cnm öncelikle hayırlısı olsunnnn a.s.
büyüklerr der ki hep dogdugun yer degil doydugun yerr birde kısmet bu işlerrr
iyi biri ve mutlu olcaksan neden gitmeyesinn baska sehirde olsada
bide aynı sey bendede varr bende baska sehirde yasıcam evlenincee kısmetse inş
siz mutlu olunnn sıcacık güzel huzurlu bir yuva kurundaa nerde olursa olsun farketmezz
mutluluklarrrrr......
kesinlikle değerr yani sewidiğim kişi için fizana bilem giderimm hatta ırağa aman işte nereye derse oraya giderimm :))
ben yasıyorum su an...ailemden cok uzaktaaa sırf onun için...
antalya dan izmir'e
Bende geldim ailemi bırakıp....Kısmetim buradaymış diyorum ama sık sık gidip gelmeye çalışıyorum
şakkıdışuan ben sevdiğim kişi için başka şehirde yaşıyorum
yaşamaya değerrrrrrrrrrrrr
Peki ailen karşı çıktımı hiç yani yada başka şehre gitme diye bir tepki verdilermi
İçlerinde bir burukluk kaldı ister istemez ama benimde eşim ile mutlu olabileceğimi bildikleri için karşı çıkma olmadı çok şükür...
selam kızlar..benim kendi üyeliğim olmadığı içn kuzenimin üyeliğini kullanarak yazıyorum.pek internete girecek vaktim olmadğı için üyelk açmak istemedm.şimdi bnm bi derdm var sizin hayat tecrübelerinize güvenerek bir şey danışmak istiyorum...ben çok zor bir ilişki geçirdim ve artık hayatımda biri olsun ve sonsuz olsun ciddi bi ilişki olsun diye düşünüyorum..şu sıralar konuştuğum biri var.ciddi düşünüyor benimle..huyu,suyu gayet iyi..oturaklı,tam bir beyefendi..okulum biter bitmez aramızda bir şeyler olsun istiyor.herşey gayet yolunda.ilgilendiğini gösteriyor.şu ana kadar hiç bir problem olmadı allaha şükür.ama konştğm kişi Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'da.Buraya çok sık gidip gelebiliyor.Fakat evlendiğimizde orada yaşamak istiyor.Şimdi düşünüyorum..Ne yapmalıyım? Haftasonları İstanbul'a gideriz diyor.Mutlu bir evlilik yaşamak istiyorum.Ama senin Ankara'da mutlu olmanı istiyorum diyor.Sık sık İstanbul'a gelip gidiyo zaten kendi işleri nedeniyle,ticaretle uğraşıyo kendisi..Birlikte gideriz.Haftasonlarıda gideriz diyor.Ya düşünüyorum İnsan gerçekten seviyorsa bir şeyler hissediyorsa sevdiği için gitmelimi başka şehre..Hem aynı şehirdede olsam sonuçta evlendikten sonra devamlı gidemiyorki insan kendi anne babasının evine..Hanginiz sık sık gidebliyorsnz örneğin? Herkes artık hayat derdine dşmüş..Tabiki sık sık gidilmeli,oda aynı görüşte..İstediğimde ve onun işi oldğu zmanlarda gidebileceğimizi söylüyor.Of napmalıyım sizce siz yerimde olsanız napardınız yada benim gibi bu durumda olan arkadaşlar varsa paylaşabilirlermii..Şu ana kadar hiç böyle hissetmemiştim gerçekten ben bu insanla bir ömür paylaşabilirim diyorum.:Saruboceq: :asigim: :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?