Evleneceğiniz insanı önceden sezmek!

offf bende böyle bi tanışma istiyorum

anaaaaam bende oldu anlatiyorum anlatiyorum kimse inanmiyorrrr...

ben sevgilimi(seneye nasipse evleniyoruz)

arkadasin resimleri arasinda görmüstüm icim kaynadi ki hic tipim degil falan o bicim yaniii

gel zaman git zaman anaaam sevgili oldukk sonra iste ben senin pesinden bir yil kostum falan demeye basladi bende ya bi yürü git ben seni ilk gördügümde seninle evlenecegimi biliyordum diyorumm anaam sagol arkadasim bu yaziyi gözüne sokucam askiminn:92:

ben eşimle tanıştığım anda biliyordum evleneceğimizi bizimkisi ilk görüşte aşk oldu önceden böyle şeylere inanmazdım başıma gelinceye dek iyikide olmuş diyorum 4 yıllık evliyiz şimdi

anaaaaaam bendensin elossammmm bende askimin gamzisine gülüsüne hayran kaldim seneyee benimde evimde uyuyor olsun askimmm insallaaah

anaaaaaam bendensin elossammmm bende askimin gamzisine gülüsüne hayran kaldim seneyee benimde evimde uyuyor olsun askimmm insallaaah

ay inşallah yaa..Rabbim nasip etsin huzurla...Ben dünyanın en mutlu kadınıyım onun sayesinde....en güvende...en huzurlu..en aşklıııı...Olmayanlarada versin Allahımm...

bende hiç inanmazdım anlatsalar hadi canım derdim.. aynısı benim de başıma geldi, eşimin fotoğrafını gördüğüm an işte dedim bu adam benm evleneceğim adam..1,5 sene sonra evlendik..5 yıldır da evliyiz ve kocama hala aşığım.. sadece filmlerde olur sanırdım:):)allah herkese nasip etsin inşallah

benim sevgilime de küçükken bi gün yengesi senin adına fal baktım xxx isimli bi kızla evleneceksin demiş.
benim adım xxx
haha bi de xxx isimli kendi yeğeni de varmış acaba onu mu kastetmişti ki

eşim beni istemeye gelince istihareye bile yattım ama hiç bir şey görmedim

Ben eşimi ilk gördüğümde hiç öyle bişey hissetmedim. Tesadüfen arkadaş ortamında tanıştık. O aslında kadıköy de başka arkadaşlarıyla sözleşmis. Benim buluştuğum arkadaşlarda eşimi iyi taniyorlar. Biz de kadikoydeydik o gün. Eşim de 5 dakika benim buluştuğum arkadaşları görüp sözlestigi kişilerle bulaşacakmis ama beni görünce gitmedi arkadaşlarının yanına. Bi ara 5 dakika uğradı onlara da ben evleneceğim kızla tanıştım yanına gidiyorum kusura bakmayın demiş ki ben onunla dogru duzgun konusmadim tanistigimiz gun. Hatta arada soylenir o gun yuzume bile bakmadin diye :) Yani ben hissetmedim ama o hissetmis evleneceği insan oldugumu

şuanda tanıdığım biri var,2 sene önce yazlıkta tanıştık hani ben bir ilden,o bambaşka bir ilden,bambaşka bir yerde karşılaştık :) 1 ay beraber takıldık 1 kişi daha vardı annem ve ben 4ümüz şimdi 2 sene geçti ve biz hala konuşuyoruz ara ara,hal hatır sorma,hayattaki değişiklikler vs. ve çok ilginçtir ki ben onun evleneceğim insan olduğunu düşünüyorum saçma sapan hayaller kuruyorum ama bilmiyorum seziyorum...daha yaşım küçük o benden biraz daha büyük belki çok var buna ama sezgi işte

eşimi tanımadan 1 ay önce çeyizimi açıyorum.tülbent seçiyorum bitane yeşil renkli.ve örterken dıyorum kı ''kesın evlenıyorum :)'' sonra başka bi gun ruyamda sağ elimın avuç ıcınde kahverengi benı olan ellerı çok guzel bı erkekle el ele tutusmuşum ve kalbım nasıl atıyo hala hatırlarım.ki hakikaten eşimin elleri de çok guzeldır ...sonra ben kursa yazılmaya karar verıyorum.evımın yakınlarında aynı sube olmasına ragmen 3 vesaitle 1,5 saat süren kursa kayıt oluyorum Allahın işi ...sonraa yarın sabah kursun ılk gunu ama bende öyle heyecan var ki,sanırsın yurt dısına çift dal okumaya gıdıyorum...hiç unutmam odamda aynaya bakarak dedım ki ulan coco sen kaderını yasamaya gıdıyosun ve nitekım hayatımın anlamını buldum.rabbım herkese böyle bi aşk nasıp etsın ınsallah...ki kayınvalidem de benı ruyasında gormus :) demem o ki kesınlıkle bunlar tesaduf olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…