evlenecek mi

1234esra1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
5
0
39
Merhaba ,benim 1 yıllık bir ilişkim var.sevgilim bana karşı yeterince sıcak ve samimi değil.Kendisi instagram hesabından iç çamaşırı giyen mankenlerinin fotolarını beğeniyor ve çeşitli mankenleri tanımadığı güzel kızları takip ediyor.ustelik bütün bu yaptıklarını arkadaş çevremiz görüyor ben söylediğimde ise reddediyor. Evlenme aşamasındayız yanlız hala iş bulmuş değil ve bu konuda isteksiz.hicbir çabası yok.benim ailemle tanıştı birlikte tatile gittik. Tatil Günlerimizi mutlu geçirdik ancak tatilden dönünce ilgisi baya bir azaldı. Ikimiz de 30 yasindayiz ve ben bir bayan olarak evlenmek isteyip istemediğini anlamak istiyorum.bana yardımcı olun lütfen

Sahte misin yoksa bu konu gerçek mi tam çözemedim aslında. =D
Gerçek olduğunu düşünerek yorum yapayım.

İşi gücü olmayan adamla sevsen bile evlenmemelisin. Çünkü zaten evlensen bile seni yıldırır, yıpratır.
Instagram olayı da hoş olmamış.
Evlilik aşamasında olduğunuza göre senin işin gücün var sanırım? 30 yaşına gelip boş gezmiyorsunuzdur herhalde. Evlenip para mı yedireceksin böyle bir sorumsuza?
Yaşının yarısı olgunluğa sahip olsan ne kadar anormal bir durum içinde olduğunun bilincinde olurdun. Vahim bir tablosun maalesef.
Ortada neler var neler ama senin derdin evlilikte. =D

Merhaba ,benim 1 yıllık bir ilişkim var.sevgilim bana karşı yeterince sıcak ve samimi değil.Kendisi instagram hesabından iç çamaşırı giyen mankenlerinin fotolarını beğeniyor ve çeşitli mankenleri tanımadığı güzel kızları takip ediyor.ustelik bütün bu yaptıklarını arkadaş çevremiz görüyor ben söylediğimde ise reddediyor. Evlenme aşamasındayız yanlız hala iş bulmuş değil ve bu konuda isteksiz.hicbir çabası yok.benim ailemle tanıştı birlikte tatile gittik. Tatil Günlerimizi mutlu geçirdik ancak tatilden dönünce ilgisi baya bir azaldı. Ikimiz de 30 yasindayiz ve ben bir bayan olarak evlenmek isteyip istemediğini anlamak istiyorum.bana yardımcı olun lütfen
yav he heeee

inanmıyorum ya adam hem çalışmıyor iş bulmakta istemiyor ve size ilgisiz ve siz hala onun peşindesiniz, adam iş bulsa söyliyim sizden bile ayrılabilir bence, gerçi fake olabilirsin çünkü hiçbir aklı başında bir kız hele ki 30 yaşında böyle saçma davranmaz

Hem kel hem fodul birini bulmuşsun tabir yerinde ise.
Bir de evlenir mi diye düşünüyorsun ?
Kendini neden bu kadar aşağıda görüyorsun anlamadım bence daha iyilerine layıksın.

evlenme asamasindayiz derken bu sizin on gorunuz mu yoksa konusulmus kararlastirilmis bir sey mi?

Nasıl anladın evlenme aşamasında oldugunuzu ben anlamadim orayı hic. Adamin isi bile yok evlilik onun neyine :) ic çamaşırı mankenini gectim ic çamaşırına bakacak durumda degil. Once kendi kıçına bi don alsın valla şöyle asalak adamlara uyuz oluyorum bir de kiymet bilmemeleri yok mu... Tadindan yenmiyor. Neyine guveniyor acaba :)

X