Evlenecek adam lazım

am evlendi senle diyelim eee sonrasında da istediğini elde etmiş olmayacak mı? Sonra da kocam eve gelmiyor olacak buraya açılan başlıklar.. Bir insanın karakteri dürüstse, kadına bakış açısı da dar görüş değilse daha evlenmeden kendini
Ayrica sunu da ekleyeyim. Sadece erkekler degil zaten rahat yasayip takilan istediklerini yaptirmak icin herseyi kabul eden cok kadin var disarda. Mesela adam diyor ki ben evliyim ama sana her istedigini yaparim bu sekilde kabul ediyorsan ok. Kadin da tamam diyor. iste bu yuzden erkeklere de her zaman firsat doguyor. Aslinda benim lafim bu istediklerini veren kadinlara. Hayatlarinda baska kadinlar oldugu halde boyle erkeklerin pesinde kosanlara. Is boyle olunca adam biraz parayi gorsun hemen kaciyor evden.
Hayatlarında karıları varken baska kadınların peşinden koşan erkeklerde de hata.Lütfen.Hata tek taraflı olmaz

Sizin dedikleriniz haksiz degil. Gordugum cok cevreden benim dediklerime sahit oldugum icin soyluyorum. Biz de toplum baskisi diye birsey var. Erkeklerimiz genis goruslu değiller. Ama sorsan cok rahatiz o dusunce de degiliz gibi batili davranmaya calissalarda ya da sizin dediklerinizi diyorlar fakat is ciddiyete binince diyoruz ki nerde o davranisi ve dusuncesi nerde su an ki hali ?
E öyle adamla evlenip ne yapacaksın? Ben eşimle evlendiğimde bakire değildim. Eğer eşim buna takacak bir Ortadoğu hanzosu olsaydı tekmeleyip çöpe atardım herhalde. Ha eğer evlenmek için evleniyorsanız siz bilirsiniz ama evlilikte cinsellik çok önemli. Ten uyumunuz olmazsa ne olacak? Tam anlamıyla bir adamı tanımadan evlenmek ne demek? Cafe de ne kadar tanıyıp ne bileceksiniz? Bir de 35 yaşına gelmişsiniz ya! Hayret yani

Ne kadar evlenecek adam yoksa, o kadar da evlenecek kadın yok bence. Evlilik düşüncesinden uzak bir insan olarak dışarıdan gözlemlerim ile kadınların pek çoğu şaşalı kına düğün yapmak, ev döşemek için evleniyor. Erkek evlenmek istemez çünkü inanilmaz bir maddi yük biniyor. Boşanırsa dünya nafaka ödemek zorunda. Bu durumlar kadınlar için geçerli olsa, onlar da evlenmek istemezdi.

(Evini kendi kuran, minimalist yaşıyan kadınları yazdıklarımın dışında tutuyorum. Toplumun onların yetiştireceği çocuklara ihtiyacı var.)

E öyle adamla evlenip ne yapacaksın? Ben eşimle evlendiğimde bakire değildim. Eğer eşim buna takacak bir Ortadoğu hanzosu olsaydı tekmeleyip çöpe atardım herhalde. Ha eğer evlenmek için evleniyorsanız siz bilirsiniz ama evlilikte cinsellik çok önemli. Ten uyumunuz olmazsa ne olacak? Tam anlamıyla bir adamı tanımadan evlenmek ne demek? Cafe de ne kadar tanıyıp ne bileceksiniz? Bir de 35 yaşına gelmişsiniz ya! Hayret yani
Koca olsun da çamurdan olsun mantığı, başka bir şey değil. Yeter ki evlenmek olsun işin sonunda.

Ne kadar evlenecek adam yoksa, o kadar da evlenecek kadın yok bence. Evlilik düşüncesinden uzak bir insan olarak dışarıdan gözlemlerim ile kadınların pek çoğu şaşalı kına düğün yapmak, ev döşemek için evleniyor. Erkek evlenmek istemez çünkü inanilmaz bir maddi yük biniyor. Boşanırsa dünya nafaka ödemek zorunda. Bu durumlar kadınlar için geçerli olsa, onlar da evlenmek istemezdi.

(Evini kendi kuran, minimalist yaşıyan kadınları yazdıklarımın dışında tutuyorum. Toplumun onların yetiştireceği çocuklara ihtiyacı var.)

Ben erkek olsam konu sahibiyle evlenmezdim mesela. Ama aynı kafa yapısıyla erkek olacam klasik manda kıvamında irkek değil 😂

aynn oyle aslinda ben burdan kızlara da tavsiye vermek istedim. Biz kizlar gezip tozucaz diye bu erkeklere istediklerini vermemeliyiz ki sonra da niye bizimle evlenmiyorlar dememek icin. Adam senden herseyi aldıktan sonra neden evinin hanımı yapip mirasini yedirsin hayatina ortak etsin ki. o yuzden her sekilde sınır koymalıyız ki kiymet bilinsin. Cunku yasakladığınız hersey tatlidir ilgi ceker mutlaka istediginizi de almak için kosarsiniz
Ulusa sesleniş mi bu ? Şimdi demek istiyorsunuz ki kızlar flört ederken erkeklerle sevişmeyin ki sizinle evlensinler. Bu mantığa göre siz sevişmemişsiniz ama sizinle de evlenmemişler ? Sistem çöktü 😬

aynn oyle aslinda ben burdan kızlara da tavsiye vermek istedim. Biz kizlar gezip tozucaz diye bu erkeklere istediklerini vermemeliyiz ki sonra da niye bizimle evlenmiyorlar dememek icin. Adam senden herseyi aldıktan sonra neden evinin hanımı yapip mirasini yedirsin hayatina ortak etsin ki. o yuzden her sekilde sınır koymalıyız ki kiymet bilinsin. Cunku yasakladığınız hersey tatlidir ilgi ceker mutlaka istediginizi de almak için kosarsiniz
O zamanda fazla naz asik usandirir baska kiz mi yok deyip gidiyorlar:(

Ulusa sesleniş mi bu ? Şimdi demek istiyorsunuz ki kızlar flört ederken erkeklerle sevişmeyin ki sizinle evlensinler. Bu mantığa göre siz sevişmemişsiniz ama sizinle de evlenmemişler ? Sistem çöktü 😬

Sevişenlerle de evleniyorlar zaten. Sistem baştan yanlış kurulmuş 😂

Aynen bu kafayla devam et. Sonra niye olmuyor? Erkeklerin sadece seks peşinde koşan garip bir canlı olduğunu düşünüyor ve buna göre davranıyorsan daha çok düşünürsün...

Konu sahibinin tezine göre bütün kızlar fazla nazlı olursa başka kız kalmayacağı için çekip gidemeyecekmiş kıymetli kocaişko adayları.
Kimseden verim alamayınca eldekine mecbur kalacak evlenecekler 😬 olay sadece cinsellikse heryer paralı veya parasız cinsel ilişki talepleriyle dolu. onlarla takılırlar. konu hepten saçmasapan

Ben konu sahibinin kadın olduğunu dahi düşünmüyorum. Alacağını alıyormuş da neden evlenseymiş. Erkek kafası berbat bir erkek kafası.

Her şey mümkün tabi ama bu kafada çok kadın var burda. Ben artık şaşırmıyorum. Kk’yı keşfetmeden önce çok steril bir hayatım varmış. Burası kara delik gibi.

Bu kafa varsa kimseyi bulamamaniz normal

Kimseden verim alamayınca eldekine mecbur kalacak evlenecekler 😬 olay sadece cinsellikse heryer paralı veya parasız cinsel ilişki talepleriyle dolu. onlarla takılırlar. konu hepten saçmasapan

Seviştiğin için seninle evlenmeyecek adamdan da, sevişmediğin için evlenmeyecek adamdan da, başkaları sevişiyor sen sevişmiyorsun diye evlenmeyecek adamdan da, başkaları sevişmiyor sen sevişiyorsun diye evlenmeyecek adamdan da bir hayır gelmeyeceğini 35’ine kadar kavrayamadığı için konu sahibi için yapılacak bir şey yok, oyunu baştan kaybetmiş. Daha taze bekar kızlara seslenelim; gündemi sevişme ya da sevişmeme olan adamlardan uzak durun.

kesinlikle Haklisin, ben sana katılıyorum ama benim demek istedigim sey ise bizim erkeklerin malesef kacani kovalamak istediğini elde edemeyince daha cok ustune dusmek oldugu için durum bunu gosteriyor. Karakterli orani da denk gelmiyor malesef. Keske denk gelse de herkes mutlu olsa.
Devir değişti kafalaar değişti artık naza niyaza gelemiyor kimse

Back
X