Evleneceğiniz insan için başka şehirde yaşarmısınız?

canım bende sevdıgım ıcın uzaga geldım ailem samsunda ben ise bandırmaya evlıyım.16 saatlık bır mesafe zor tabı ama esımı cook sevıyorum hıcte piman olmadım ALLAH da kımseyı pişman etmesın.yakın olup mutsuz olmaktansa ,uzak olup mutlu olmak en güzeli....

allah bozmasn cnm çk sevndm amin ya wlla doğru diyosn burda mutsuz olmaktansa uzakta olp mtlu olmyı terch edrm

yaşadığın yer beraber olduğun insanla güzelleşir..o insan oraya alışmanı sağlar..
ben eğere çok seviyosam dünaynın öbür ucuna da giderdim.bi teksevdiğim yeter bana...ailemede ihtiyaç duyatrım lebte ama ara ara görme imkanımda olacaksa niye gitmeyeyimki??

benimki niğdeli ya niğdeye gelin gidecem yada iş dolayısıyla istanbula
ben hiç dert etmiyorum öyle haftada bir ailemi göreceğimide snmıyorum
ama sevdiğim insan yanımda olduktan sonra herşeye değer
arkadaşında dediği gibi
memleket doğduğun yer değil doyduğun yerdir

öncelikle hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.....son cümlende ne güzel demişsin "böyle hissetmemiştim gerçekten ben bu insanla bir ömür paylaşabilirim diyorum." mutlu olduktan sonra şehir bir yere kadar...önemli olan doğru insanı bulmak ve sen onu bulduğuna inanıyorsun...bende eşim için şehir değiştirdim ve büyük şehirden küçük şehire geldim...başta bocaladım ama ben şehir için değil aşkım için gelmiştim ve çok mutluyum...bence gidebilirsin arkadaşım....herşey gönlünce olsun....

Oy tatlım benmm..allah razı olsun..ewt inanıyorm ona güveniyorm...inş hrşey güzel olr..allah senide hep mutlu etsin bitanem..snnde hrşy istedğn gbi olsnn

TŞK EDRM KIZLAR..EVT AŞK İÇİN DĞER ... BAKALM SIRA AİLE ONAYNDA annem pek bir şey demiyor..ama babama nasıl anlatcamm oof oof fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…