Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Var var,geçenlerde bir yerde kadesa
yazmıştı gördüm
Kadese diyordur şimdi hayrola bu yamuk niye beni etiketledi,işte bu yüzden kadesa,valla ne yalan söyliyim bir ara benim de arada gözlerim takılıyordu bu programa ama bu da diğerleri gibi hep kurgu.
Var var,geçenlerde bir yerde kadesa
yazmıştı gördüm
Kadese diyordur şimdi hayrola bu yamuk niye beni etiketledi,işte bu yüzden kadesa,valla ne yalan söyliyim bir ara benim de arada gözlerim takılıyordu bu programa ama bu da diğerleri gibi hep kurgu.
Gercekten tam komedi.
Evlilik haric ne ararsan var be.
Talip geliyor x kisisine, talipten cok eski nisanlisina zoom yapiyorlar " acep giskandumuuiiee??'.
Sonra bi esniyor adam.
Seda sayan " ozercim neden oyle yaptin, aciklarmisin?"
Gelmis dilsiz yarismacilara yardimci olan tercumana bile talip olan olmustu. Tercumani cagirdilar sana telefonda talip var diye. Kadin uzaklara kacti. Dip not olarak ugur arslan:" hanimlar beyler lutfen burdaki ucan kusa talip olmayiniz,rica ediyoruz".
İzlşyorum bende eğlence niyetine.Şu emrahın da locadan talip olmadığı biri olucak mı acaba?Her gün birine talip oluyo.çiğdem evlenecek mi neslihan daha kaç kere çemkirecek vs. vs. falan filan işte.Bide seda ile uğur un kıyafet uyumunu çok beğeniyorum.