- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Kitapkurdu60
Bence es ailesini daha çok merak et 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımızın evinde görüştük o yazanın o olduğunu öğrendimKendi hesabından yazdımi yani.bazi konular içime oturuyor unutamıyorum.sizinkide öyle oldu
O ilk görüşmeyi canlandirdim gözümde.ah ne güzel.ben fazlamı romantigim acabaArkadaşımızın evinde görüştük o yazanın o olduğunu öğrendimkendi hesabından yazmadı ama görüşmüş olduk
Ya bu nasıl oluyor anlamıyorum sanki hiç zaman girmemiş gibi arayaO ilk görüşmeyi canlandirdim gözümde.ah ne güzel.ben fazlamı romantigim acaba![]()
Her gün zaten onunla yaşadığın için, bence hiç ayrılmamış gibi oluyor insanYa bu nasıl oluyor anlamıyorum sanki hiç zaman girmemiş gibi araya
Çekinme oluyor tabi ama bilmiyorum ya Farklı aitlik hissi var bende normal mi bilmiyorum
Dimi aklından çıkmıyor ki insanınHer gün zaten onunla yaşadığın için, bence hiç ayrılmamış gibi oluyor insan
is ortamim %90 erkek. ama nasip olmayinca olmuyor vallais yerim hep kadın çok arkadaş ortamım da yok![]()
Sevgili dua arkadaşım önyargılı olma lütfen :) Ben nice insanlar gördüm reelde iyilerin iyisi ama gerçek yüzünü asla evlenmeden göstermemiş olan. Neler neler gördüm yani, internetten tanışıp sevgili olmayıp arkadaş olduğum görüştüğüm çok insan oldu. Onu anlıyorsun bir şekilde zamanla, sadece biraz önyargılı olmamak çok da kaptırmamak gerekiyor.ben güvenemiyorum internete![]()
Benim de hem okul ortamım hem iş ortamım öyleydi yıllarca, hala kimse yok yaş 28is ortamim %90 erkek. ama nasip olmayinca olmuyor valla![]()
Ay nasıl, evlendiniz mi? Maksimum 8 aydır tanışıyor olmalısınız.Evimin kapısında.. Alışveriş kargo kuryesi, bir kapı çaldı, açtım ve vuruldum. Malum pandemi döneminde ancak bu kadarşaka bir yana nerede nasıl çıktığı bir anda oluyor. Benimkisi boomerang etkisi genelde daha belli değil
![]()
Yok kuzum ne evlenmesi bekarım halaAy nasıl, evlendiniz mi? Maksimum 8 aydır tanışıyor olmalısınız.
aynen aynen, okulda da öyleydi.Sevgili dua arkadaşım önyargılı olma lütfen :) Ben nice insanlar gördüm reelde iyilerin iyisi ama gerçek yüzünü asla evlenmeden göstermemiş olan. Neler neler gördüm yani, internetten tanışıp sevgili olmayıp arkadaş olduğum görüştüğüm çok insan oldu. Onu anlıyorsun bir şekilde zamanla, sadece biraz önyargılı olmamak çok da kaptırmamak gerekiyor.
Benim de hem okul ortamım hem iş ortamım öyleydi yıllarca, hala kimse yok yaş 28olmadı da yani hiç
Aklıma masumlar apartmanı geldi inci ve handa araba kazasında tanışmışlardı sonunuz öyle olmasınAraba kazasında tanışan bir tanıdığımız geldi aklıma
Ay Allah korusun han gibi bi psikopattanAklıma masumlar apartmanı geldi inci ve handa araba kazasında tanışmışlardı sonunuz öyle olmasın![]()
Ya inşallah ama bende o kısmet yok galibaDarısı sana çok Sevil çok Sev![]()