Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuruntulari benimle ilgili degil, yasadigi olayla ilgili.. bana benden cok güveniyor sagolsun
düsüne düsüne bbir hal oldum zatencok güzel bir yürege sahip olmasa isim belki daha kolay olurdu
Allah sifa versinnn!!! Tüm bu dertten muzdarip olanlara.. uyariniz icin tsk ederim, evlenmeden nasil anlayamamis sinirli birimi kendisiArkadasim depresif ama seker gibi biriyle evlendi. Ama yillar icinde adam ilaclarini icmemeye basladi, sonralari uzaydan takip ediliyorum, diye basina aluminyum folyo sarip yatti, gecenlerde yemeklerime ne katiyorsun, neden ben sürekli uyuyorum, diye arkadasima saldirmis polis evden aldi. Sizofrenmis ama arkadasim bilmiyordu. Lü+tfen dikkatli olun....
Hayir diyorum evlenmeden ilaclarini ictigi icin cok iyi biriydi. Ama zamanla ilaclari birakmis.Allah
Allah sifa versinnn!!! Tüm bu dertten muzdarip olanlara.. uyariniz icin tsk ederim, evlenmeden nasil anlayamamis sinirli birimi kendisi
Sizofren degil digerleri olabilir emin degilim. Uzun düsünüp degerlendircem..Hastaliginin tam teshisini bilmen lazim once. Sizofren mi, paranoyak mi, obsesif mi, bipolar mi? Bazi hastaliklar ilacla ve terapiyle idare edilebiliyor ama bazilari hem daha agir hem de cogu zaman kalitsal. Uzun uzun dusunmende fayda var.
Psikolojik rahatsizligi olanlar yuva kurmasinmi ozaman? Düsmanima bile bunu dilememEvlendikten 3 ay sonra "eşim şiddet uyguluyor napayım" diye konu açmayın da burada....
aynı şekilde düşünüyorum..sakın yanlış bir adım atmayın..canınızı sokakta mı buldunuz..benim nişanlımda öyleydi..beni yıprattı..çekti gitti..şimdi ben psikolojik sorunlar yaşıyorum..AMAN SAKININ4-5 aydır berabersiniz
ayrı ülkelerdesiniz
aranızda nerdeyse 10 yaş var
psikolojik sorunları var bir de....
evlenmemek için (hatta evlenmeyi düşünmemek için) tüm sebepler mevcut aslında görmek zor değil...
Anladim. Ilaclar sakinlestiriyor anladigim kadariyla.. tekrar icmeye baslasa yaHayir diyorum evlenmeden ilaclarini ictigi icin cok iyi biriydi. Ama zamanla ilaclari birakmis.
Üzüldüm adina.. nisanlinin tam olarak neyi vardi nasil davraniyodu sana?aynı şekilde düşünüyorum..sakın yanlış bir adım atmayın..canınızı sokakta mı buldunuz..benim nişanlımda öyleydi..beni yıprattı..çekti gitti..şimdi ben psikolojik sorunlar yaşıyorum..AMAN SAKININ
4-5 ayda zaten evlenmeyi düşünmek için yeterli bir süre değil ki, tanıman gerek. Ayrı ülkelerde yaşarken onu ne kadar tanıyabilirsin?
bence çok uzatmadan ayrıl...