evlenecegimiz insan nasil karsimiza çikacak acaba merak ediyorum

Evvela nasip evvela kısmet ilk gördüğümde ben bu siskoya asla bakmam derken. Sonradan ona kör kütük aşık olmak 🤣🤣 gözönünde bile durabiliyor. Rabbim alnimiza kimi yazdiysa hangi zamanda yazdıysa o zaman o kişi oluyor. Tabi büyük de konuşmamak lazım benim gij
zamanı var dimi artık ona inaniyorum

nSil.guveniyorsunuz😊beni psikopat buluyor
İnce eleyip sık dokuyarak, gözlemleyerek ve mesafeli kalarak kullanmak gerek sosyal medyayı. Biz tesadüfen tanışmıştık bir ekonomi forumunda. 1 yıl sadece forumdaki yorumlarda yazıştık, ne tlf ne mail başka hiçbir iletişimimiz olmamıştı.

Önceliğinizin ne olduğuna bağlı bence.
Dunya görüşüm uymayan birine kör kütük asik olup gebersem bile asssla evlenmem.
Benim icin aşktan önce sevgi, saygi, uyum gelir. Merhametli olsun, comert olsun. Onceliklerim her zaman bunlardı. Aksi bir insana gecici sure asik olsam da, uzun vadede birlikte yaşayamayacağıma cok eminim.
Bu yüzden dini, dunyevi, siyasi görüşümün ayni oldugu bir meslektasimla evlendim.
Boyu benden kisa mesela. Ama umrumuzda degil, daha önemli seyler var.
Ama bir baskasi icin fizik cok önemlidir devamli gozune batar. O yuzden ne istedigini, neyin oncelikli oldugunu kendi icinde tartmak gerekir diye düşünüyorum.

Yine de ben egeliyim, eşim karadenizli. Ailesiyle kulturel sorunlar yaşadık. Ama ikimiz ayni kafada oldugumuz için buyuk bir probleme donusmedi hiç

Ayni fakulteden mezunuz ama 7 yas var aramizda, dolayısıyla hic karşılaşmamışız. Onun universiteden arkadasiyla, benim cocukluk arkadaşım evlenmişti. Düğünde tanıştık

Eski nişanlımdan ayrılınca arkadaşım tanıştırmıştı. Hatta o arkadasım benım nişanıma gelirken (şimdiki kocama) en yakın arkadasımın nısanına gıdıyorum dıyerek cıkmıs ıs yerınden 😆😆 nasip kısmet o nişan senın nişanınmış meğer deyip güler arada🤪

Önceliğinizin ne olduğuna bağlı bence.
Dunya görüşüm uymayan birine kör kütük asik olup gebersem bile asssla evlenmem.
Benim icin aşktan önce sevgi, saygi, uyum gelir. Merhametli olsun, comert olsun. Onceliklerim her zaman bunlardı. Aksi bir insana gecici sure asik olsam da, uzun vadede birlikte yaşayamayacağıma cok eminim.
Bu yüzden dini, dunyevi, siyasi görüşümün ayni oldugu bir meslektasimla evlendim.
Boyu benden kisa mesela. Ama umrumuzda degil, daha önemli seyler var.
Ama bir baskasi icin fizik cok önemlidir devamli gozune batar. O yuzden ne istedigini, neyin oncelikli oldugunu kendi icinde tartmak gerekir diye düşünüyorum.

Yine de ben egeliyim, eşim karadenizli. Ailesiyle kulturel sorunlar yaşadık. Ama ikimiz ayni kafada oldugumuz için buyuk bir probleme donusmedi hiç

Ayni fakulteden mezunuz ama 7 yas var aramizda, dolayısıyla hic karşılaşmamışız. Onun universiteden arkadasiyla, benim cocukluk arkadaşım evlenmişti. Düğünde tanıştık
Meslektaşla zor olmuyor mu? Yoksa daha mı avanatajlı? o_O

uzun süre evlenmek ıstedım sacma sapan ınsanlara bıle şans verdım neyazık ki büyük pişmanlık dışında bişey getırmedı ust uste acı tecrubeler olunca evlılık fıkrını kafamdan attım kısmetımde yok demek herkes evlenmek zorunda degıl fıkrıne alıstım..En samimi arkadasım işyerınden bı arkadasla tanıstırmak ıstedı (antalya’da) ben farklı bır sehırdeyim off cok uzak hıc ugrasamam dedım ınan fotosunu bıle bakmadım merak etmedım .Tam 1yıl sonra tesadufen tanıstık yine aynı arkadasımın vesılesıyle 30 yaşında evlendım😀gercekten nasip meselesi..bunu yaşayarak öğrendim varsa nasibin ne yaparsan yap çıkacak karşına acale etsen de etmesen de..umarım hayırlı birini nasip etmiştir eş dıye sana💐

Back
X