• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Evli kalmayı mutlu olmaktan daha çok önemseyen insanlara hayret ediyorum. Mutlu olmadığım yerde nasıl mutlu çocuk büyütebilirim ki. Aşık olmadığım sevilmediğim kocayı ne yapayım ben diyemiyor hiç biri şaka gibi
Bugün bir konu daha açıldı. Sevgililerken adamla ne öpüşme ne temas olmuş. Adam kendini saklamamış. Bile bile gidip evlenmiş. 3 yıllık evlilikte ancak 20 kere sevişme olmuş onda da ön sevişme dahi yokmuş. Böyle mutsuz bir evliliğe hemen ama çocuk yapılmış. Şimdi de cinsel terapi falan deneyeceğiz çocuk için diyor.
Bazen sırf boşanmamak için çocuk yapıyorlar gibi geliyor. Çocuk yoksa boşanmak kolay diye çocuk yapılıyor ki bir bahane olsun diye.
Hem çocuğa yazık hem kendine yazık.

Bugün bir konu daha açıldı. Sevgililerken adamla ne öpüşme ne temas olmuş. Adam kendini saklamamış. Bile bile gidip evlenmiş. 3 yıllık evlilikte ancak 20 kere sevişme olmuş onda da ön sevişme dahi yokmuş. Böyle mutsuz bir evliliğe hemen ama çocuk yapılmış. Şimdi de cinsel terapi falan deneyeceğiz çocuk için diyor.
Bazen sırf boşanmamak için çocuk yapıyorlar gibi geliyor. Çocuk yoksa boşanmak kolay diye çocuk yapılıyor ki bir bahane olsun diye.
Hem çocuğa yazık hem kendine yazık.
Ayyy bugün bu konuyu okurken hiç empati bile yapamadım. Bile bile lades. Çocuk yapacak kadar sevişmiş adam resmen. Böyle bir adamla ne çocuk yapılır ne evli kalınır. Terapist ne yapsın adamın içine arzu tutku şehvetmi serpsin. " Evliliği kurtarmak " bu iki kelime ile yapılan her hamle bana boşa çekilmiş kürek gibi geliyor.

Evlilik böyle bir şey değil, kendine saygını kaybetme asla ve sakın çocuk yapma. Bence biraz ailenle dertleşip, konuyu onlara açıp ayrılın, hiç bir anne baba evladını böyle bir evliliğin içinde görmek istemez. İşe girip kendinize yeni bir hayat kurun. Asalak gibi kocayı ne yapacaksınız ki,

İstemiyor boşanmak falan, ikna edilmek istiyor ama adam g.tünü kaldırıp gelmiyor neyine uğraşıyonuz bi de ban yimişler hayret bişey. Bari ağzı gevşek birine ağzınızdan kaçırmış gibi yapın artık belki gelir götürür sizi adam.

Gebelik detayını vermemin sebebi bu insanla bi cocuk düşünmek bile hata gibi geliyor bazen
bazen mi? bu insanla cocuk dusunduğune ben inanamıyorum??? net bir hata hala şüphen mi var? bu insanla evlenmişsin yapmıssın bir hata kendini buna mahkum etmişsin bir de cocuk getirip onu da bu adamın oldugu ortamda büyütmeyi mi reva görüyorsun? şok içindeyim. kendi ailesine gelince haftanın iki günü gidelim benim aileme gelince kavga ediyor ne demek ya? otobüste herkesin icinde hakaret etmek ne demek? sizin birbirinize saygınız sıfır ve evlilik ne demek bundan haberiniz yok. yaşınız kaç 17 falan mı? 2 senedir evliyim eşim bana ben ona salak bile demeyiz. eşimin ailesi bana cok yakın sizin gibi 10 dk mesafe biz de haftada 1 gideriz benim ailem başka sehirde ama ne zaman gidelim desem anında kalkar gider gıkını cıkarmaz hatta kendisi söyler. evlilik budur cunku. denklik eşitliktir. arkadaşın değil kardeşin değil öyle bağırıp küfür edesin. annemler bakmıyorken ittiriyor falan demişsiniz şoktayım bir de hala cocuk düşünmek bir hata mı diye düşünüyorum BAZEN yazmıssınız. şaka mı bu ya?

Aferin , 👏 sizin yaşadıklarınız aynısı yaşayacak o yavru, böyle bir babayı ve şiddetini hakediyor mi sizce?

Siz 10 sene bu şiddet yanlısına tahammül ettiniz, ne olduğunu bile bile evlendiniz , çalışmıyorsunuz maddi gelir yok ,yetmedi evliliğin 6.ayında hooop çocuk yapayım neden çocukta mı çeksin aynı çileyi?
Sizin de hatalarınız yok mu?

Ayrıca hamileler boşanamaz diye bir şey yok ama boşanacak olsanız hamileyim… yazmazdınız.
Hamile olduğumu öğrendim ama kararımdan dönmedim yazardınız.

Tesir etmeyecek biliyorum ama yinede yazayım eşiniz çocuk olunca düzelmeyecek ,daha da beter olacak haberiniz olsun.

Nişanlıyken belli etmiş kendini nişan atmamışsınız.
Şimdi yine alarm veriyor siz çocuk düşünüyorasunuz.
Çocuk olduktan sonra da çocuğum için ayrılamam katlanmam lazım diyeceksiniz.
Bari çilenize o günahsızı ortak etmeyin

Maalesef boşanacağına ,hatta evi tek edeceğine inanmıyorum. Ama umarım ben yanılırım ve sen hayatın için gerçekten en önemli adımı atar ve bu evliliği bitirirsin. Yıllar sonra iyi ki bitirmişim dedigini okumak isterim. Çocuğum var küçük, çaresizim demeni değil.

Bu da konuya ilk yazdığım mesaj konu sahibi. Hatta beğenmedim atmıştın. Keske ben haksız çıksaydım.

Bu da konuya ilk yazdığım mesaj konu sahibi. Hatta beğenmedim atmıştın. Keske ben haksız çıksaydım.

Bu konulara hepimiz o kadar aliskiniz ki sonunu tahmin etmek icin müneccim olmaya falan gerek yok. Bir ara iş koliye falan geldi aha dedim burasi da çok tanıdık.

Bu konulara hepimiz o kadar aliskiniz ki sonunu tahmin etmek icin müneccim olmaya falan gerek yok. Bir ara iş koliye falan geldi aha dedim burasi da çok tanıdık.

Haklısınız. Ama işte çoğu üye belki bazı kadınların gözünü açarız diye egrisini doğrusunu anlatmaya çalışıyor. Kaliteli hayat nedir, nasıl yaşanır vs gibi. Bu forumdan anladığım şey bazı kadınlar bile bile böyle yaşıyor. Sonra da ah vah etmekten hoşlanıyor. Bizler de onlar yerine sinir oluyoruz kendilerine yaptıklarına.

Haklısınız. Ama işte çoğu üye belki bazı kadınların gözünü açarız diye egrisini doğrusunu anlatmaya çalışıyor. Kaliteli hayat nedir, nasıl yaşanır vs gibi. Bu forumdan anladığım şey bazı kadınlar bile bile böyle yaşıyor. Sonra da ah vah etmekten hoşlanıyor. Bizler de onlar yerine sinir oluyoruz kendilerine yaptıklarına.

Gerçekten çözüm arayanlar var, farkında olmayanlar var ama bu konu onlardan değil. Bu benim dusuncem. Konu sahibi 9 sene sonra bile bile evlenmiş.Yani yasadiklari sürpriz değil. Herkesin kendi seçimi, kendi hayatı, burada kimse kimseyi boşanması için zorlamıyor. Gelip gelip bosanacagim demesi anlamsız.

Evli kalmayı mutlu olmaktan daha çok önemseyen insanlara hayret ediyorum. Mutlu olmadığım yerde nasıl mutlu çocuk büyütebilirim ki. Aşık olmadığım sevilmediğim kocayı ne yapayım ben diyemiyor hiç biri şaka gibi
Evli olmak statü gösterisi tek sebep bu

İstemiyor boşanmak falan, ikna edilmek istiyor ama adam g.tünü kaldırıp gelmiyor neyine uğraşıyonuz bi de ban yimişler hayret bişey. Bari ağzı gevşek birine ağzınızdan kaçırmış gibi yapın artık belki gelir götürür sizi adam.
Üslubunuz o kadar leş ki

Back
X