inci61nci ne demek istediniz?Eminim burada hiçkimse ne demek istediğinizi anlamadı...
arkadaşı ben çok ii anlıyorum.
Din boyutuna girmeyeceğim.
Eminim gerçekleri yazınca çok tepki verenler olabilir.
Araştırırsanız bulursunuz.
Bu mezhep ayrımcılığına çok karşıyım..Siz onu o da sizi kabul ettikten sonra başkası neden karışır anlamam.Birazcık saygılı olmak gerek..Sonuçta anneanneniz kötü bişey söylemek istemem ama bence ikna etmeye çalışmaya devam edin,sizin gözünün önünde eriyip bittiğinizi görürse vicdan azabı çekip kabul eder bence.
Allah razı olsunzor bir durum allah yardımcınız olsun
benım aılem sunnı ,babam ıle annem sıddetlı gecımsızlıkten ayrıldılar,anneannem buyuttu benı.ben meshep ayırmamayı ask ıle ogrendım buyuk konusulmaması gerekenn hassas bır konu benım zaten cıgerm yanıyor arkadaslar.ne yapsam olmuyor Allahımdan korkmasam...
anneanneniz cok geride kalmis..ve nasil karisir insanlarin özel hayatina..cok yazik..bu devirde kaldimi böyle seyler...bende ayri mezhepten biriyle evliyim..lafi bile gecmedi..cok yazik gercekten cok..cok üzüldüm..bir yolunu bulursunuz mutlaka...üzmeyin kendinizi..anneannenz bencillik yapmis ve cok cahillik...
Anneannenizin bu konuya karışması çok yanlış. Sizin de karıştırmamanız gerekiyor bir insanın saçlarının tutam tutam dökülmesi ne demek, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sevdiğiniz insanla olmak için her şeyi göze almalısınız. Yarın bir gün anneannenizi kaybettiğinizde sizin geleceğiniz ne olacak düşünen var mı acaba? Çok üzüldüm durumunuza gerçekten.
sagol arkadasım ınsallah bende mutlugu tadarım ceyızlerım herseyım elımde kaldı,elımde bogrumde kaldı.Canım sen sünnisin, erkek arkadaşın şii mi yoksa başka bir şey mi ? Onlar da Allah'a inanıyor sonuçta neden böyle ayrım yapıyor ki anneannenizAllah sabır versin, inşallah kavuşursunuz..
Büyük konuşulmadı canım üzüntünü paylaşmaya çalıştık, o zaman kabullenmeye çalışmaktan bakşa yapacak bir şeyin yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?