• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Üslubunuz o kadar leş ki
İşinize gelmeyince nasıl da o kadar yorum arasında bunu alıntı yapmışsınız. Hiç şaşırtıcı değil. Bir de sonunuz gelsin kocam gibilerin demişsiniz. Adamdan üremişsin ne sonu gelecek böylelerin? 😬

Üyelik iptali de geldi. Ben anlamıyorum ki konu açarken amaç ne. Madem doğrulara, çözüm önerilerine kapalısın. Ne yapalım herkese Ah vah tüh mü diyelim. Her evlilikte olur bunlar canım, erkektir olur, sakın boşanma kocasız olmaz mı denmeli.
Bunları burada duyamacağı cok belliyken laf duymak hoşlarına mı gidiyor anlamıyorum ki.

her çifte gitmeye gerek yok bu çift özelinde, uzun yıllarca anlaşabilmişler. Aile bile 5 kere “vermemiş” kızı. Kendi pencerenden değil onların penceresinden bakmalısın.
Muhtemelen barışırlar yakında.
Ben demiştim demek istemezdim fakat akış belli gidişat belli. Akışın tasvirini yapınca bana kızıyorlar.

Ben demiştim demek istemezdim fakat akış belli gidişat belli. Akışın tasvirini yapınca bana kızıyorlar.
Ben ne yalan diyim, bişeyleri eksik anlattığını anlamıştım konuyu okuyunca. Ailesi konusunda baya eksik anlattı bence. Adamın ailesinin adını duymayla bu kadar dellenmesi hiç doğal değil, erkekler takmaz böyle şeylere.

Son düzenleme:
Ben ne yalan diyim, bişeyleri eksik anlattığını anlamıştım konuyu okuyunca. Ailesi konusunda baya eksik anlattı bence. Adamın ailesinin adını duymayla bu kadar derlenmesi hiç doğal değil, erkekler takmaz böyle şeylere.
kendine bağımlı bırakmak isteyen, bilerek yalnızlaştırmak isteyenler var. Bilerek arkadaş aile bırakmıyor ki kadın ne yaparsa yapsın gidemesin daha çok baskı kursun.

kendine bağımlı bırakmak isteyen, bilerek yalnızlaştırmak isteyenler var. Bilerek arkadaş aile bırakmıyor ki kadın ne yaparsa yapsın gidemesin daha çok baskı kursun.
İşte eksik anlatıyor, bilemiyoruz böyle mi gerçekten, eksik parçayı beyinde oturtmaya çalışıyoruz.

Haklısınız. Ama işte çoğu üye belki bazı kadınların gözünü açarız diye egrisini doğrusunu anlatmaya çalışıyor. Kaliteli hayat nedir, nasıl yaşanır vs gibi. Bu forumdan anladığım şey bazı kadınlar bile bile böyle yaşıyor. Sonra da ah vah etmekten hoşlanıyor. Bizler de onlar yerine sinir oluyoruz kendilerine yaptıklarına.
Kendimi paralamıştım şurada, kırgınım 🥲

Üslubunuz o kadar leş ki
Üslup demişken, ağzı b.k çukurundan hallice bir herifle evli kalmaya devam edip, hakaretlerin üstüne sevişip ısrarla çocuk yapmaya çalışan birinin buradaki üsluplardan rahatsız olmuş ayağı çekmesi komik görünüyor.

Başta kendi yaşadıklarıma benzediği ve bu tarz uzun ilişkilerde aydınlanan, artık yeter diyen kadınları da duyup bildiğim için konu sahibini de öyle sanmıştım, aklı başına gelmiş gibi de konuşuyordu ama sonra sizi haklı çıkarttı. Bir de utanmadan millete atarlanmış. Eminim okuyor buraları. Hayatını mahvettin, bilgin olsun. @Umutsuzvakaaa1

Usulca ne zaman hamileyim diyecek diye bekleyen onlarca kadın vardı burda eminim😄 Çünkü buranın olayı bu konu sahipleri tam boşanma aşamasında hamile olduğunu öğrenir sonra çocuk için bir şans verir sonra çocuğum çok küçük boşanamıyorum diye konu açar vs.
Hep de "çocuğum çok küçük, babasına çok düşkün" detayı vardır:KK53:

Bu konuyu açtığı gün bile çocuk için uğraşmış.
Bi de burada çok aydınlanmış gibi attığı blöfler??
Eşyalarını aldın mı diyen üyeye "yok yaaa canım istemediii hava kötüü" gibi gevşek bi cevap vermiş, orda net notunu verdim.
Yahu herif aramadı, sormadı, ilgilenmedi, gönlünü almaya uğraşmadı bile. Zaten dönecekti, herife uyduracağı bahaneyi de buldu: bebek.
Insanın şöyle bi aşamada aklı çıkar hamilelik ihtimalinden, bu üyenin göbek attığına eminim.

Aaaa neler olmuş :o
Valla üzülmüyorum ya, kendi düşen ağlamaz. İsteyerek yapmış belli ki çocuk olunca düzelir sanmak çok cahil bir zihniyet kimse kusura bakmasın.
Dışarıdan okursun diye yazıyorum konu sahibi. O çocuğu dünyaya getiriyorsun ya sizin tercihinizle geliyor. Ona kötü bir hayat, huzursuz bir ev sunarsanız vebal size aittir. O yüzden böyle çocuk gibi radikal kararların yüz kere düşünülmesi gerek ama sizde nerde düşünce.

Bi de burda çok aydınlanmış gibi attığı blöfler??
Eşyalarını aldın mı diyen üyeye "yok yaaa canım istemediii hava kötüü" gibi gevşek bi cevap vermiş, orda net notunu verdim.
Yahu herif aramadı, sormadı, ilgilenmedi, gönlünü almaya uğraşmadı bile. Zaten dönecekti, herife uyduracağı bahaneyi de buldu: bebek.
Insanın şöyle bi aşamada aklı çıkar hamilelik ihtimalinden, bu üyenin göbek attığına eminim.
O eşya olayından sonra emin oldum ben de. Finali de bebekle bitirdi hesabı silince gerçekler degisecek sanki... Bize kızıyorlar da kendi hayatları, leş adamlara çocuk yapmaya devam edip kendilerini zora soruyorlar üstüne olan çocuklara oluyor. Çok benciller.

Back
X