köse takımını ıstıyordum bır zamanlar ama nısanlım mısafır agırlıcaz sıralı bardak gıbı guzel olmaz dedı fıkır degıstınişanlı yazık bişi de diyememiş, akşam uzanmak isteyice o varaklı avangard mobilyaya nasıl uzanamacağım demiş daha ne desin.
gösterişi değil de azıcık rahatlığı ön planda tutun bence, bi de önce evinizi tutun mümkünse. 2+1 ev tutacaksanız salon takımı ne alaka güzelce bi köşe takımı bi de yemek masası tamam.
suan oturdugumuz evde 13 senedır oturuyoruz mobılyamız guzel annem sıkıldı ama ben hala sıkılmadım. kolay begenen bırı olmadıgım ıcın begenerek alırsam omurluk benımle gıder. cvbın ıcın tesekkur ederımNe kadarda özentilik Lüx düşkünü bir kızsın 10yıl sonra zaten insan aynı mobilyalardan sıkılıyor yenilik istiyor umarım bunun farkındasın bu kadar pahalı olması gerekmiyor
üç bes senede mobılya degıstıremem esımı sonradan hayat sorumlulugu ıcınde bırdaha yoramam.bır kere alırım sansıma kırılırsa kılır tasırken hayırlısı :)Içim şişti okurken sonunu okumadım artik bıraktım. Allah aşkına başka derdinizmi yok nasıl boşluktur bu konsolun ölçülerine kadar yazmışsınkiradasın senin neyine lux eşya? 2 tasinmada mahv olacağına uygun hafif birseyler al 3-5 senede değiştir gitsin. Ağır ağır avangard mobilyalar ve kira
anlatayım.her babaya anaya ders olsun.lısede guzel sanatlara gıdıcektım resımde derecem vardı gırıste torpıl olur dıye babam göndermedi para vereemem cok dedi.sonra tayın oldu mudur olarak ben senı cok sıkıyorum ondan baska yerde okumak ıstıyorsun dıyerek baska yerde yada ozelde dahı okutmadı.ben oraya vereceğim parayı sana dukkan acarım dedı suan yasım bılmemkaç acmadı.ustune kendıne dukkan actı batırdı yuz mılyar borc odedı.en sonkı elınde kalan parayşa kız kardesıme dugun yaptı enıstemın zevkıne gore evı ıc mımara verdı .ama ben evlenıcem para yok kredı cekıcek banada ıdare et dıyor ederım sorun yok .ben herkesı allaha havale ettım.Bak bunu görmemiştim, o zaman hepsini babana kitle,alsın kuzu kuzu.Kızını okutmak yerine hangi hesaba yatırdıysa maaşını,çeksin alsın ne istiyorsan.Bencil insanlar...
bu arada ben pembe baygını barbıe kızlardan degılım.sıtede uye olmak ıcın ısım gereklıydı bır bunu kabul ettiTek derdiniz bu olsun yahu.
Birde üşenmeden uzun uzun yazmışsınız bende okudum dert bunun neresinde acaba diye ama bulamadım kusura bakmayın.
Evi bulun önce sonra mobilya işini evin boyutuna göre ayarlayın. İstanbuldaysaniz şayet maskoya gider 1 günde bulursunuz istediginiz mobilyayi zira öyle bulunmayan hint kumaşı cinsinden değil anlattığınız mobilya aksine her pembik gelinin rüyası oldugu için adım atsaniz bulursunuz,çok ta şeyetmeyin.
ben nısanlımın aılesınden altın,bohca ve nısanlılık ıstemedım onları masrafa sokmamak ıcın.belırtmek ıstedım deger vermıyorum.sadece ben hayatta cok sıkıntı cektım.o nedenle tek mutlulugum hayal etmek oldu bunca yıllar boyu.sıcak bı yuvanın ozlemi elbette esyayla olculmez.normalde bı kose koltuk olsun dıyodum umursamıyodum.lakın ınstagramda ıste mobılyacı gezerken kafam karıstı ve zevkım degıstı.olay oBu kadar yapmayın konu sahibi esyayla altınla mutluluk olmaz.Ben 5 yıllık evliyim ne altın istedim ne de eşya.zaten tayinciyiz ve kiraciyiz ne gerek var.bu kadar seye.
Kendimize gelin biraz
Bir de aglarsam babam bana da istedigimi yapar ne demek ya
Mesleğin 100 dükkandan kıymetli olurdu aslında.Bu hikaye bana tanıdık.Neyse herşey gönlünce olsun,çektir babana krediyi,ödettir,öylesine az bile..üç bes senede mobılya degıstıremem esımı sonradan hayat sorumlulugu ıcınde bırdaha yoramam.bır kere alırım sansıma kırılırsa kılır tasırken hayırlısı :)
anlatayım.her babaya anaya ders olsun.lısede guzel sanatlara gıdıcektım resımde derecem vardı gırıste torpıl olur dıye babam göndermedi para vereemem cok dedi.sonra tayın oldu mudur olarak ben senı cok sıkıyorum ondan baska yerde okumak ıstıyorsun dıyerek baska yerde yada ozelde dahı okutmadı.ben oraya vereceğim parayı sana dukkan acarım dedı suan yasım bılmemkaç acmadı.ustune kendıne dukkan actı batırdı yuz mılyar borc odedı.en sonkı elınde kalan parayşa kız kardesıme dugun yaptı enıstemın zevkıne gore evı ıc mımara verdı .ama ben evlenıcem para yok kredı cekıcek banada ıdare et dıyor ederım sorun yok .ben herkesı allaha havale ettım.
dekoratif seyler ucuzlukla pahalılıkla ölçülmez.göze hitap eden uygun fıyatlıysa ve diğer pahalının ıkamesı yerıne gecebılıyorsa bu a101 de olsa alınabılır.ikeanın en ucuz ürünü yaneee pekiii kuzum al
İnstayı boşver,mağazaları gez,dünya gözüyle incele:)ben nısanlımın aılesınden altın,bohca ve nısanlılık ıstemedım onları masrafa sokmamak ıcın.belırtmek ıstedım deger vermıyorum.sadece ben hayatta cok sıkıntı cektım.o nedenle tek mutlulugum hayal etmek oldu bunca yıllar boyu.sıcak bı yuvanın ozlemi elbette esyayla olculmez.normalde bı kose koltuk olsun dıyodum umursamıyodum.lakın ınstagramda ıste mobılyacı gezerken kafam karıstı ve zevkım degıstı.olay o
nısanlım 7.500 degerınde bes tas aldı merak etme.evlılık teklıfınıde hıc bı kadının hayal etmıce sekılde yaptı.hayattakı en buyuk sansım o benım mutlulugum.almasaydıda benım canımdı ya da yapmasaydı.ama sans ıste2 karat pırlanta yüzük aldırmalıydın aşağısı sizi kurtarmaz evet evet mutlaka 2 karat olmalı
tanıdık derken :) tanısıyormuyuzzzz yoks dıcemde ben yenı actım uyelık canımMesleğin 100 dükkandan kıymetli olurdu aslında.Bu hikaye bana tanıdık.Neyse herşey gönlünce olsun,çektir babana krediyi,ödettir,öylesine az bile..
Battal boyları çirkin gerçekten,minimal tipleri var oturma odaları için,yatakta oluyor,çok tatlı :)köse takımını ıstıyordum bır zamanlar ama nısanlım mısafır agırlıcaz sıralı bardak gıbı guzel olmaz dedı fıkır degıstı
tesekkur ederım cok saol bu arada hıkaye tanıdık dedınde merak ettım yanlıs anlamazsan canım?İnstayı boşver,mağazaları gez,dünya gözüyle incele:)
Beğenir alırsın zevkine göre
Yok canım,kendi açımdan söyledim:)tanıdık derken :) tanısıyormuyuzzzz yoks dıcemde ben yenı actım uyelık canım
takılmıyor kafama bırsey takmıyorumda ılk gıttıgım ıcın bakmaya kafam karıstı bıraz hayalden ote oldu sacmaladım ama herkese tesekkur ederım yorum yapanlaraValla azimle sonuna kadar okuyanlardanim.aslinda mobilya zevki beni baya gulumsetti.bana kizma konu sahibi bana cok uzak bir tarz da sen tarif ettikce baya guldum hayalimde canlandi o gosterisli ev.sana tavsiyem kucuk bir eve buyuk mobilyalar alma bir de daha rahat mobilyalar alsan rahat edersiniz orda yasayacaksin sonucta.senin daha kafana cok seyler takilir bunlar baslangic :)
kendı evındenmı bılıyorsun varoslugu? duzgun konusursan sevınırım.Valla sonuna kadar okumaya dayanamadım. Ama anlayabildiğim kadarıyla aşırı zevksizsin. Ilk anlattıklarını gözümde canlandırdım valla eski türk filmlerindeki pavyonlar geldi gözümün önüne. Bir de mor led ışık yaptıran tam olur. Bahsettigin şeyler luks değil aşırı varoş ve arabesk.
allah sonradan bızı mutlu etsın hayatta vermedıklerı yerıne vereceklerıyle unuttursun hersey gönlunce olsunYok canım,kendi açımdan söyledim:)
bu soyledıklerınız bana ısık oldu saolun.once evı tutup mobılyaları bu sekılde alacagımBen evime sadece salonum için mobilya takımı aldım. Amacım rahat olması, odada hoş durması ve mümkünse kendisinin ve altının rahat temizlenmesiydi. Oturulan süngerlerinin fermuarlı, çıkarıp yıkamaya elverişli, ayaklı, altının vileda yapılmaya uygun ve kocamla sarılıp rahatça yatabileceğimiz genişlikte olması önemliydi sadece. Sizin kriteriniz ne?
ev alabılıcek durumumuz var.ama baska yere tasınıcamız ıcın suan ev almıcaz.sabıt yere gecınce alırızİlle de lüks isteriiiiiim ille de chesterrrrrr
Siz bu kadar lükse şaşaya kirada oturmayı nasıl kabul ettiniz valla zaten çoğunı okumadım ama bence siz evlenmeyin ya daha koltuk takımından olay çıkarıyosunuz evlenınce allah sabır versın o adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?