evleneceğim mart, nısan gıbı ama mobılyalar yuzunden canım sıkkın.

köse takımını ıstıyordum bır zamanlar ama nısanlım mısafır agırlıcaz sıralı bardak gıbı guzel olmaz dedı fıkır degıstı

Ne kadarda özentilik Lüx düşkünü bir kızsın 10yıl sonra zaten insan aynı mobilyalardan sıkılıyor yenilik istiyor umarım bunun farkındasın bu kadar pahalı olması gerekmiyor
suan oturdugumuz evde 13 senedır oturuyoruz mobılyamız guzel annem sıkıldı ama ben hala sıkılmadım. kolay begenen bırı olmadıgım ıcın begenerek alırsam omurluk benımle gıder. cvbın ıcın tesekkur ederım

üç bes senede mobılya degıstıremem esımı sonradan hayat sorumlulugu ıcınde bırdaha yoramam.bır kere alırım sansıma kırılırsa kılır tasırken hayırlısı :)
Bak bunu görmemiştim, o zaman hepsini babana kitle,alsın kuzu kuzu.Kızını okutmak yerine hangi hesaba yatırdıysa maaşını,çeksin alsın ne istiyorsan.Bencil insanlar...
anlatayım.her babaya anaya ders olsun.lısede guzel sanatlara gıdıcektım resımde derecem vardı gırıste torpıl olur dıye babam göndermedi para vereemem cok dedi.sonra tayın oldu mudur olarak ben senı cok sıkıyorum ondan baska yerde okumak ıstıyorsun dıyerek baska yerde yada ozelde dahı okutmadı.ben oraya vereceğim parayı sana dukkan acarım dedı suan yasım bılmemkaç acmadı.ustune kendıne dukkan actı batırdı yuz mılyar borc odedı.en sonkı elınde kalan parayşa kız kardesıme dugun yaptı enıstemın zevkıne gore evı ıc mımara verdı .ama ben evlenıcem para yok kredı cekıcek banada ıdare et dıyor ederım sorun yok .ben herkesı allaha havale ettım.

bu arada ben pembe baygını barbıe kızlardan degılım.sıtede uye olmak ıcın ısım gereklıydı bır bunu kabul etti

ben nısanlımın aılesınden altın,bohca ve nısanlılık ıstemedım onları masrafa sokmamak ıcın.belırtmek ıstedım deger vermıyorum.sadece ben hayatta cok sıkıntı cektım.o nedenle tek mutlulugum hayal etmek oldu bunca yıllar boyu.sıcak bı yuvanın ozlemi elbette esyayla olculmez.normalde bı kose koltuk olsun dıyodum umursamıyodum.lakın ınstagramda ıste mobılyacı gezerken kafam karıstı ve zevkım degıstı.olay o

Mesleğin 100 dükkandan kıymetli olurdu aslında.Bu hikaye bana tanıdık.Neyse herşey gönlünce olsun,çektir babana krediyi,ödettir,öylesine az bile..

İnstayı boşver,mağazaları gez,dünya gözüyle incele:)
Beğenir alırsın zevkine göre

2 karat pırlanta yüzük aldırmalıydın aşağısı sizi kurtarmaz evet evet mutlaka 2 karat olmalı
nısanlım 7.500 degerınde bes tas aldı merak etme.evlılık teklıfınıde hıc bı kadının hayal etmıce sekılde yaptı.hayattakı en buyuk sansım o benım mutlulugum.almasaydıda benım canımdı ya da yapmasaydı.ama sans ıste

Baktim sonu gelmiyor biraktim okumayi.ne zor bi hayatiniz var uzuldum sizin icin.buraya dert yazacak kadar onemli mi esya alma yok luksu severim yok esyanin fiyati.kusura bakmayin ama surekli esyadan luksten bahseden insanlari hic sevmiyorum.

takılmıyor kafama bırsey takmıyorumda ılk gıttıgım ıcın bakmaya kafam karıstı bıraz hayalden ote oldu sacmaladım ama herkese tesekkur ederım yorum yapanlara

kendı evındenmı bılıyorsun varoslugu? duzgun konusursan sevınırım.

bu soyledıklerınız bana ısık oldu saolun.once evı tutup mobılyaları bu sekılde alacagım

ev alabılıcek durumumuz var.ama baska yere tasınıcamız ıcın suan ev almıcaz.sabıt yere gecınce alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…