evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

pembemsim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
100
29
13
40
neyse bız heveslıyız cok ozellıkle ben onca yıl cektım bekledım nası heves sız dusunun.bıde aılemın durumu ıyı evdekı mobılya cevrem su bu evımızın mobılyaları bıle suankı cok ıyı cok luks.bende yasadıgım cevreye gore kultur aldım ozur dılerım ama napım.zevkım luks.şöyleki istiyorumkı sızde ıstersınız emınım. kıra evıde olsa ben ıstıyorumkı sımlı duvar boyası varmıs duvar kagıdı ıstıyodum ama bunu gorunce vazgectım tv nın arkasındakı duvarla yatak baslıgının bas duvarı olsa.boyle kenarlarına ıkeadan alcam aynaları yapstırsam.ustlerıne duvara asılı aydınlatma taktırsam altın cercevelı tablo assam beyaz lake yatak odası altın rengı ısleme ya yokmu heryerde var her magazada.ben boyle yapsam cokmu.baktık nısanlımla heryerı ama asla begeneme

Son düzenleme:
Okurken yoruldum yaşarken sizi düşünemiyorum... Kiracı biri için kaba mobilyalar illaki sorun oluyor bu aklınızda bulunsun. Mobilyalar İnegöl'den dediğiniz için söylüyorum inegol mobilya şehri ama her mobilyası için aynı şey soylenemez bu yüzden imkan varsa gelin gezin görün öyle karar verin. Böylelikle aracı firma olmayacağı için cok daha uyguna alırsınız...

Seri okuyan ben, heceleyerek okudum ve maalesef bitiremedim

Nacizane tavsiyem, lütfen biraz okunaklı yazın. Yabancıysanız bilemeyeceğim ama genç kadınların yazıyla bile derdini anlatamaması çok üzücü gerçekten

Lüks ve ikea

Millet kocasıyla boşanıyor, evladıyla derdi var, hastası, hastalığı var bu kadar yazmıyor.

Ne mobilyaymış arkadaş.Ne dert yapmış.Bırak dağnık kalsın.

Kusura bakma ama okumadım.Destan gibi mobilya derdi mi olur???

millet can sıkıntısından kendine dert aramıs bugün belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…