evlenecek adam bulmak için yapılması gerekenler

Evlenme fikri olan biri bu forumu takip edip genel atmosferi solumali ve sonra sultanligina sukretmeli. :p

valla ne yaparsan yap olmayacaksa olmuyor. ancak Allah ın OL demesi lazım olması için. gezsin tozsun,spora gitsin ama koca bulmak için yaparsa hüsrana uğrar büyük ihtimal. bence görücülerin değerlendirilmesi lazım

bazı arkadaşlar kader kısmet olayına girmiş. tabiki kısmet denen bişey var ama birazda insanın kaderi kendi elinde. sürekli evde oturan, asosyal birinin sadece sevgili anlamında demiyorum, normal bir arkadas bile bulması zorlaşır. bence imkanlar elverdiği sürece sosyalleşmekte fayda var. ee ne demişler emek olmadan yemek olmaz.....

türk milletinde başarı evlilik ve çocuk sayısıyla ilgili görüldüğünden kızlarımız böyle heba olup gidiyor
bence bunlar tercih meselesidir. zorunluluk olarak görülüp baskı yapılmamalı. evlenemeyen napsın ölsün mü?
bak yine sinirlendim.

Yok artik
mugehatun mugehatun bu konunun uzmanlarindan sayilir, bi el ativer hele bi taktik neyim:KK4:

Bu arada nie ekşiye link verdiniz merak ettim?

Ya ahahah Allah seni napmasın :KK70: Hemen vereyim taktiği :KK70:

Valla bacım ben bir çocuk gördüm beğendim, elde etmek içinde çılgınlarcasına peşinden koştum. Sonuç evlendim.
Ben kader kısmet olayına bu konuda pek inanmıyorum. Her şeyde olduğu gibi bu işlerde çalışarak oluyor. :D
30 unu geçtiyse milletin tanıştırdıklarıyla tanışsın yüz çevirmesin. Düğünler, tatil mekanları vs.. önemli bunlar.
Öyle çarpışarak aşık olma hikayesi binde bir. O hayale kapılıp çoğu kız heder ediyor nice bebeyi.
Yapmayın kızlar öyle :KK70: Aşk tamamen bizle alakalı bir şey :KK70:

Ya ahahah Allah seni napmasın :KK70: Hemen vereyim taktiği :KK70:

Valla bacım ben bir çocuk gördüm beğendim, elde etmek içinde çılgınlarcasına peşinden koştum. Sonuç evlendim.
Ben kader kısmet olayına bu konuda pek inanmıyorum. Her şeyde olduğu gibi bu işlerde çalışarak oluyor. :KK70:
30 unu geçtiyse milletin tanıştırdıklarıyla tanışsın yüz çevirmesin. Düğünler, tatil mekanları vs.. önemli bunlar.
Öyle çarpışarak aşık olma hikayesi binde bir. O hayale kapılıp çoğu kız heder ediyor nice bebeyi.
Yapmayın kızlar öyle :KK70: Aşk tamamen bizle alakalı bir şey :KK70:
allah mesut etsin canım

bir arkadaşım evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
benim aklıma gelen çözüm spor salonuna gitmek ama orada da bulamamış.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.
Bunun için özel bi çabaya gerek yok
Allah nerede ne zaman yazarsa o onu bukur zaten
Beni evimin salonunda pijamalarla otururken buldu mesela:))))(

bir arkadaşım evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.
bu yasima dek spor salonuna gittim ve uyeligim omur boyu. hicbir gun evlenilecek adam bakmadim. bu bakis acisi dolayisiyla insanlarin ve aktivitelerin adi cikiyor. hic hos degil.
30'u gecen yasinda arkadasiniz calissa, sosyal bir cevre edinse belki de cok daha kolay bir sekilde iliski kurabilir ve bunu evlilige dair yol almaya sevk edebilirdi.

bu yasima dek spor salonuna gittim ve uyeligim omur boyu. hicbir gun evlenilecek adam bakmadim. bu bakis acisi dolayisiyla insanlarin ve aktivitelerin adi cikiyor. hic hos degil.
30'u gecen yasinda arkadasiniz calissa, sosyal bir cevre edinse belki de cok daha kolay bir sekilde iliski kurabilir ve bunu evlilige dair yol almaya sevk edebilirdi.
arkadaşım çalışıyor. yüksek lisansını yaptı. evlenmek istemek neden hoş olmasın. spor salonunda tanışan evli çiftler bildiğim için benim verdiğim bir fikirdi.

Sosyal çevresini genişletsin. Bu da en iyisi akşamları ve hafta sonları yapacağı aktivite ve kurslarla olur. Fotoğrafçılık kursu, dans kursu, pastacılık kursu vs... binlerce kurs var onlara katılsın. Hafta sonları da günlük trekking gruplarına ya da 2 günlük gezi gruplarına katılsın hem gezsin eğlensin hem arkadaş çevresini genişletsin.

valla yıllardır spor salonuna giderim hiç aklıma gelmediydi :) benim bankadan bi arkadaşımda meğer benle aynı salona gidiyormuş dün tam yanındaydım geçen gün el salladım naptıysam beni görmedin nasıl kaptırmışsan kendini dedi kulağıma kulaklığı bi takıyorum ben deli gibi çalışıyorum salakmıyım neyim bugün bi bakayım etrafıma :) tabi aklıma gelirse

kısmet yahu aranınca bulunmaz ki

Back
X