evlenecek adam bulmak için yapılması gerekenler

dilekkivrak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
115
120
53
43
bir arkadaşım evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
benim aklıma gelen çözüm spor salonuna gitmek ama orada da bulamamış.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.

Son düzenleme:

Kendisi evlenecek kadın olsun bence
Adamlar onu bulur zaten

Canım bu işler kısmet işi oraya gitsin buraya gitsinle olmuyor :) kendini eve kapatmamışsa bu arkadaş sosyal çevresi varsa kısmet ne zamansa o zaman evlenir merak etmesin .. Ben iki sokak ötemde oturan eşimle başka bi şehirde tesadüfen tanıştım evlendim kısmet yani olacağı varsa oluyor zamanı varsa da ne yapsa da olmuyor

Sanirim hic anlayamacagim birsey. O kendiliginden olan birsey degil mi yav?
Ne bileyim yas ilerlerledikce degisiyor demek ki.
Enerjisini bozmadan yasasin. Bu islerin formulu yok ki. Kendi sinirlarinda en iyisi olsun, mutlu olsun. Kendiliginden gelir. Ama bunun pesine düserse kovalayacaga benziyor.
Förmül mutlu olmak, enerji sacmak. Birileri bu durumda illaki fark eder.

Ayyy cok guldum.canim benim koca aranmakla bulunmaz ki bir gun bir yerde karsilasirsiniz tesadufen.kader kismet isleri.bende 30 yasda evlendim gunumuzde bu yas gec deyil artik panik yapmayin. Gerci benim bi arkadasim vardi sik sik restorana gotururdu beni koca bulayim diye)))

bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.

Hadi buldu diyelim, arayan bulur misali..
Babası yine engeller o halde ?

1-evlenecek adam aramamak,
2-evlenecek adam aramamak
3-evlenecek adam aramamak

Bu üçünü yaparsa şansı çok çok artar.

Kendisi agır baslı durmaya devam etsin aramasın, kısmeti onu bulur bir bakar ki birine kanı ısınmıs.

o şekilde arayışa girerse kalbi kırılır. herseferinde evlenicem bu adamla derse de gerçekten belasını bulur

yakın arkadaşlarına haber verebilir, arkadaşların yakıştırdığı kişilerle görüşebilir.

düğün sezonunda bolca düğüne gidebilir, şıngır mıngır,

bir de uzak yerde yaşayan akraba/arkadaş ziyareti yapabilir, hem turistik amaca da hizmet eder.

ipeqbojuqu şimdi ben burda 3 altin kuralı yazardim ama mune abla yine kodese tıkar diye korkuyom

Valla gozumuzun yasina bile bakmaz
Ama bu konu tutar bence onden bi koltuk kap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…