Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkimiz boyunca bana olan naifliği saygısı sevgisi şefkati sevgisini sonuna kadar hissettirmesi tereddüt etmeden evlenmeyi kabul etmeme sebep olmuştu
İlk gördüğüm an adını bile bilmiyordum ben bu adamla evlenecem dedim hala sorsan neden dedim bilmiyorum ama inan kafamda onu görmeden bile şöyle tip biriyle evlenecem diyordum onu gördüğüm anda içimden bu geçti
İlk evliliğimde görür görmez ayaklarım yerden kesilmişti. Çok sevmiştim. Onsuz olmam demiştim. Altı ay içinde de evlenmiştim. Sonra altı sene de bana ömürlük üzüntü yaşattı. Şimdi görüştüğüm herkese şüpheyle yaklaşıyorum. İnsan çok sevdiği fedakarlık yaptığı insandan kötülük görünce güveni bir daha yerine gelmiyor. Tedbirli oluyor hep
İlk evliliğimde görür görmez ayaklarım yerden kesilmişti. Çok sevmiştim. Onsuz olmam demiştim. Altı ay içinde de evlenmiştim. Sonra altı sene de bana ömürlük üzüntü yaşattı. Şimdi görüştüğüm herkese şüpheyle yaklaşıyorum. İnsan çok sevdiği fedakarlık yaptığı insandan kötülük görünce güveni bir daha yerine gelmiyor. Tedbirli oluyor hep
Valla bizim daha ikinci buluşmamızda hesap öderken klasik ben öderim tartışmaları sonrası elimden kartımı alıp şöyle demişti ''zaten çok yakın zamanda hesaplarımız ortak olacak neyi tartışıyosun''
şok şok şok aman dedim neler oluyor beynimde ampuller patladı
Ama içimde, ilk sarıldığımda anlamıştım çünkü ikimizde titriyoduk çok tuhaftı.