- 10 Nisan 2014
- 43.424
- 115.731
- 798
- Konu Sahibi Kitapkurdu60
yüzde sekseni psikopat asıl beceri kalan yüzde yirmi arasından işe yarar yüzde biri keşfetmek ve tavlamaktanSil.guveniyorsunuzbeni psikopat buluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüzde sekseni psikopat asıl beceri kalan yüzde yirmi arasından işe yarar yüzde biri keşfetmek ve tavlamaktanSil.guveniyorsunuzbeni psikopat buluyor
adam prens yahuu neyini sorguluyorsun geleceğin kraliçesiyim anası ölürseMahmuz ne
at ne demek
pasparlak nasıl bişey
Evde prenses yok anlaşılan ?(gorumce)adam prens yahuu neyini sorguluyorsun geleceğin kraliçesiyim anası ölürse![]()
kankamla evlendimkizlar sizin karşınıza nasıl cıktı evlendiğiniz kişi merak ediyorum
çok şükür ikisi beraber gelmemişler nişanınızaEski nişanlımdan ayrılınca arkadaşım tanıştırmıştı. Hatta o arkadasım benım nişanıma gelirken (şimdiki kocama) en yakın arkadasımın nısanına gıdıyorum dıyerek cıkmıs ıs yerındennasip kısmet o nişan senın nişanınmış meğer deyip güler arada
![]()
görümcelerimle aram hep iyidir evdeki asıl prenses benim kız şu anEvde prenses yok anlaşılan ?(gorumce)
Ceeee diye çıktıkizlar sizin karşınıza nasıl cıktı evlendiğiniz kişi merak ediyorum
Ooo seninle facebooklardan akmışız
Aynı adamla evli değiliz demiseninki şuan Evdemi
emin olalim bi
Beyaz beygirli adamPasparlak bembeyazzz kanatlı altın mahmuzlu bir atın üzerindeydi![]()
ya çok tatlişCeeee diye çıktı![]()
Arkadasım yabancı degıl gel demıs ama sımdı kızı tanımıyoruz yıyıp ıcmeye gelmıs gıbı gıdemem nısandan sonra tanıstır demıs artık ne kadar içten dilediyse tanısmayıçok şükür ikisi beraber gelmemişler nişanınıza![]()
Bence avantaj degil kesinlikle. Ben mayısta evlendim, o yazın sonunda mezun oldum. Eşim 7 yıllık avukattiMeslektaşla zor olmuyor mu? Yoksa daha mı avanatajlı?![]()
ya nasıl nasip olmuşArkadasım yabancı degıl gel demıs ama sımdı kızı tanımıyoruz yıyıp ıcmeye gelmıs gıbı gıdemem nısandan sonra tanıstır demıs artık ne kadar içten dilediyse tanısmayınişandan 6ay sonra ayrılınca tanıştık kendısıyle. Nişana gelip seni iyi ki görmemişim pişman olurdum kaçırdım dıye kendı kendımı yerdım dedı
ama sen benım kocamın dedıklerını kaale alma yıne de boyle soyler ama evın buzdolabıdır kendısı
![]()
Oldu valla hatta ilk buluşmamızda makara olsun dıye tanıstırmıstı arkadasım. Evlenınce bı esprısı kalmadı ve son şakasını benımle evlenerek yaptıya nasıl nasip olmuş
Ortak tanıdıklarınızın düğününde işin ilginç yani.benim face'de ekliymis sürekli mesaj yazmış bir yıl boyunca ben hiç birine cvp vermemism çünkü sosyal medyada pek işim olmazdikizlar sizin karşınıza nasıl cıktı evlendiğiniz kişi merak ediyorum
Konuyu baltalamak gibi olacak ama siz baristinizmi eski kocanizlaİş yerinde tanışmıştık
Konuyu baltalamak gibi olacak ama siz baristinizmi eski kocanizla
o kadar hoşuma gitti ki çok sagollluzun süre evlenmek ıstedım sacma sapan ınsanlara bıle şans verdım neyazık ki büyük pişmanlık dışında bişey getırmedı ust uste acı tecrubeler olunca evlılık fıkrını kafamdan attım kısmetımde yok demek herkes evlenmek zorunda degıl fıkrıne alıstım..En samimi arkadasım işyerınden bı arkadasla tanıstırmak ıstedı (antalya’da) ben farklı bır sehırdeyim off cok uzak hıc ugrasamam dedım ınan fotosunu bıle bakmadım merak etmedım .Tam 1yıl sonra tesadufen tanıstık yine aynı arkadasımın vesılesıyle 30 yaşında evlendımgercekten nasip meselesi..bunu yaşayarak öğrendim varsa nasibin ne yaparsan yap çıkacak karşına acale etsen de etmesen de..umarım hayırlı birini nasip etmiştir eş dıye sana
![]()
Kendi hesabından yazdımi yani.bazi konular içime oturuyor unutamıyorum.sizinkide öyle olduhenüz değil yani barışmadık ama iletişim kuruyor