Şimdiden aynı semt fikri seni rahatsız ediyorsa, sorun yaşaman muhtemel.. Ve sen sen ol ne istiyorsan şimdi yaptır, sonrası çok zor..
Madem şu an herşeye ' siz bilirsiniz ' deniliyor.. Bu fırsatı iyi kullan.. O semte taşındıktan sonra memnun olmasan bile dönüşü çok zor olabilir.. Sonuçta ' siz istediniz ' olacak..
Maddi konuda da tek o semtte mi o miktar da kiralar var ? İlla ki başka semtlerde de vardır.. Yeter ki ne istediğini bil ve ona göre kararlar ver..
Ben hiç böyle stres yaşamadım, hatta sevinçten ve heyecandan ayaklarım yere basmıyordu.
Çünkü çok sevdiğim kişi ile aynı evde yaşayacak, yepyeni bir hayata başlayacaktım.Tam 8 yıl oldu ve hiç pişmanlık duymadım.
Eğer gerçekten seviyorsanız ve doğru kişi ise evlilik çok güzel.
Ayrıca evliliklerde sorunlar kesinlikle karı koca arasında çözülmeli. Kesinlikle aileler size karışmamalı ve siz de buna ortam hazırlamayın.Yani ailelerinize sorunlarınızı anlatmayın.
İnşallah sen de çok mutlu olursun canım.
Böyle konularda hissetmek yoktur. Eğer gözlemlerinizle, tecrübelerinizle doğru evlilik yaptığınıza inanıyorsanız kafanızı olumsuz düşüncelerle bulandırmayınız.
Burada okuduklarınızın büyük etkisi olduğunu düşünüyorum, bu yüzdendir o düşünceleriniz.
Saygı çerçevesi içinde halis duygular içinde olduğunuz sürece ilişkileriniz güzel ilerler.
Elbetteki sıkıntılar olacaktır; az görüp az duyulduğu sürece de çözümlenmeyecek durumlar oluşmayacağını düşünüyorum.
evet haklısınn aynı semt olayını kabul ettimm diğer semtler çok alakasız olucak ve işyerlerimize ters olucak ayrıca hiç bilmediğimiz ortam olucakk hoş ben takmam öyle şeyleri alışırım da nişanlım vardiyalı diye yakın olsun diyo . kendi ailene yakın tut diceksin ama onun işine ters , Artık aynı semt olsun ama arada mesafe olsun evlendiğini anla vs diyip biraz en azından 15-20 dk lık mesafede evlere bakıyorum , hep çat kapı gelemezler diye ama kp de gidiyo evlerinin çok yakınında evlere bakıyor. Neymiş gececiyken gelirlermiş bana yada ben gidermişim onlara sanki tek kalamıyorum. neymiş hırsız girerse onlar koşarlarmışş sanki hırsız haber vercek gelmeden öncee bende bekle gelsin dicem , işte bana göre bir sürü bahaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?