- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi dilekkivrak
Evlenmek için aramasın kimseyi. Kader kısmet ummadığı bir anda karşısına çıkar. Her önüne gelene evleneceğim adam gözüyle bakarsa işi gerçekten zor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi evlenecek kadın olsun bence
Adamlar onu bulur zaten
ben değil (bkz: bir arkadaşım) evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
benim aklıma gelen çözüm spor salonuna gitmek ama orada da bulamamış.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.
onu ben de anlamadım kızınıza talibiz diyenlere "benim kızdan karı olmaz" diyip yolluyomuş.babası niye engelliyo anlayamadım
artık kaçar mı napar orasını bilemiycemHadi buldu diyelim, arayan bulur misali..
Babası yine engeller o halde ?
Ondan baba olmuş mu acabaonu ben de anlamadım kızınıza talibiz diyenlere "benim kızdan karı olmaz" diyip yolluyomuş.![]()
Bi tek koca değilSpor salonuna spor yapmak için gidilir. Bir kere bu kafayı değiştirmeli
Salona boyalanıp cilalanıp gelen bayanlar var..
bende ne alaka diyordum... demek ki koca bulmaya geliyorlarmış şimdi çaktım![]()
ohaaaaaaaonu ben de anlamadım kızınıza talibiz diyenlere "benim kızdan karı olmaz" diyip yolluyomuş.![]()
ben değil (bkz: bir arkadaşım) evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.
Yok artikonu ben de anlamadım kızınıza talibiz diyenlere "benim kızdan karı olmaz" diyip yolluyomuş.![]()
yanlışlık olmuş silicemYok artik
mugehatun bu konunun uzmanlarindan sayilir, bi el ativer hele bi taktik neyim
Bu arada nie ekşiye link verdiniz merak ettim?
onu ben de anlamadım kızınıza talibiz diyenlere "benim kızdan karı olmaz" diyip yolluyomuş.![]()
bir arkadaşım evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.