Evleneceğiniz insanı önceden sezmek!

sel90

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
291
234
323
arkadaşlar bir yazı okudum.yazıda "bayanlar evleneceği erkeği ilk tanıştığı anda bu benim evleneceğim insan diyerek sezebiliyormuş "

acaba bu yargı doğru mu? içiniz de var mı eşimle tanıştığımda onunla evleneceği anlamıştım diyen biri?

ben eşimi rüyamda görmüştüm

sonra eşimle tanıştığımda bu o demiştim

ben .... eşim le görücü usulu oldu(iiyiki olmus) ilk kez gördümde içimde o his oluşmustu nedense ama benm hiç ama hiç içim ısınmamstı cok defa reddettim herseferinde gene geldiler sadece konusmak için karsılastıgımzda gülmesinden etkilenmiştim öle öle içim ısındı :) nişan günü nişandan dönmeyi de düşündüm ama beni ona baglayan anlamsız bi bag vardı anlayamamstım toplam3.5 ay nişanlı kaldık ve evlendik :) şimdi şokkk mutluyum hamdolsn rabbim nazarlarda saklasın6.yılımıza gircez

sizinki resmen alın yazısı kendini belli etmiş ama bunca geri çevirmeye rağmen geri dönmeleri normal değil.bayağı inat sanırım eşiniz

ciddi olamazsın! harika birşey bu!

gerçekten gördüm hatta rüyamıda hala hatırlıyorum bir göl kenarında eşim oturmuştu onun yüzüne bakarken arkamızdan ceylan geçti göl sisliydi uzun uzun göl kenarında ağaçlar vardı eşimle yüz yüze bakıştık sonra uyandığımda o simayı iyice beniösedim ama rüyanın sebebine hiç anlam verememiştim ozamanlar taki eşimle tanıştığım gün aklıma bu gördüğüm rüya geldi neden gördüğümüde ozaman anldım allah daha önce bana kimle evleneceğimi göstermişti demekki

sizinki resmen alın yazısı kendini belli etmiş ama bunca geri çevirmeye rağmen geri dönmeleri normal değil.bayağı inat sanırım eşiniz

evet var inatcılık birazda ... ama inatlıktan deil cok begenmiş beniilk gördügünde dönüp dönüp bakıyodu evden cıkarken sanki gitmek istemiyodu ayrıca o askerdeydi bitmesini iple cekmiş evet demeseydim kacıracakmıs beniayrıca dügünde cekilen fotolarmzda beni evden gelin alıp cıkarken bi poz vermiş anlatılmaz; ahada aldım gidiym der gibi

yalnız kalbiniz çok temizmiş ki böyle bir rüya görmüşsünüz.rüyanızda gerçekten muhteşem keşke benimde başıma böyle birşey gelse! =)

o fotoğrafı görmeyi çok isterdim görücü usülü olmasına rağmen ortada bir bağ olduğu çok net.bence daha fazla inat etmemekle en iyisini yapmışsınız mutluluklar dilerim size.bir ömür boyu daim olur inşallah!

Öyle Olsa, İnsan 40 Yıllık Koynundaki Kocasını Tanımaz mı?
Boşanma Oranları Bu Kadar Artmışken..

Allah Herkesi Sevdiği Kullarıyla Karşılaştırsın..
Hayırlı Eşler, Hayırlı Evlatlar Nasip Etsin..

bilemiyorum yazıda okudum.bayanlarında sezgileri güçlüdür.neden olmasın dedim içimden!

bilemiyorum yazıda okudum.bayanlarında sezgileri güçlüdür.neden olmasın dedim içimden!

Bayanların Sezgileri Güçlü, Fakat Ellerindeki İmkanları Kullanmıyorlar..
Sevince Çok Seviyor, Aşık Olunca Kör Oluyoruz..
Bu Sebepten Doğruyu Yanlışı Göremiyoruz..

bende buraya koymak çok isterim ama malasef tarayıcımz yok olsa fotoyu hemen yüklerdim :) dün yazmıstım gelmemş yazm eşim rüyasında görmş beni ondan üstüne düşmüş ..... amin canm inş cümlesin

bende nişanlımla ilk buluşmamızda bunu hissettim. mesela daha öncede ciddi bi ilişkim olmasına rağmen nedense onunla evleneceğim hissi geçmemişti içimden hiç. henüz evli değilim ama nişanlımda bunu hissettim ilk tanışmamızda Rabbim tamamına erdirir inş

Benim şöyle bir durumum oldu arkadaşlar..
6 yıldır birlikteyiz sözlümle

Küçüklüğümde ıspartaya dair şiirler yazardım derslerde ödevlerde falan...Isparta lı sözlüm
Mehmet ismini çok severdim b' sevgilim olursa adı mehmet olsun derdim..İsmi Mehmet
Sakız fallarım ise hep ısparta lı bu cocuk gibi şeyler yazardı öyle de oldu

Onu seviyorum

Bayanların Sezgileri Güçlü, Fakat Ellerindeki İmkanları Kullanmıyorlar..
Sevince Çok Seviyor, Aşık Olunca Kör Oluyoruz..
Bu Sebepten Doğruyu Yanlışı Göremiyoruz..

kesinlikle bayanlar ne hissediyor ne yaşıyorsa en uçlarda yaşadıkları için oluyor.azcık mantığımızı kullansak çok daha iyi olucak herşey =)

o zaman sen bu tezi çürüttün =9 baksana sadece bayanlara olmuyormuş demekki erkeklerde görebiliyormuş böyle şeyler

Ben üni 2.sınıfın başında eşimi okula yetişirken gördüm nevrim döndü..Aman Allahım dedim yanımdada ev arkadaşım vardı..kız bile afalladı noluyor sana falan diye..
dedim ben bu çocukla tanışmazsam ölürüm...ben öyle söylenirken bi baktım onunda bana baktığını hissettim kii hiç sevmem öyle yollarda bakışanları tanışanları ama başıma geldi:))
Bana o tek gamzesiyle gülüşü vardı kii hala göözümün önünde..daha ilk 5 dk da vildan a (ev arkadaşım olur kendisi)ben bu adamla evlenmezsem dahada bişi demiyorum dedim...hatta arkadaşım çatlakmısın geç kalıyoruz okula sen kimm evlenmek kimm demişti:))) adam evliyse,nişanlıysa,sevgilisi varsa felan diye beni oyalıcak aklı sıra...ama Allah mı söyletti bilmiyorum o lafı daha 5 dk olmadı onu göreli ve hayatımda ilk kez biri için öyle demiştim..
Ve o adam şu anda mışıl mışıl uyuyor evimde...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…