Aynı durumdayız sizinle. Benim kv uzakta yaşıyor buna rağmen geldiğinde şöyle 15 gün kalamıyor niye, kavga çıkarıyor çünkü. İnsan gibi yerinde oturan bir kadın olsa, torununu doya doya sevip evine öyle gitse fena mı olurdu? Vallahi beni kızı gibi görsün, çok iyi geçinelim isteyen biri değilim beni isterse sevmesin, arkamdan konuşsun vs ama yüzüme yüzüme mahalle ağzıyla bağırıp çağırmasın isterdim. Ben de ona cevap veriyorum bu şekilde tartışıyoruz yazık.
Önceden aile önemli değil koca önemli derdim ama yaşayınca fikrim tamamen değişti. Şimdi burada diyorlar kocan daha önemli diye ama öyle olmuyor işte. Benim kocam sakin bir insandır herkese karşı, ikimize de dengeli davranmaya çalışıyor ama baş edemiyor ki cazgır annesiyle ve tahammülü bitmiş olan karısıyla? Annesi gerçekten fena bir kadın sadece bana değil herkese karşı ama bana çok daha kin dolu çünkü "ben onun oğlunu elinden almışım". Yani hem fena huylu hem oğluna kafayı takmış bir kadınla baş etmek kolay değil.
Bu yüzden kv çok önemli bence eş iyi bile olsa kadın çok fenaysa hep huzursuzluk oluyor. Senede 1-2 kere gelse bile kavga çıkarıp gidiyor. Hele torun olduktan sonra tamamen görüşmeme olasılığın yok çok uç durumlar yoksa.
Dediğim gibi los angeles değil burası maalesef ve bunlar sosyolojik gerçekler.