Evlenecek adam lazım

Bu arada kendileri her turlu halt ederler erkeklerin, evlenmeye gelince de namuslu kiz olsun ayaklari var. Sonra onlarla evlenirler. Esleri cocuklarini dogurur evde kalir , kendileri de bosanmaz ama surekli disarda baska kadinlara devam. yani cok duydum gordum sahit oldum ozellikle Istanbulda cok var. Secenek ve maddiyat ne kadar coksa evlilik orani düşük oluyor. Ayrica zengin yakisiklilarda ya kendi kulvarinda birini ya da gider afedersiniz cok tecrube gecirmis kizlari secerler evlilik icin. Hayat ne garip :)))

Çelişkilerle dolusunuz. Erkekleri yaftalaya yaftalaya bir hal olmuşsunuz ama istenmemeninizin sebebi bazen sadece istenmemenizdir. "Erkekler şöyle böyle" demeye gerek yok, zira ne dediğiniz belli değil.
Namuslu(!) isteseler suç, çok tecrübeli isteseler suç.

Siz bir de orta maddiyatta ve orta seviye tecrübe isteyenlere bakın bakalım, belki o kulvarda bulursunuz aradığınızı.

Buradan evlenilecek erkek aranmıyor değil mi?
Şaka deyin seni kekliyoruz mune deyin lütfen:silah:
Dükkanın önünü kapama Mune...
Elimde kelepir 90 Model adam var daha siftahı bile yapamadım... Ceplerinde akrep var bu hatunların ayaklarına kadar getirdim 4X4 adamı alan bile yok 😂😅

Dükkanın önünü kapama Mune...
Elimde kelepir 90 Model adam var daha siftahı bile yapamadım... Ceplerinde akrep var bu hatunların ayaklarına kadar getirdim 4X4 adamı alan bile yok 😂😅
Tövbe estağfurullah :) şakayla karışık dertleşme konusunu sanırım, yoksa iş ilanı verir gibi tövbe tövbe, rahmetli anneannemin repliğiyle ayrılıyorum, insanlara bir haller oldu başımıza taş yağacak :))

Esimin agzindan duyduklarimi yazayim sana.Eger sen bana hemen tel nonu verseydin,seni öpmeye kalktigimda kafani cevirip hooop demeseydin,benden ayrildiginda benim sana acmazsan bir daha aramam msjima karsilik aramamda mesgule almasaydin,benimle daha oncekiler gibi hemen samimiyet kursaydin asik olmazdim sana bilemezdim benim icim farkini ve gözüm kapali evlenmezdim seninle.
Bu erkekler boyle surundureceksin naz yapacaksin yelkenleri indirmeyeceksin aci cekmeyi itilmeyi seviolar demek :KK70:

ama artık insanların o kadar çok seçeneği varki, hiçkimseyle uğraşmak istemiyorlar. bir iki kere hayır diyince daha fazla üstüne düşmüolar,uğraşmıolar hoop diğerine çeviriyor rotayı.

beni fikrim 30-35 yaş üstü erkekler biraz evlilikten uzaklar maddi manevi unsurlardan dolayı, 35 i geçince nedense onlarda da evlilik fikri daha bi oturuo.

Tövbe estağfurullah :) şakayla karışık dertleşme konusunu sanırım, yoksa iş ilanı verir gibi tövbe tövbe, rahmetli anneannemin repliğiyle ayrılıyorum, insanlara bir haller oldu başımıza taş yağacak :))
Valla devir değişiyor 😂😂 Kataloglardan eş seçeceğimiz zamanlar hiç de uzak değil...

merhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim
Kocamın kardeşi var 27 yaşında olması lazım yanlış bilmiyorsam kv de gelin bulamıyoruz diye yakınıyor bizim 😂😂😂😂

Valla devir değişiyor 😂😂 Kataloglardan eş seçeceğimiz zamanlar hiç de uzak değil...
Sizlere ciddi ciddi bir soru soracağım, eleştirmek veya ukalalık niyetiyle değil, sadece aklıma geldi ve hepinizin samimiyetine güvendiğinden içimden geçeni paylaşmak adına yazıyorum.

Eskiden, ki rahmetli babaannem döneminde, babaanneminde katıldığı yaptığı bir şeymiş bu, kayınvalideler oğullarının beğendiği kızı veya oğullarının evlenmesini istediği kızı hamamda test edermiş, ten renginden dişlerine, gücüne kuvvetine, hamama getirdiği yiyeceklerden ne kadar marifetli olduğuna kadar bakılırmış, hatta ay kızım sabunum düştü numarası yapılarak da düzgün yürüyor mu gibi şeylere bakılırmış, günümüz çağında katalogtan eş seçmekle eskilerin yaptığının arasında ne fark var?
Moderniz geliştik, 21. yüzyıldayız, alem atomu parçalıyor, Mars'a gidiyor diyoruz ama geçmişi modernize edip yaşamaktan başka bir şey değil mi yaptığımız?

Hamamın katalogda vücut bulmuş hali :)))

Sizlere ciddi ciddi bir soru soracağım, eleştirmek veya ukalalık niyetiyle değil, sadece aklıma geldi ve hepinizin samimiyetine güvendiğinden içimden geçeni paylaşmak adına yazıyorum.

Eskiden, ki rahmetli babaannem döneminde, babaanneminde katıldığı yaptığı bir şeymiş bu, kayınvalideler oğullarının beğendiği kızı veya oğullarının evlenmesini istediği kızı hamamda test edermiş, ten renginden dişlerine, gücüne kuvvetine, hamama getirdiği yiyeceklerden ne kadar marifetli olduğuna kadar bakılırmış, hatta ay kızım sabunum düştü numarası yapılarak da düzgün yürüyor mu gibi şeylere bakılırmış, günümüz çağında katalogtan eş seçmekle eskilerin yaptığının arasında ne fark var?
Moderniz geliştik, 21. yüzyıldayız, alem atomu parçalıyor, Mars'a gidiyor diyoruz ama geçmişi modernize edip yaşamaktan başka bir şey değil mi yaptığımız?

ama zaten geçmişe geri dönüş trendleri var. Kıyafetler, beslenme şekillleri vs. Çocukların oyuncakları bile tahtaya döndü.
Teknoloji beraberinde zarar getirdi birçok alanda. Bizim neyimiz eksik, biz de katalog isteriz, hamam isteriz:)

Esimin agzindan duyduklarimi yazayim sana.Eger sen bana hemen tel nonu verseydin,seni öpmeye kalktigimda kafani cevirip hooop demeseydin,benden ayrildiginda benim sana acmazsan bir daha aramam msjima karsilik aramamda mesgule almasaydin,benimle daha oncekiler gibi hemen samimiyet kursaydin asik olmazdim sana bilemezdim benim icim farkini ve gözüm kapali evlenmezdim seninle.
Bu erkekler boyle surundureceksin naz yapacaksin yelkenleri indirmeyeceksin aci cekmeyi itilmeyi seviolar demek :KK70:

benımkide bana aylarca aşıkmış ,:olamaz:
birgün çay içmeye çağırdı beni işim var gelemem dedim ,

onun üzerinden 2 ay falan geçti ama bu arada iş arkadasım kendisi , inanılmaz morali bozuk geziyor iş yerinde ,
meğer aşkından ölüyormuş :KK70: sonra birdaha çaya davet etti o günde müsaittim olur dedim ama kızarkadasımlagelecem tek çıkamam dedim ( bak sennnn bende az çakal değilim ayak yapıyorum adama :KK48:)

neyse biz bunla buluştuk ve bana direk evlenme teklif etti , benım aşk hayatım çok yogun ve yorucuydu , millet dediğin gibi evlenmekten kaçıyordu , neyse bende olur madem aşıksın dedim :21:

3 ay sonra evlendik

heee buarada ilk çağırdıgımda gelseydim evlenme teklifi etmeyecektim diyorr:KK53:

ama zaten geçmişe geri dönüş trendleri var. Kıyafetler, beslenme şekillleri vs. Çocukların oyuncakları bile tahtaya döndü.
Teknoloji beraberinde zarar getirdi birçok alanda. Bizim neyimiz eksik, biz de katalog isteriz, hamam isteriz:)
Konu ciddi bir alana dönecek şimdi ama evet bazı alanlarda eskiye dönüş var lakin benim garibime giden ya da kendi içimizde çeliştiğimiz diyeyim, ki bence ben de zaman zaman kendimle çelişiyorum:) bazı şeylerde eskiye dönüşü kabullenirken bazı şeylerde de (mesela hamam olayı gibi) geri kafalılık deyip öte yandan da eskinin güncellenmiş versiyonunu modern olarak kabul etmek :KK64:

Teknoloji zarar getirmedi de biz bazen teknolojiyi zarar verecek şekilde kullandık bana kalırsao_O

Konunun ruhunu öldürdüm pardon :))

Buradan evlenilecek erkek aranmıyor değil mi?
Şaka deyin seni kekliyoruz mune deyin lütfen:silah:
Aranıyo abla artık evlenilecek adamları burdan arıyorlar. Koca mı arıyorsunuz tek adres kadınlar kulübü 😄 koca pazarı burdaaa gel abla gel son model kocalar burda seç, beğen, al😄😄

merhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim
Evlenme bacım nedicin evliliği su hiç güzel değil gelmeyin 😄😄😄😄😅😅😅🤣🤣🤣🤣

inanin yazdiklariniz hem cok eglenceli hem de cok hakli cok tatlısınız gerçekten:) Ama bu benim hala aile kurmak istedigim dusuncesini silemedi:) 😃🙂🙂 Allah hepimize en hayırlısını versin.Dua edin bana da Allah gonlume gore versin 🙂

benımkide bana aylarca aşıkmış ,:olamaz:
birgün çay içmeye çağırdı beni işim var gelemem dedim ,

onun üzerinden 2 ay falan geçti ama bu arada iş arkadasım kendisi , inanılmaz morali bozuk geziyor iş yerinde ,
meğer aşkından ölüyormuş :KK70: sonra birdaha çaya davet etti o günde müsaittim olur dedim ama kızarkadasımlagelecem tek çıkamam dedim ( bak sennnn bende az çakal değilim ayak yapıyorum adama :KK48:)

neyse biz bunla buluştuk ve bana direk evlenme teklif etti , benım aşk hayatım çok yogun ve yorucuydu , millet dediğin gibi evlenmekten kaçıyordu , neyse bende olur madem aşıksın dedim :21:

3 ay sonra evlendik

heee buarada ilk çağırdıgımda gelseydim evlenme teklifi etmeyecektim diyorr:KK53:
Bu erkek milleti cins iste ille iteceksin ki degerin bilinsin.Simdi bile oyle bir hafta mesela evde islerim olsun gun icinde aramayayim hemen arar ee npyn hic aklina gelmiom tabi der☺️İsim olmasa arasam ama isim var der 😳Bence onlar baska bir tür🤣

Sonuç aynı ama çözüm yolları farklı diyebiliriz bu konuya çünkü bildiğim kadarıyla eskiden hamama götürme zamanların da Oğlan annesi bir kızı beğenir, oğluna sunar ve ondan da onay gelirse hamam işine girişilir ve köprüden önceki son çıkış son test aşamasıdır ve tüm karar mercii oğlan annesine aittir. Burda görüldüğü üzere bu aşamaların bir çoğunda Oğlan ve kızdan daha baskın, daha fazla söz sahibi başka etkenler bulunmakta...

Fakat günümüz katalog mentalitesi bağlam olarak Hamam mantığına benzesede gidiş yolu olarak daha farklı, daha gelişmiş ve yetkilerin daha çok Oğlan ve kıza aktarılmış hali oluyor. Ayrıca önceki mesajım da "katalogdan eş seçeceğimiz vakitler uzak değil." demiştim sonrasında düşününce aslında tam da o zamanlardayız. Sosyal medya günümüzün katalog görevini görüyor. İnsanlar kendi beğenilerine, bütçelerine, arzularına yönelik kimseleri diğer bir çok aday arasından eleminize ederek seçimler yapıyorlar. Sonuç olarak birer seçme, seçilme belli özellikleri arama gibi konularda hamamla bağdaşıyor ama bu sonuca varan yol günümüze daha uygun daha gelişmiş ve modernize olmuş hali olduğu için direkt olarak hamamı eleştiren insanların günümüzde de aynı mantıkla hareket ediyorlar eleştirisini haketmediklerini söyleyebiliriz.

Eşli canlılar olarak yaratıldığımız ve Çiftleşme, Çift olma, Üreme gibi dürtülere sahip olan canlılar olduğumuz için Devir ne olursa olsun uzayda koloniler halinde yaşasak dahi Hamam, katalog mantığından uzaklaşamıcaz. Merkezde hep bu dürtüler olacak sadece bu sonuçlara varan gidiş yönlerimiz gelişicek, evrilicek, farklılaşıcak, modernleşicek ama sonuç hep aynı yere çıktığı için hep aynı düzlemde olucak eski yöntemlerle...

Yıllar sonra gerçek anlamıyla katalog siteler oluşacak ve burda insanların kendi aradığı eş adayının şuan günümüz (Marsta koloni kurabilen) gelişmişliğinde bile Eş ararken soramadığı, öğrenemediği, çekindiği (örn. Cinsel performansı, cinsel gücü, fantezileri, Cinsel yönelimleri biseksüellik vs.) ama imkan olursa Eş adayında olmasını arzuladığı özelliklerin barındığı bunların insanlara sunulduğu bir hal alacağına inanıyorum. Burda görüldüğü üzere Eşleşme ihtiyaç ve dürtülerimizden dolayı hep daha gelişerek ama o çemberden de çok fazla uzaklaşamadan Kataloglardan , hamamdan eşler seçmeye devam edicez. Taa ki İnsanların çiftleşme ihtiyacı duymadan üreyebileceği, evrimleştiği zamanlara dek...

inanin yazdiklariniz hem cok eglenceli hem de cok hakli cok tatlısınız gerçekten:) Ama bu benim hala aile kurmak istedigim dusuncesini silemedi:) 😃🙂🙂 Allah hepimize en hayırlısını versin.Dua edin bana da Allah gonlume gore versin 🙂
Evlenmek, bir eşe, çocuklara sahip olmayı istemek herkesin hakkı, buna laf edersek taş oluruz :)
Umarım gönlünüzdeki beyaz atlı prensle evlenmek nasip olur :dua:

Ne saçma muhabbetler dönüyor ya.. Yok istediklerini vermeyelim falan. E güzel arkadaşım o adam senden istediğini alırsa uzaklaşır diye illa evliliği dayatman ne derece dogru olacak ki? Adam evlendi senle diyelim eee sonrasında da istediğini elde etmiş olmayacak mı? Sonra da kocam eve gelmiyor olacak buraya açılan başlıklar.. Bir insanın karakteri dürüstse, kadına bakış açısı da dar görüş değilse daha evlenmeden kendini belli eder. Önce karakter KARAKTER ...
Bence olay istedigini vermek vermemek degil.Karsindakine illa evlilik diye dayatma yapmayacaksin.Ben mesela baslarda mesafeli takildim dedim ama bu bir strateji degildi ben buyum ve dogrum bu demek esimde boyle olmami sevdi.Flort hatta soz tanima evresidir 2 tarafinda niyeti onemlidir.Amaa evlenme zorunlulugu bunu imalar bence olmamali sahsen ben olsam bogulur kacardim.Zaman sonucu gösterecektir.

Aranıyo abla artık evlenilecek adamları burdan arıyorlar. Koca mı arıyorsunuz tek adres kadınlar kulübü 😄 koca pazarı burdaaa gel abla gel son model kocalar burda seç, beğen, al😄😄
Madem oyle oglum var daha 1.5yasinda ama simdiden ayirayim ben.Soyle beyaz tenli renkli gozlu(hep yaklastigi kizlar renkli gozlude)ortalama boya sahip olan saygili,efendi minnos bir kizimiz var mi???🤣
Kaynanalik yapmayi dusunmuorum valla hic karismayacam onlara oglumda beyaz tenli ela gozlu azicik asabi ama sirin buyuk ihtimal uzun boylu olacak.
YOK MU ALAN VEREN HUHUHU🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X