Canım seni çok iyi anliyorum.. babanin durumunda neler hissettirdiginide iyi biliyorum...
Ama sen kendini kurtarmissin calisiyorsun ve inan cok guzel gunler gelicek kendi yepyeni evinde oturursun insallah

Bizim durumumuz cok kotu olmasada iç güveysi gibi yasadik babannemin evinde. E yaşlı eviydi eski çürük ev. Kendime ait odam bile olmadı salonda yatardim. Bende hep bunun ezikligini yasadim o zamanlwrda simdi onemli gelmesede cocukken onemli geliyor iste :)
Kuzenlerimde cok zengindi surekli hava atarlardi her aldiklarini yaptiklarini gozumuze sokarlardi.dalga geciyolardi odan bile yok diye 17-18 yasinda bile ezmeye calistilar simdi gorusmuyorum Allah a havale ettik :)
İnsallah kendi cocugunu guzel yasatirsin benimde tek istedigim kendi adima bu

Burada daha anlatamayacwgim okadar sey varki.
Cocukken kuzenlerim ve ben bir akrabanin dogum gunu partisine gitmistik. Her cocuk orda istedigini alip yerken icerken kuzenlerim bana kendi istediklerinden en kötülerinden ve azicik koymustu zorla. İcecegimi bile yarim bardak vermislerdi dusun. Sebep ne? Sen hayatinda bunlari bir arada gordun mu demeleri, burasi bizim gibi sen buraya ait degilsin vs. Bunu yapanlarda 10 yasinda cocuktu yani. Bende eziktim işte ne bileyim... insanin kalbi fesat olunca 20 yasindada syni oluyor.. daha bunun gibi bir suru sey