• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Bende uyuyamıyorum geceleri uyku jelibonu atıp uyumayı bekliyorum ama varya annemin üstümü örtmesi bile o kadar farklı ki eşim bir kere bile üstümü örtmedi mesela o kadar merhametsizdi
ve seni çok seviyormuş, öyle mi?
Diyorum ya, benim eski eş gerçekten böyle zalimlikler yapmazdı, hatta üstüme titrediği zamanlar çoktur ama o aşağılık kompleksi ve iğrenç ailesi her şeyi mahvetmeye yetti. Böyleleriyle asla aile olunmaz, asla.

Kac yasindasiniz ve esiniz kac yasinda? Erken mi evlendiniz birbinizi tanimadan cok okuyamadim yorumlarca yazdiysaniz. Cocuk yapmak suan icin en yanlis karar olur bence, olmuyorsada yol yakindan bosanmak en iyisi gibi dusundum
Suan 28 yasındayım 27 yasımda evlendim eşim bende 1 yaş büyüktü

ve seni çok seviyormuş, öyle mi?
Diyorum ya, benim eski eş gerçekten böyle zalimlikler yapmazdı, hatta üstüme titrediği zamanlar çoktur ama o aşağılık kompleksi ve iğrenç ailesi her şeyi mahvetmeye yetti. Böyleleriyle asla aile olunmaz, asla.
Ya ilk geldiğim zamanlar içimde nefret vardı simdi oda yavas yavas azalıyor birde annemi arıyor arada annemde tersleyip kapatıyor benden bahsederken ‘dengesiz kızın’ demiş annemde sen kendinin farkında mısın da kızıma dengesiz diyosun demiş annem normalde eşimi cok severdi eşimde annemi ama gerçekte kızları ne kadar mutluysa aile o kadar severmiş damadı.

Suan 28 yasındayım 27 yasımda evlendim eşim bende 1 yaş büyüktü
Yasinda genc yani esin bu sekilde devam edip degisim gostermezse ilerde bu davranislar ikiye katlanir. Hele ki cocuktan sonra

Yasinda genc yani esin bu sekilde devam edip degisim gostermezse ilerde bu davranislar ikiye katlanir. Hele ki cocuktan sonra
Boşanmak istiyorum yaklasık 1 haftadır ailemin yanındayım avukatla görüşmeden yazma arama dedim uğraşamam dedi

Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Bundan koca olmaz
Ailenden kıskanıyor seni
Sakın cocuk yapıp da kendini bağlama buna.Çocukla boşanmak zor olur.
Şimdiden böyleyse ileride daha fena olur bu adam.
Okurken sinir oldum

Kocan sana nagatifte aşık biri, sevgi dilini yanlış öğrendiği için gergin ve hırslı tepkiler veriyor. Aynı durum bende de var ve asla düzelmiyor bunlar neden böyle diyorum, başına çok kötü bir durum geldi o duruma alıştı yine aynı harekerleri sergilemeye başladı. Berbat bir karakter
Sevgi dilini yanlış öğrenmek nedir ya kazık kadar adamlar.ne hikmetse bu yanlış öğrenenler de hep erkekler oluyor.kadınlar sanki aynı ailelerde yetişmiyor.abuk sabuk bahaneler işte.kendi aklı fikri olan insana yetişkin diyoruz zaten.yanlış öğrendiyse düzeltsin.

Ya ilk geldiğim zamanlar içimde nefret vardı simdi oda yavas yavas azalıyor birde annemi arıyor arada annemde tersleyip kapatıyor benden bahsederken ‘dengesiz kızın’ demiş annemde sen kendinin farkında mısın da kızıma dengesiz diyosun demiş annem normalde eşimi cok severdi eşimde annemi ama gerçekte kızları ne kadar mutluysa aile o kadar severmiş damadı.
Işte başlamış çirkinliklerine, baksana. Istediği gibi olmayınca, sen dönmeyince, hataları yüzüne yüzüne vurulunca iyice çıkacak o yüzü ortaya. Pişman falan değil, seni üzdüğü için üzgün falan da değil, kaybetme paniği ve şaşkınlığı var sadece. Bir de, senelerdir alışmış senin eninde sonunda onunla olmana. Bi şeyi düzeltecek değil; hele bi dönsün diyerek şu aşamayı atlatmaya çalışıyor sadece.

Işte başlamış çirkinliklerine, baksana. Istediği gibi olmayınca, sen dönmeyince, hataları yüzüne yüzüne vurulunca iyice çıkacak o yüzü ortaya. Pişman falan değil, seni üzdüğü için üzgün falan da değil, kaybetme paniği ve şaşkınlığı var sadece. Bir de, senelerdir alışmış senin eninde sonunda onunla olmana. Bi şeyi düzeltecek değil; hele bi dönsün diyerek şu aşamayı atlatmaya çalışıyor sadece.
Kesinlikle aynen öyle çirkinleşecegini de söylemiştim ama bakalım eşyaları almaya gidecegimm bi ara

Sakın tek gitme, yanında annen baban kardeşin olsun. En azından biri olsun
Tek giderim büyük ihtimalle ya bir sürü eşyam var kolilenmesi gerekenler varr 2 yıl önce 300 bine ceyiz yapmıstımm hiç birşeyi bırakmıycam

Canım daha adam sana değer vermiyo adam akıllı o bebeğe nası baba olsun bunun bi bahanesi olmaz seven adam merak eder, çabalar ve değer veriri hem neden daha 1 yıl olmadan öyle annenlerde fln kalmana ikna oluyor hani desem 10 sene farklılık olsun diye fln hiç sesini çıkarmaz ama daha yeni yeni ne bu böyle , korkut onun gözünü başta nası alıştırırsan öyle gider alttan almak zorunda değilsin hep , baktın olmuyor yanlızlığa mahkum et onu saygının olmadığı yerde sevgi ne işe yarar.

Kesinlikle aynen öyle çirkinleşecegini de söylemiştim ama bakalım eşyaları almaya gidecegimm bi ara
Evde yakalarsa salya sümük demagoji, perişan eder seni boş yere. Gitme diyorum ben. Annen alsın ne gerekiyorsa veya annenle babanla gidin ama onun tahmin edemeyeceği bir zaman diliminde.

Evde yakalarsa salya sümük demagoji, perişan eder seni boş yere. Gitme diyorum ben. Annen alsın ne gerekiyorsa veya annenle babanla gidin ama onun tahmin edemeyeceği bir zaman diliminde.
Bana konu sahibi de ikna edilmek istiyor gibi geliyor. Burnunu sürtmek maksadında

Ya babamı göndersem ağzına mçar biliyorum. A dan z ye herşeyi toplamak istiyorum anası mı kullansın benim emegimle aldıgımm eşyalarıı

Ya babamı göndersem ağzına mçar biliyorum. A dan z ye herşeyi toplamak istiyorum anası mı kullansın benim emegimle aldıgımm eşyalarıı
Tamam iste birisiyle git ki hizlica paketlersin. Niye kimseyi götürmek istemiyorsun? Adam ikna edecek seni tekrar doneceksin başa... sen bilirsin

mesajları okudum da 1 sene içinde o kadar güzel bir hayatınız olacak ki siz de şaşacaksınız bence. Başkasının kuralları ve olumsuzlukları ile yaşamak insanı hem kendinden hem hayatından soğutur. Yeniden hayatta keyif almaya başlayıp mutlu olacağınız günler yakındır. Boşanma süreciniz sorunsuz en hızlışekilde sonuçlanır umarım. Boşanmak da vefat gibi üzücüdür üznünüzü yaşayın ağlayın kendinizi tutmayın, sonuçta bir emek verilmiş bir sevgi var ortada. sonrasında zaten ağladığınızı bile hatırlamayacaksınız.

Back
X