Diyelim ki açık bir kadinsiniz ve evlendiniz. Eşiniz kapanacaktır dedi veya çalışan bir kadinsiniz eşiniz evlendikten sonra çalışmamızı istemedi ne yaparsınız?Karismaya tabiki hakkin var. Konu mankeni olarak evlenmiyorsunuz neticede.
Ona karisma buna karışma. O zaman kimse kimseyle evlenmesin herkes kafasina gore yasasin en temizi.
Valla bana uymayan insanı baştan elerim ben.
Sen kabul etmişsin şimdi istemiyorum desen adam der baştan biliyordun diye.
Şimdi evli misiniz? Değilseniz ayrılın..
Onu baştan dusunecektiniz.
Baştan olur deyip sonra kısıtlama getirirseniz adam da karşı çıkar.
Hayır baştan öyle ise karışamayız.
Haklısınız ama biz tanıştığımızda liseli ergendik ikimizde . Ne evlilik vardı aklımızda ne de bu tarz düşünceler ne o bana sordu ne ben ona .Ama tahmin edersiniz ki lisedeki akılla kalmıyor insanBaşta öyle kabul ettiyseniz şimdi talep etmeniz yanlış.. Adı üzerinde aliskanlik.. Özellikle sigara öyle başkasının isteğiyle birakilabilecek bisi değil, kendimden biliyorum ; he kendi de birakmak istiyorsa o zaman ayrıO sizin kiyafetinize, makyajiniza vs karissa nasıl hissedersiniz ?
biz tanıştığımızda lisedeydik daha işlerin bu noktaya geliceğini düşünemedik . İşler ciddileşince bu yüzden ayrılmayı çok denedim ama yapamadık bi türlü .İyi de siz ilk tanıştığınız da biliyormuşsunuz kullandığını neden adamı değiştirmeye çalışıyorsunuz size uygun değilse ayrılırsınız. Sürekli içmem arada içerim demiş bir de.
Sizin bu istediğinizi erkekler yapıyor giyime karışmaz , çalışmasına karışmaz , arkadaşlarına karışmaz sonra işler ciddi olunca karışası gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?