evlenecek adam bulmak için yapılması gerekenler

Evlenmek için aramasın kimseyi. Kader kısmet ummadığı bir anda karşısına çıkar. Her önüne gelene evleneceğim adam gözüyle bakarsa işi gerçekten zor.

ben değil (bkz: bir arkadaşım) evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
benim aklıma gelen çözüm spor salonuna gitmek ama orada da bulamamış.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.

AAaa spor salonunda koca mı bulunuyormuş? Salonda gördüğüm kırmızı rujlu porselen makyajlı fönlü kızlar koca mı arıyor yani ? Hiç sanmıyorum ama neyse. Spor salonuna gidiş amacı spor olmalı. Hadi olmadı fitleşip güzelleşip yine koca bulmak olsa amaç, daha yumuşak ve doğru bir ifade olurdu sanki.

Şaka bir yana koca aramak , evlenecek adam aramak vs bunlar ters tepiyor. Bu konuyu akışına bırakmalı. Her erkeğe evlenme gözüyle yaklaşırsa kalbi kırılır. O kadar istiyorsa babasının engellemesine izin vermesin görücü usulu bulunur.Rahmetli babannem olsaydı şimdiye arkadaşını evlendirirdi.:KK8:

valla tanıdığım olsa ben tanıştırcam da yok ona uygun birisi. bir de yaş 34 olunca yazdığım gibi seçenekler azalıyor. ben ona bu işin nasip işi olduğunu söyledim ama vesilelere de başvurmak lazım tabi. elinden geleni yap sonra kadere razı ol böyle sanırım bu işler.

Spor salonuna spor yapmak için gidilir. Bir kere bu kafayı değiştirmeli
Salona boyalanıp cilalanıp gelen bayanlar var..
bende ne alaka diyordum... demek ki koca bulmaya geliyorlarmış şimdi çaktım:KK70:
Bi tek koca değil :rolleyes:

Birilerinin bulup önermelerini tanıştırmak istemelerini kısacası görücü usulü istemiyorsa, ne kadar istiyorsa o kadar aktif olacak ve çevresini genişletecek kadın erkek karışık kurslara yazılsın falan ..

ben değil (bkz: bir arkadaşım) evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.

Baba neden böyle bir eyleme giriyor ki ? Spor salonu vs geçsin ağır başlı olsun giyimi susun dikkat etsin sosyal olsun arkadaşın

kızlar ben bu konuyu ciddi olarak fikir alışverişi için açtım. dün konuştuk durumuna çok canım sıkıldı. herkes kıza gelip "niye evlenmiyosun, kardeşin evlendi, senden bekliyoduk" "gözünü kapat biriyle evlen" "bak çocuğun olmayacak" vs dedikçe psikolojisi bozuluyor.

Zengin adamlari tavlama okulu bile acilmisti yurtdisinda.
Demekki gercekten girdigin ortamda koca bulmak mumkun.
Hatta rus bi milyarderle evli kadin esini nasil tanidigini, nasil evlendiklerini anlatiyordu.
Yani esini ekonomi dergisinde gormus sonra pesine dusup evlenmeye ikna edebilmis.
Olmaz olmaz demiceksin kismetin nerden cikacagini bilemeyiz.

bir arkadaşım evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.

Yaşı 30 u geçen biri için babası neden evlenmesine engel oluyor ki?

Bu çok ilginç.

Eve gelenleri çeviren adam sanki spor salonunda bulduğuna mı kapı açacak.

Bu kısım istikrarsız geldi bana.

zaten böyle davranan kadınlar yüzünden kursa falan gidemez olduk hemen amaç başka sanılıyor..

Back
X