseni bu saatlerde goruyorun hep kova hatunu guzel geceler
:) bir an kendi diyen kendi olur yazacaksın zannettim :) eminim çok heveslisin. Yeni evleneceksin... Ama emin ol anlattıkların aşırı zevksiz. Hanı şu facebook taki yeni gelin sayfalarında yayınlanan fiyasko evler var ya, hak işte tam da onlardan. Elaleme rezil olursun derdim ama çevrenin zevki de böyleymiş. Ne diyeyim hayırlı olsun.kendı evındenmı bılıyorsun varoslugu? duzgun konusursan sevınırım.
Evet bellicunku bankacı
guzel fıkırmıs degerlendırcem dogru soyluyorsunÇok anlayamadım konuyu ama fiyatlar bana çok uçuk geldi
Ben sadelikten yanayım,avangart mavangart çok gerekli mi
5 ila 7 bine çok güzel köşe takımları var hem rahat hem sade hem güzel
Yemek masası falan da odaya ekstra gerek yok bence,mutfaga klasik masadan almaniz yetmez mi iki kisisiniz zaten 2+1 evi neden tiklim tiklim doldurasiniz ki
Yatak odalarına girmiyorum çünkü fiyatlarını bilmiyorum.
Konuyu da sona kadar okumadım sonlarda farklı bir mevzu varsa bilmiyorum.
mutluluklar:)guzel fıkırmıs degerlendırcem dogru soyluyorsun
Harbi şakasın.önce ev bul.hem ayrıca sen sürekli fikir degistiriyosun . Nisan ayına daha çok var. Neler görüceksin. Göre göre bıkıp daha sade isticeksin..nişanlın borçları ödemek için stres yaparken burdan yazarsın yine eşim benle ilgilenmiyo diye.nasıl ilgilensin adam şemsiye çıkartmaya ugraşıyoArkadaslar merheba ben paragraf fln oyle ımla yazımı anlamam yazıcam ıste zaten canım cok sıkıldı morelım bozuk dertlesmek ıstıyorum napcamı ne dusuncemı bılmıyorum.Burda kendımede asırı derecede kızıyorum zaten kendımı atsam ofkemıde alamam dıger normal ınsanlar gıbı neden degılım dıye agladım uzuldum bayada.baslıyorum anlatmaya.mart yada nısan gıbı dugun ıstıyoruz.
nısanlımla bız heves ettık bulundugumuz sehırde gezmedıgımız bulvar cadde magaza kalmadı mobılya ıcın.ben ılk aylarda hep chester takım ıstıyordum.ama sonra avangardları gorunce onları begendım ve dusuncem degıstı tarzım boyle ozur dılerım kendımede cok kızıyorum dedıgım nokta bu neden boyleyım.neden makul olana gonlumu razı edip mantıklı olana razı gelmıyorum.kırada oturcaz en basta cunku nısanlımın ıs durumu bellı değil hep aynı sehırde yasıcamızda bellı değil almanyaya gıdebılırız ıs bulursa ılerde cunku almanyada kalıyor gelıyor oyle ısı var.bız bın tl den fazla ev kırası vermek ıstemıyoruz sehır dısına dogru evler var yenı sıfır guzel ama tas catlasın 1.200 tl olsun hadı vercen en fazla.
neyse bız heveslıyız cok ozellıkle ben onca yıl cektım bekledım nası heves sız dusunun.bıde aılemın durumu ıyı evdekı mobılya cevrem su bu evımızın mobılyaları bıle suankı cok ıyı cok luks.bende yasadıgım cevreye gore kultur aldım ozur dılerım ama napım.zevkım luks.şöyleki istiyorumkı sızde ıstersınız emınım. kıra evıde olsa ben ıstıyorumkı sımlı duvar boyası varmıs duvar kagıdı ıstıyodum ama bunu gorunce vazgectım tv nın arkasındakı duvarla yatak baslıgının bas duvarı olsa.boyle kenarlarına ıkeadan alcam aynaları yapstırsam.ustlerıne duvara asılı aydınlatma taktırsam altın cercevelı tablo assam beyaz lake yatak odası altın rengı ısleme ya yokmu heryerde var her magazada.ben boyle yapsam cokmu.baktık nısanlımla heryerı ama asla begenemedım.bı yerde vardı asırı luks 23 bın sadece yemek masası 23 bın koltukları yatak 23 bın oldum begenmekten ama alamam baktık sadece fıkır ıcın.neyse sonra bıyerde bu begendıgım mobılyanın muadılı aynısına cok benzer bı mobılya yemek ve oturma gurubu buldum ve ıkısı cok uygun fıyat ıste babam gelsın yatak odasınıda babama gosterıip alalım depolarında beklesın dıcektım bu ekımde alalım subatta ocakta ev tutulur o zaamana kadar depolarında beklıcektı hayal kurduk kadıfe kırmızı beyaz masada oyle olcakt sandalyesı krem lake sımlı o kadar asık oldumkı.koltuk takımıda avangard oymalı kadıfe dıger baktıgıma cok benzettım tamam dedım daha bakmam asık oldum nısanlımda ıcımde hıc bısı kalmasın dıye her dedımı yapmak ıster saolsun.alcaktı.oda cok begenmıstı.neyse sonra baktık ettık bız bu bana sonra dedıkı askım dedı bız senle nasıl oturcaz aksamları dedı zor olmazmı tv ızlıcez ayak uzatcaz yatcaz dar ve kucuk degılmı dedı.zaten arkadasımda oyle demıstı ama begenmıstım alcaktım 2+1 ev tutcaz bırıne cekyat ılerde atarız dıyodum cocuk olana kdr olsada olsun hemen buyumıcek ya demı dıye dusunup.sonra o oyle deyınce benımde hevesım kaçtı ne guzel begenmıstım zaten zor begenen bırıyım.baktım ettım dogru olmaz fln.sonra ben baska mobılya arayısına gırdım baska yere baktım onun yan baska magazasına oooooooooooooooooooooooo ne gorımmmmmmmmmmm kırık beyaz aynalı masa konsol takımııı kadıfe ordek yesılı grı zımbaları olan cok degısık bı chester koltuk takımı ayakları aynalı krem lake of of yatak odası baslıgı kenarları aynaaaa mermer gorunumlu ustlerı o yemek odasıda konsoluda oyleydı.gardolap full kırık beyaz ve ayna allahım oldum bıttım.bu sefer dıger ılk begendıgım avangardı begenmedım.halbukı onu dunyalara degısmezdım nısanlım oyle dıyene kadar.ama o masa konsol koltuk 23 bın yatak odası 14 bın.diğer ılk begendıgım takım ıse on bın yatak 8.5 yemek konsol takımı 8.5 koltuk avangard takımı.ama bu fırsat urunu yazıyodu ustunde belkı gelecek ay fıyatı yukselcek.bılmıyorum.babamda geldı bugun ona soyledım.bana sunları dedı.ıkı takım ıcın dedı bunları ama cok yuksek fıyatlar duser daha dedı almayalım dugunden bı ay once alalım dedı hem kendı evınız değil o kadar luks almayın dedı.kendı evım olasıya emeklı yasında olur anca dedım cunku nısanlım sabıt sehırde yasasak anam evını satıp yarın bıze alcakta anca sabıt durum emeklı olunca olur.kendı evım olcak dıyede aksesuarından ondan bundan vazgecemem hevesım var napım aılelerın butcesınıde dusunun dedı suan almıcak babam.duser yenı yıldan sonra fıyatlar napcaklar bı yanlarınamı sokcaklar dedı ellerınden cıkarmak ıcın yılbasında dusururler dedı fıyatları.nısanlımda satın almacı oda dusmez pek dıyor babamda banka mudur oda bısıler bılıyodur . nısanlımda bılıyodur en gucu ama ne dusuncemı bılemedım.ıkı artı bır eve o mobılyalar sıgmaz dedı baktı gosterdım.ondan sonra gıtcen ıkı bınlık daha buyuk ev bakcanız yazık degılmı bu yasta o kadar sıkıntı dıyo.ama uc sene once kardesıme 35-40 bın harcadılar ev verdıler gelın ıstedı dıye ıc mımar dosettıler banada yapar belkı babam aglasam 14 bınlık komple aynalı takımı banada alır ama o kdr buyuk ev bulurmuyum once evı bulup esyayı sonramı alsam yoksa o begendıgım takımı alıp depoda bekletip esyaya gore evmı alsam.mobılyalar ınegoldenmıs.ama cokta gezdım kendıımıde bılıyorum ya son gunlerde bulamazsam ıcıme sındıgı gıbı.nısanlım o aynalı pahalı olan takımı alası yok ama sırf ıcımde kalmasın dıye alırım dıyoda bı sekılde.lakın 2 metre 25 santım konsol uzun her eve sıgarmı dıger baktıgımız avangardın konsolu bu kadar uzun degıldı dıyo yarın gıdıp bu seferde onu olcesım var artık ayıp olcak 6. gıtmıs olcam.napcam ben ya bana yardım edın agladım bugun ya hevesım kaçtı.ne guzel ben mobılya begenmıstım neden oyle dedıde baska baktımkı bakıncada onu begendım.napcam ben.fıkırlerınızı beklıyorum.
Ben bu yorumu yanlis konuya yazdim sanirim bir tane kız vardı nikah kıymış ama nisan bozacağım diyen sasirdim bu sayfada yazmama. Kusura bakma canim sana demedim yani. Alla alla şaşırdım nikah kiydigi adamla yemege gitmis ailesini davet etmemisler o konuya yazcaktim . K.bakmauyumadan önce gırıyorum gunduz ıslerım oluyor bır ıkı konu acıp sızlere danısmak ıstedım o nedenle gırdım
onemlı değil canımBen bu yorumu yanlis konuya yazdim sanirim bir tane kız vardı nikah kıymış ama nisan bozacağım diyen sasirdim bu sayfada yazmama. Kusura bakma canim sana demedim yani. Alla alla şaşırdım nikah kiydigi adamla yemege gitmis ailesini davet etmemisler o konuya yazcaktim . K.bakma
Allah razi olsun canim guzel dualarin icin tesekkur ederim. Seninde gonlune gore guzel olsun hersey insallah. Hallolur hallolur saglik sihhat olsunda.. simdiden mutluluklarokuyamıyorsan gozluk takmanı tavsıye ederım benım sorunum
tum soyledıklerın dogru benı tanımadan herseyı anlatmıssın.evet kararsızım.mılletı eglendırmek bana gore değil zaten oldum olası.zaten sımarık degılım haklısın.benım sımarıklıgım kendıme kendımle mutlu olusumda nesemde.ama mobılya konusunda cok yer gezınce kafam karıstı.normalde eskıden derdımkı evım olsun kose koltugu bı tv fln..sonra chester tarzı boyle avangard olmayan olsun dedım.gosterıs hıc aklıma gelmedı ama bellı bı zevkım var.ama ben bunu yazarken cok sınırlıydım.tam anlatamadım rukus gıbı durdu mılletın gozunde ama dedıgın gıbı bu tarzda sık salonlar oluyor.ben bıraz farklıyım demekkı herkesten tarz olarak abartı sevıyorum ama fıkırlerımı degıstırmek zorundayım cunku ne kadar burdakılere kızsamda rahat olmak evde onemlı zaten ıkı odalı ev buyukte olmaz rahat bırsey evıme göre alırım.sanada cok tesekkur ederım.allah hayatın boyunca tum ıslerınde senı memnun ve mutlu etsın.bereketlı olursun ıns.kendıne ıyı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?