• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecek veya nişanlılar baksın

kaynım beni dövücek bende evliliği kurtarmak için çocuk yapıcam
kendim ettim kendim buldum der otururum öyle birşey yapsam :)
hatırlatmalar için teşekkürler yine de :)

Kaynım deyince serbest çağrışım olarak Kaynım Bana Kaydı isimli veciz youtube videosu geldi aklıma :)

" ailesi ilede evleneceksin" çok yanlış bu.
Aile dediğin anne baba çocuktan oluşur.
Evlendiğinde kocan/karın çocukların ailendir . Geri kalan akraba anne babadır.
Aile olduğunun farkına varamayanlar karısını ezdirirler.
Herkes yerini bilirse kimse sorun yaşamaz.

" ailesi ilede evleneceksin" çok yanlış bu.
Aile dediğin anne baba çocuktan oluşur.
Evlendiğinde kocan/karın çocukların ailendir . Geri kalan akraba anne babadır.
Aile olduğunun farkına varamayanlar karısını ezdirirler.
Herkes yerini bilirse kimse sorun yaşamaz.

Ailesi bir derece önemli de olsa erkekte bitiyor iş, eğer dengeyi sağlayabilen, eşini benimseyip sahiplenen biriyse ailesi de ona göre davranıyor ne kadar da olsa herkes kapısını kapatıp oturuyor.

Niye ki?
Ben KK'dan öğrendim ki şu yeryüzünde mazoşist çok insan var.
Onlara da saygı duymak gerek.
Dayak yiyen,aldatılan,ailesinin biricik kızları (hani duysalar beni bir dakika tutmaz diyenler) amma aşkından ölüp bitenler!
Henüz flört döneminde olan bir güzide genç kızımızı erkek arkadaşı yerlerde sürüklediydi de ben feryat ettiydim, "sen aşktan ne anlarsın" diye çemkirmişti o zaman.
İşte bunlar hep aşk hep meşk.

Ben böyle ilişkşilerde hep acaba kızı mecbur bıakan bir şey mi var diye düşünüyoruM eğer evli değillerse, muhtemelen kız birşeyler yaşadı ve bırakacak cesareti yok kendini mecbur hissediyor, böyle örneklerini de gördüm.
Evlisye zaten boşanmayı kendine yediremiyordur, ama aldatma dayak varsa artık bitmiştir iş,

Ailesi bir derece önemli de olsa erkekte bitiyor iş, eğer dengeyi sağlayabilen, eşini benimseyip sahiplenen biriyse ailesi de ona göre davranıyor ne kadar da olsa herkes kapısını kapatıp oturuyor.

Aynen öyle. Önemli olan yerini bilmek denge kurmak.
Anaaam ne derse o derse! Anası da biner gelinin tepesine dıdısıda.

Eşim neyse ki ablasının tamamen hatalı olduğunu kabul ediyor, sen ne söylesen haklısın savunacak bir tarafı yok ablamın diyor. Görüşmeme karışmıyor, ama kendisi görünen o ki zaman içinde görüşecek...
Ama görümce hazretlerine göre ben kardeşi ile arasını bozmuşum..silen atan, görüşmek istemeyen de kendisi halbuki. benim tek bir kötü kelimem olmadı...o yüzden evde olan soru ları yansıtmak büyük hata hele de erkek ailelerine zaten diş biliyorlarsa açık buldular mı geçiriveriyorlar

umarım bekar arkadaşlar okumuştur

evet hemde öyle çok ki dayak yediği için kendini suçlayıp çocuk yapma derdine düşenleri görünce hala ben:KK57::KK57:

hala neye şaşırıyorsam oda ilginç
cogu susuş ve boyun egiş, kendini suclamaktan kaynaklanmiyo mu zaten? caresizlik baska konu, o da var, ama kendini suclamak Turkiye kadininin genlerinde var.. oyle yetistirilmisiz, sen sus sen karisma sen bilmezsin sen zaten soylesin sen sen sen.. bu nedenle de, hakliyken bile kendimizde bsy bulup, aleme rezil olmayayim diye sinmiyo muyuz?
ne olur anneler babalar, evlatlariniza (kibir ve ukalalik asla degil) ozguven ve (cirkeflikle degil) asaletle hakkini savunabilmeyi ogretin..

Back
X