- Konu Sahibi dilekkivrak
Fazla zorlamamak gerek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tek koca değil![]()
Ben de en pacoz halimle giderim oraya makyaj sıfır... ter atıcaz yani şunun şurasında
neyse geyiğe çevirmeyim![]()
Yok artik
mugehatun bu konunun uzmanlarindan sayilir, bi el ativer hele bi taktik neyim
Bu arada nie ekşiye link verdiniz merak ettim?
allah mesut etsin canımYa ahahah Allah seni napmasınHemen vereyim taktiği
Valla bacım ben bir çocuk gördüm beğendim, elde etmek içinde çılgınlarcasına peşinden koştum. Sonuç evlendim.
Ben kader kısmet olayına bu konuda pek inanmıyorum. Her şeyde olduğu gibi bu işlerde çalışarak oluyor.
30 unu geçtiyse milletin tanıştırdıklarıyla tanışsın yüz çevirmesin. Düğünler, tatil mekanları vs.. önemli bunlar.
Öyle çarpışarak aşık olma hikayesi binde bir. O hayale kapılıp çoğu kız heder ediyor nice bebeyi.
Yapmayın kızlar öyleAşk tamamen bizle alakalı bir şey
![]()
seni de allah mesut etsin cnmInternette baksin:) Ama orda evlenecek adamda var eglenecek adam da var:))
Dikkat etsin ama..
Ben kocami internetten indirdim![]()
Bunun için özel bi çabaya gerek yokbir arkadaşım evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
benim aklıma gelen çözüm spor salonuna gitmek ama orada da bulamamış.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.
bu yasima dek spor salonuna gittim ve uyeligim omur boyu. hicbir gun evlenilecek adam bakmadim. bu bakis acisi dolayisiyla insanlarin ve aktivitelerin adi cikiyor. hic hos degil.bir arkadaşım evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.
arkadaşım çalışıyor. yüksek lisansını yaptı. evlenmek istemek neden hoş olmasın. spor salonunda tanışan evli çiftler bildiğim için benim verdiğim bir fikirdi.bu yasima dek spor salonuna gittim ve uyeligim omur boyu. hicbir gun evlenilecek adam bakmadim. bu bakis acisi dolayisiyla insanlarin ve aktivitelerin adi cikiyor. hic hos degil.
30'u gecen yasinda arkadasiniz calissa, sosyal bir cevre edinse belki de cok daha kolay bir sekilde iliski kurabilir ve bunu evlilige dair yol almaya sevk edebilirdi.
kısmet yahu aranınca bulunmaz kibir arkadaşım evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
supersınız1-evlenecek adam aramamak,
2-evlenecek adam aramamak
3-evlenecek adam aramamak
Bu üçünü yaparsa şansı çok çok artar.