- 24 Ağustos 2009
- 291
- 234
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eşimi rüyamda görmüştüm
sonra eşimle tanıştığımda bu o demiştim![]()
ben ....eşim le görücü usulu oldu(iiyiki olmus) ilk kez gördümde içimde o his oluşmustu nedense ama benm hiç ama hiç içim ısınmamstı cok defa reddettim
herseferinde gene geldiler
sadece konusmak için karsılastıgımzda gülmesinden etkilenmiştim öle öle içim ısındı :) nişan günü nişandan dönmeyi de düşündüm ama beni ona baglayan anlamsız bi bag vardı anlayamamstım
toplam3.5 ay nişanlı kaldık ve evlendik :) şimdi şokkk mutluyum hamdolsn rabbim nazarlarda saklasın6.yılımıza gircez
ciddi olamazsın! harika birşey bu!
sizinki resmen alın yazısı kendini belli etmiş amabunca geri çevirmeye rağmen geri dönmeleri normal değil.bayağı inat sanırım eşiniz
![]()
rabbim herkese hayırlı eşler nasip etsinn...
gerçekten gördüm hatta rüyamıda hala hatırlıyorum bir göl kenarında eşim oturmuştu onun yüzüne bakarken arkamızdan ceylan geçti göl sisliydi uzun uzun göl kenarında ağaçlar vardı eşimle yüz yüze bakıştık sonra uyandığımda o simayı iyice beniösedim ama rüyanın sebebine hiç anlam verememiştim ozamanlar taki eşimle tanıştığım gün aklıma bu gördüğüm rüya geldi neden gördüğümüde ozaman anldımallah daha önce bana kimle evleneceğimi göstermişti demekki
![]()
evet var inatcılık birazda ... ama inatlıktan deil cok begenmiş beniilk gördügünde dönüp dönüp bakıyodu evden cıkarken
sanki gitmek istemiyodu ayrıca o askerdeydi bitmesini iple cekmiş evet demeseydim kacıracakmıs beni
ayrıca dügünde cekilen fotolarmzda beni evden gelin alıp cıkarken bi poz vermiş anlatılmaz; ahada aldım gidiym der gibi
![]()
Öyle Olsa, İnsan 40 Yıllık Koynundaki Kocasını Tanımaz mı?
Boşanma Oranları Bu Kadar Artmışken..
Allah Herkesi Sevdiği Kullarıyla Karşılaştırsın..
Hayırlı Eşler, Hayırlı Evlatlar Nasip Etsin..
bilemiyorum yazıda okudum.bayanlarında sezgileri güçlüdür.neden olmasın dedim içimden!
yalnız kalbiniz çok temizmiş ki böyle bir rüya görmüşsünüz.rüyanızda gerçekten muhteşem keşke benimde başıma böyle birşey gelse! =)
o fotoğrafı görmeyi çok isterdimgörücü usülü olmasına rağmen ortada bir bağ olduğu çok net.bence daha fazla inat etmemekle en iyisini yapmışsınız mutluluklar dilerim size.bir ömür boyu daim olur inşallah!
Bayanların Sezgileri Güçlü, Fakat Ellerindeki İmkanları Kullanmıyorlar..
Sevince Çok Seviyor, Aşık Olunca Kör Oluyoruz..
Bu Sebepten Doğruyu Yanlışı Göremiyoruz..
bende buraya koymak çok isterim ama malasef tarayıcımz yok olsa fotoyu hemen yüklerdim :) dün yazmıstım gelmemş yazm eşim rüyasında görmş beni ondan üstüne düşmüş .....amin canm inş cümlesin
![]()
kesinlikle bayanlar ne hissediyor ne yaşıyorsa en uçlarda yaşadıkları için oluyor.azcık mantığımızı kullansak çok daha iyi olucak herşey =)