Birbirinize uygun değilsiniz ayrılın o zaman. Küçük sorun gibi duruyor oysa büyük sorun bunlar. Evlendikten sonra içtiğinde kızacaksınız sürekli olay çıkacak.biz tanıştığımızda lisedeydik daha işlerin bu noktaya geliceğini düşünemedik . İşler ciddileşince bu yüzden ayrılmayı çok denedim ama yapamadık bi türlü .
Birinin digerinin usagi oldugunu kim söyledi anlamadim? Her seyin bur uslubu var. Ben esimde begenmedigim seyleri soylerim o da bana söyler.Diyelim ki açık bir kadinsiniz ve evlendiniz. Eşiniz kapanacaktır dedi veya çalışan bir kadinsiniz eşiniz evlendikten sonra çalışmamızı istemedi ne yaparsınız?
Bazı şeyleri baştan konuşmak lazım.
Evlenildi diye kimse kimsenin uşağı değildir.
Birinin digerinin usagi oldugunu kim söyledi anlamadim? Her seyin bur uslubu var. Ben esimde begenmedigim seyleri soylerim o da bana söyler.Diyelim ki açık bir kadinsiniz ve evlendiniz. Eşiniz kapanacaktır dedi veya çalışan bir kadinsiniz eşiniz evlendikten sonra çalışmamızı istemedi ne yaparsınız?
Bazı şeyleri baştan konuşmak lazım.
Evlenildi diye kimse kimsenin uşağı değildir.
Gerçekten kafam çok karışık teşekkürler yorumunuz için umarımKaç yil birlikte olursaniz olun. Evlenince daha uzun bir süre beraberlik yasayacaksiniz ve bir sure sonra cekemedigini görünce kavgalar edip bosanacaksin. Öyle ayrilmaktansa kafana uymuyorsa simdi ayril. Ki ben ayrılacağını düşünmüyorum sen bu şekilde kabul edip değiştirmeye calisacaksin. Yarin birgün evleneceksin mücadele ederek hayatin geçmediğini anlayınca ayrilacaksin. Umarım hayatinda pismanlik yaşamazsin.
1 ay önce bu sebeplerden ayrıldım.İyi akşamlar herkese :) sorum açık aslında siz tanıştığınızda alkol içtiğini biliyordunuz ve o zamanlar önemsemediğiniz için problem etmiyordunuz. Sonra işler ciddileşince sizinde zamanla fikirleriniz değiştikçe böyle bi eş istemediğinizi farkettiniz. Arada ki tek sorun alkol ve sigara . Hadi sigarayı bırakıcam diyor ama alkol azaltırım ama içerim kimseye bi zararı yok düzgün içiyorum saygı duy diye bi savunması var . Ne yapardınız böyle bi istekte bulunmaya hakkınız var mı sizce?
Bu arada konu kapanmaz inşallah ama dini sebeplerden ötürü istemiyorum sadece ben . Kendisinin gerçekten tek eksisi bu şu an . Ve nasıl desem arada bi kendi halinde içmenin bi sakıncası olmadığını düşünüyor,ama sonuçta haram ve ben evimde istemiyorum . Bu yüzden bitirmek karşı tarafa haksızlık olur mu bilmiyorum.Kafam çok karışık..
1 ay önce bu sebeplerden ayrıldım.İyi akşamlar herkese :) sorum açık aslında siz tanıştığınızda alkol içtiğini biliyordunuz ve o zamanlar önemsemediğiniz için problem etmiyordunuz. Sonra işler ciddileşince sizinde zamanla fikirleriniz değiştikçe böyle bi eş istemediğinizi farkettiniz. Arada ki tek sorun alkol ve sigara . Hadi sigarayı bırakıcam diyor ama alkol azaltırım ama içerim kimseye bi zararı yok düzgün içiyorum saygı duy diye bi savunması var . Ne yapardınız böyle bi istekte bulunmaya hakkınız var mı sizce?
Bu arada konu kapanmaz inşallah ama dini sebeplerden ötürü istemiyorum sadece ben . Kendisinin gerçekten tek eksisi bu şu an . Ve nasıl desem arada bi kendi halinde içmenin bi sakıncası olmadığını düşünüyor,ama sonuçta haram ve ben evimde istemiyorum . Bu yüzden bitirmek karşı tarafa haksızlık olur mu bilmiyorum.Kafam çok karışık..
İşte tam da bu yüzden evlilik öncesi nişanlılık vs birbirini tanıma süreci denen bir şey var.Haklısınız ama biz tanıştığımızda liseli ergendik ikimizde . Ne evlilik vardı aklımızda ne de bu tarz düşünceler ne o bana sordu ne ben ona .Ama tahmin edersiniz ki lisedeki akılla kalmıyor insan
Benim de şu an kararsızlığımın tek sebebi ayrılığın sonucuna hazır olmamam.inşallah sizinde hakkınızda hayırlısı olur,daha iyi kapılar çıkar karşınıza1 ay önce bu sebeplerden ayrıldım.
Alkolün fizyolojik olarak erkeklere etkisini de tahmin edersiniz maneviyatı geçtim.
Kötü alışkanlığını değiştirmesini istemen bence yanlış değil aksine bu iyi bir şey.
Giyime, kuşama karışmakla aynı olduğunu düşünmüyorum.
Ben kabul edemedim şahsen çünkü beyin hücreleri ölmeye başlamıştı.
Her akşam içiyordu ve içince zararsız biri bile olsa ruh sağlığını iyi görmüyordum, saçmalıyordu.
Zaten şu aralar da bu sebepten ayrılmanın üzüntüsü içindeyim.
Düşününce gerçekten baya farklıyız aslında,teşekkürler yorum içinAlkol oyle bu yanlis, gel birak diyince he tamam denilecek bir mevzu degil. Yani hani rahatsiz oldugum seyi soylerim sinifinda bir sorun degil. Hayat tarzi, bakis acisi, dini degerleri ya da dengesizlikleri vs vs. Bunlarin hepsi bir araya gelince bir insan alkol kullanır ve birakmak da istemez. Yani sizin istediginiz sey aslinda alkol kullanma degil, her seyini degistir demek oluyor. Sizin o insanla evlenmemeniz gerekir. O insanin da sizinle. Es adayim bana bunu diyorsa bayagi farkliyiz derim acikcasi. Siz haram eve almam derken adam vucuduna aliyor. Degisik hayatlar.
Senin için büyük bir sorun ise ve vazgeçmiyor ise evlenme o zaman. Zorlayarak olacak bir şey değil. Ben eşime içerse mutsuz olacağımı söyledim. Eğer içkiyi içerim diyecekse ikimizinde mutsuz olmaması adına bunu kabul edebileceği biri ile evlenmesinin doğru olacağını söyledim. Seçim hakkı vardı yani. İçkiyi tercih etmedi. İçkiyi tercih etseydi evlenmezdim. Ama içerim ben arada sırada diyecek olsaydı da zorlama ikna etme yollarını aramazdımİyi akşamlar herkese :) sorum açık aslında siz tanıştığınızda alkol içtiğini biliyordunuz ve o zamanlar önemsemediğiniz için problem etmiyordunuz. Sonra işler ciddileşince sizinde zamanla fikirleriniz değiştikçe böyle bi eş istemediğinizi farkettiniz. Arada ki tek sorun alkol ve sigara . Hadi sigarayı bırakıcam diyor ama alkol azaltırım ama içerim kimseye bi zararı yok düzgün içiyorum saygı duy diye bi savunması var . Ne yapardınız böyle bi istekte bulunmaya hakkınız var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?