- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi moda tas ogrt
-
Aynı yastayiz, bizimkisi biraz uzun hikâye :)Nişanlınla nasıl tanıştın ,kaç yaşında?
Sizin düğün ne zaman yakın mı ?Bende inanamıyorum hala
ben de inanamıyorum yasım 33 ve hala cok korkuyorum rüya gibi acaba evlenebilecek miyim die düüşünüyorum.. bi terslik olcak hersey kötü olacak die korkuyorum sizde de var mı böyle tedirginliklerSanırım ben evlilikten yana umudumu kesmistim yas 32-33 oldu evde kaldım galiba derken bi anda kendimi söz nisan hazırlıkları içinde buldum .. dugun salonu tutuldu gun alındı,esyalar,mobilyalar alındı... ne bileyim ama hala hersey ruya gibi... bende mi tuhaflık var dersiniz ... bakalım sanırım o imzayi atmadan inanamayacagım :)
sanırım vesvese bende sürekli dua okuyorum öyle zamanda ama korku sarıo normal mi acabaO terslik olucak ya da kötü bişey olucak korkusu bende de oluyo niye ki acaba
Çok doğru söylüyosun dua iyi geliyor. Baksana bazılarımıza aynı şekilde olduğuna göre normal heralde. Ama bende bundan bikaç ay önce daha çok oluyodu. Zaman çok yaklaştıkça biraz azaldı yoğunluktan heralde. Senin ne kadar kaldı canım?sanırım vesvese bende sürekli dua okuyorum öyle zamanda ama korku sarıo normal mi acaba
benim de 9 temmuzda canım gecen sene 31 ocakta nişanım oldu baya bekledim .. haklısın kosturmaca arttıkca unutuosun:))Çok doğru söylüyosun dua iyi geliyor. Baksana bazılarımıza aynı şekilde olduğuna göre normal heralde. Ama bende bundan bikaç ay önce daha çok oluyodu. Zaman çok yaklaştıkça biraz azaldı yoğunluktan heralde. Senin ne kadar kaldı canım?
ben arkadas ortamında tanıstım 31 yasında aslında 5 sene öncesinde bikere görmüştüm aman hiç tarzım deil demiştim ama kısmet sonrasında face den bana laf attı ve sonra sonra basladı:)))Nişanlınla nasıl tanıştın ,kaç yaşında?
ben arkadas ortamında tanıstım 31 yasında aslında 5 sene öncesinde bikere görmüştüm aman hiç tarzım deil demiştim ama kısmet sonrasında face den bana laf attı ve sonra sonra basladı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?