evlenecek adam bulmak için yapılması gerekenler

Yaşı 30 u geçen biri için babası neden evlenmesine engel oluyor ki?

Bu çok ilginç.

Eve gelenleri çeviren adam sanki spor salonunda bulduğuna mı kapı açacak.

Bu kısım istikrarsız geldi bana.
kendisi anlaşırsa babası engel olamaz diye düşünüyorum. baba baştan önünü keserek evliliğine engel oluyor ama 34 yaşından sonra artık anlaştığı biri olursa babasını dinlemez sanırım bi zahmet. artık ona da engel olursa benim diyeceğim birşey yok.

Bu iş kısmet işi, nasip işi ben bunu bilirim bunu söylerim.

Ben o zaman yeni mezun olmuş gibiydim. Birini tanıdım iş yerinde. O zaman o 29 yaşındaydı. O kadar karizmatik bir kızdı ki. Upuzun boyu, incecik fiziği, masmavi gözleri.. Abartmıyorum yabancı mankenlere taş çıkartır. Eğitimi desen 4*4 almış, kültür desen mükemmel. Benim yaşım kadar yurt dışı görmüş gelmiş değişik ülkelerde. Bir o kadar mütevazi.. Her şey süper. Tek sorun bu insan özel hayatında çok başarısız. Bir türlü dikiş tutturamıyor. Annesi devreye giriyor, gelen hayran kalıyor, bir iki görüşüyor 3. Görüşme bir türlü olmuyor. O zaman içten içe o şekilde mutlu olduğunu söylerdi ama bir tarafının acıdığını hissederdim bazen. Onun tam tersi kaç kişi evlendi üstüne ama bu arkadaşım hala evlenmedi. Sonunda tası tarağı topladı Amerika’ya yerleşti. Dışardan bakınca olmaması için hiçbir neden yok, dünyanın insanını tanıyor, o kadar aktif ki…

Yani bu iş gezmeyle, tozmayla, çevreyle olacak şey değil.

Pek çoğumuz hiç ummadık anlarda tanışmışızdır eşlerimizle. Nasip bence.

Valla bana ilginç geldi. Evlenmek için spor salonu alternatifini bile ele alan biri için eve gelen görücülerin çevrilmesi.

Bay

Vay ve santaj la evlendi demek
Donusunboylemiolacakti ilk kural santaj; )
böyle şeyler kader kısmet birazda sans gerisi tefferuat

Kiz en çok merak ettigimde anaları bunlara ne yedirmiste bunlardan boyle zeka fışkırıyo
Onceki gunku gelin hanim tehditle kocaya nikahı kıyan hanımefendi
Kız bunlar ve nesilleri dünyadayken biz koca falan bulamayiz orası garanti

Sen bide burdan yak acaba bizde bu kurslardan birine mi yazılsak hem cemiyete falanda gireriz boylece

Valla bunu okuyunca herseyin kader kısmet olduguna kesin kez ikna oldum

Girdigin ortamlar cok onemli bence ben gittigim cogu cafede, restaurantta tvde cok yer almamis fakat holding sahibi adamlari goruyorum.
Ben cok dergi, internet haberi okudugum icin sima olarak adamlari taniyabiliyorum.
Yani uyanik, isini bilen bi kadin olsa belki adamla tanisip evlenebilir.
Serdar bilgili spor salonunda tanismisti esiyle simdi bosanmislar gerci.
Petek Dincoz kocasiyla asansorde tanismis.
Mehmet Ali Erbil eski esi Tugbayla sahne aldigi bi yerde tanismis.
Futbolcu Sabri esini mac esnasinda tribunde gormus, evlenmis.
Yani boyle bi suru evlilik var.

Burda is sana dusuyo. Kocanin yok mu arkadaslari uygun birileriyle tanistir. Oyle spor salonunda koca mi aranir

Bilgilendirdigin için tesekkur ederim canim ama bu cemiyet meselesi falan benim ve ipeqbojuqu arasinda olusmus bir saka

İşin aslini bilmem ama nedense bana çok uç zengin hayatlar falan hep soguk hayatlar gibi gelir
Kisiden kisiye degisir ama bana sorarsaniz en iyisi orta halli olmak ne maddi sıkıntılar yüzünden sıkıntilar yasanacak kadar düşük nede boyle cemiyet espirilerimize konu olacak kadar uçuk zenginlikte olmaması benim için en uygun olani diye dusunurum hep ama hersey nasip kısmet birazda

Gerci bu gidisle hic kısmetim acilmayacak gibi duruyor ama bakalim hersey nasip kısmet :)

Valla bana ilginç geldi. Evlenmek için spor salonu alternatifini bile ele alan biri için eve gelen görücülerin çevrilmesi.
yok baba eve gelen görücüleri geri çevirmiyor. çünkü görücüler eve bile giremeden etkisiz hale getiriliyor. babası arkadaşıma söylüyormuş seni şu düğünde biri istedi olmaz dedim vs diye. kızıyla birini tanıştırma tekliflerini geri çeviriyor. konu bu kadar. o yüzden ailenin vasıtasıyla yollar kapanıyor. hı kendisi anlaşırsa da olmaz derse rest çeksin artık bu ne ya

Burda is sana dusuyo. Kocanin yok mu arkadaslari uygun birileriyle tanistir. Oyle spor salonunda koca mi aranir
kocamın arkadaşları ya evli, ya boşanmış (arkadaşım boşanmış birine ailesinin vermeyeceğini söylüyor), ya yaşı küçük, ya sevgilisi var öf ya noluyo bu erkeklere ne kadar kıymete bindiler son zamanlarda

30 yasini gecmis bi kizin bosanmis biriyle evlenmesi normal bence. Yasiti bekar adam cok yok. Ha madem ailesi istemez e ailesi aday bulsun o zaman.. Yani bu meselelerde cevre yardimci olmali oyle cafede spor salonunda koca arayisina cikilmaz ki. Ha tesaduf belki denk gelir ama yas ilerlemis gecen zaman aleyhine isler..

Koca aramak biraz tuhaf yani kısmet nerdeyse ordan karşısına çıkar ama illa arıcam diyosa sosyalleşip çevre yapabilir illa bi adam çıkar ortamdan.

Eşimle hiçte sosyal olmadığım, kendimi eve kapattığım sadece işimle ilgili dosyalarla meşgul olduğum bir dönemde , bir akşam dur bir facebook'ta okey oynayayım dediğim gün okey oynarken tanıştım. Kısmet bu işler, aramayla buunduğunu düşünmüyorum, bu şekilde bulunan kocadan da hayır geleceğini düşünmüyorum açıkçası.

Avci ve toplayici olmak lazim
Boyle arkadasa boyle cevap bence

Koca aramak, koca bulmak gibi eylemleri bir hemcinsime yakıştıramıyorum
Spor salonuna belki koca bulurum diye gitmeyi onuruna yedirememeli insan
Evlilik haktır tabi ama biraz hayırlısını istemek lazım
3o yaşını geçmiş biri biraz babasının dizinin dibinden çıkacak bence
Önce kendini bulacak, koca sonra ki iş

evlilik siteleri güzel bence.bir sürü insan var, tabi tedbirli olmak gerek ama ben bekarken çok insanla bu ylla tanıştım, hepsi iyi insanları olmadı evlenmedim onlarla ama olabilir neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…