• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evleneceginiz kişiye beni mi anneni mi çok seviyorsun diye sordunuz mu sorarmısınız?

Üf ne saçma konuLar bunLar ya asLa sormam tabiki sorana da akıl sır erdiremem nişanLım sormuştu bunu bana bu kadar saçma bir konu oLabiLir mi acaba anne ne demek sevgiLi ne demek nerden nereye yani bunu kavrayamamış arkadaşLarımız var mı haLa yoksa :53:

Ya KK gittikce yas siniri kücüldü, söyle 10- 15 yaslarinda kizlar konular acmaya basladi.
Yada konuyu acanlarin beyin yasi öyle.
Evet sordum, hatta amcasinimi yoksa benimi cok seviyor diye sordum, sen dedi.:52:

bu nasıl bir sorudur ya annenin yeri farklı yarin yeri farklıdır ve yar her zaman bulunur ama anne asla bulunmaz

Annenin yeri başka, sevdiğin kişinin yeri başka... açıkçası bana böyle bir soru sorulsaydı ben çok kızardım bu ne saçmalık diye...

bukadar saçma bir soru olabilirmi yaa ..emin ol sorsan bile sana dürüst olmayacak duymak istediigin cevabı verecek seni derse inanacakmısın yada annemi dese bu cevap hoşuna gidicekmi :) anne ayrıdır sevgili eş ayrıdır sevgileride ayrıdır . daha bu ayrımı yapamayan insanların neden ilişkisi vardırki ben onu anlamıyorum . yada daha şimdiden bu anne düşmanlıgı nedendir anneyle kıyaslanmak nedendir :52:

açıkcası ,aynı şeyin bana sorulmasını çok saçma ve aptalca bulacağım için,asla böyle bir şeyi sormam:36:

Evet canım tabiki sevgiyi tartışamazsın o apayrı birşey ama eşler öncelikli olmak ister gibi geliyor bana. Bu kadın için değil erkekler içinde geçerli. Ne bilim Allah düşürmesin böyle şeylere :61:

sevgiyi engeleyemezsin ki ailesi sonucta:45:
bencede oncelikli olmak ister olmalida bana gore:44:
amin canim dusurmesin cok zor durumlar eminim ki:37:

Bence anlamsız bir soru olur çünkü kıyaslanamaz herkesin yeri ayrıdır çokluğu azlığı olamaz diye düşünüyorum

Back
X