evleneceginiz kişiye beni mi anneni mi çok seviyorsun diye sordunuz mu sorarmısınız?

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
sevdginiz sözlünüz yada nişanlınıza benimi anneni mi çok sevyorsun dye sorar mısnız sizce sorulmalımı mantıksız mı?:61::61:

.

sormam, sorulur mu öyle sey

annesini annesi oldugu icin sever

beni de sevgilisi/esi oldugum icin sever

ikiside cok ayri seyler, tercih yapilamaz bence
:19:
.

Son düzenleme:
çok mantıksız.. bunu ciddiye alıp cevap veriyorsa o daha da mantıksız..
elmayı mı seversin armudu mu der gibi.. ikisininde vitaminleri farklıdır:34:

anlıyorum seni...annesine düşkünlüğünü ölçmek istiyorsun.akıllı bir erkek seni der tabiki hatta ikinizin yeride ayrı der.sen bu sorunu davranışlarını gözleyerek anlayabilirsin.iyi gözlem yap ama .annesine düşkünse boşver at çöpe:)benim eşim ana kuzusu.hayatım kaynanamın elinde evirip çevirip oğlunu yönetiyor.böyle bir eşi hiç tavsiye etmem:(((

bence de sorulmaz böyle birsey.. ben sormam
anne annedir , anne gibi kokar..
Sevgili, Eş yarendir yoldaştır ...
İkisi arasında kalmamak dileğiyle :4::78:

o kadar düşüncesizce ve o kadar çocuksu bi soru ki daha başka bişey demeye gerek yok.:90:

mantıksız bi soru bence dayıma nişanlısı sormuş bende sevgilime sordum öylesine annem tabikide istedgin zaman sorabilirsin dedi:43:dayımda annem dedgigi için nişanlısı ayrıldı anladım yaşadıgı duyguları

İlişkinizi neden böyle mantıksız bir soru için çıkmaza sokarsınız ki?
Anne ayrı, eş/sevgili ayrı.
Zoraki dert arıyorsunuz kendinize.

sevdginiz sözlünüz yada nişanlınıza benimi anneni mi çok sevyorsun dye sorar mısnız sizce sorulmalımı mantıksız mı?:61::61:

evet çok mantıksız çocukca bir soru kafanı karıştırma boşuna ve sorma derim alıcağın cevap anne olacaktır eminim!
annenin yeri çoook farklı eşin yarin yeri çok farklı yer 2 side:20:

arkadaşlar tamam biraz saçma soru çünkü ikisininde yeri farklı tabiki ama belli ki arkadaşın kafası karışık sevgilisinin yada eşinin davranışlarından dolayı.öncelikle bu cümleyi ona kurdurtan sebep nedir diye sormak lazım ? tabiki böyle bişey sormamak lazım düzgün bir ilişkide bu aynı şeye benziyo küçükken bize sorarlardı ya anneni mi daha çok seviyorsun babanımı . onun gibi gereksiz ama yinede insanların ruh halini durumunu bilmeden yargılamak doğru değil bence....

siz kendinizi o anne'nin yerine koyun..kendi başınıza gelmiş gibi düşünün.onu büyüten doyuran anneye sizin de saygı duymanız gerekiyo.bu soru cok saçma. o annesi siz sevgilisi/eşisinz.
hani bi kuma gelmiş olsa neyse o zaman sor onumu bni mi die :1:.
o bi anne tabiki sevilicek.

biz kızlara sorulsa hayır seni daha cok seviyorum annemi çokta sevmiyorum mu diceksiniz.:19:

benim de aklımdan geçerdi nişanlıyken. ama sanırım sormak çok mantıksız bir davranış olurdu.. nişanlıyken henüz tam anlamıyla "biz" olmuyorsun.. hala sen-ben konumunda oluyorsun.. hayatın gerçekleri karşısında benim düşüncem: kimse vazgeçilmez değildir.. o yüzden annesine olan sevgisinin boyutunun farklı olmasını anlayabilirim.. bana olan sevgisini anne sevgisiyle kıyaslamam. benim için de annem çok farklı çünkü..

hele hele sevgiliyken asla bu soruyu aklınızdan geçirmeyin.. evliliğin oturması ve çiftlerin gerçek anlamda hayat arkadaşı olması gerek bence önce karım diyebilmesi için bir erkeğin..

eşim sıralama yapar bazen konuşurken, özellikle de benim kuzenlerime düşkünlüğümü eleştirmek için..

"benim için önce sen, sonra Allah nasip ederse çocuğumuz, annem babam kardeşlerim ve senin ailen gelir.. dayıymış teyzeymiş kuzenmiş karıştırma Allah aşkına" der:))) bunu teorik olarak söyler de annesini farklı bir yere kyoduğuna eminim.. ne de olsa koşulsuz seven sadece annedir.. kayınvalidemin eşimi koşulsuz sevdiğinden de şüphem yok...

Böyle bir soruyu sormadım. Sormak aklımdan bile geçmedi. Çünkü saçmalık. İnsan 9 ay karnında taşıyan, hastalığında yıllarca başından ayrılmayan, onunla kahrolan, onunla mutlu olan, hayatını yeri geldiğinde onun için hiçe sayan bir varlıkla bir tutar mı kendini. Ben o kadar hadsiz olamam. Bugün canıyım onun ama yarın allah korusun sorunlar yaşanırsa iki yabancıyız... Ama ya anne.
Ama eşim hep şöyle der;''Benim için bu hayatta önce sen;sonra oğlum...'' Anneme,babama birşey olduğunda şu koca dünyada bir ikiniz var hayatımda ;))

"benim için önce sen, sonra Allah nasip ederse çocuğumuz, annem babam kardeşlerim ve senin ailen gelir.. dayıymış teyzeymiş kuzenmiş karıştırma Allah aşkına" der:))) bunu teorik olarak söyler de annesini farklı bir yere kyoduğuna eminim.. ne de olsa koşulsuz seven sadece annedir.. kayınvalidemin eşimi koşulsuz sevdiğinden de şüphem yok...[/QUOTE]

cok haklısın canım... evlendikten sonra herşey tamda böyle gider... bu bayan içinde erkek içinde böyledir...
:46:

Eskiden bende çok merak eder ve kafama takardım bu konuyu ama yıllar geçti ve bu soru artık bana çocuksu gelmeye başladı.Anne annedir,onu doğurandır,eşsizdir.Elbette annesini çok sevecek.Sevmelide zaten.Ben eşiyim.Beni eşi olarak sevecek.Herkesin içinde sevgilerin yeri ayrıdır.Bir insan annesini farklı sever,eşini farklı sever.Benimde içimde annemin sevgisi farklı,eşimin sevgisi farklıdır.

Back
X