- Emoji Skoru
- 224.432
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Umutsuzvakaaa1
Sonu gelsin dediğiniz adamın yolunu gözlüyorsunuz komik olmayın.Yok benziyorsunuz maalesef sizin gibilerin sonunun gelmesi dileğiyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonu gelsin dediğiniz adamın yolunu gözlüyorsunuz komik olmayın.Yok benziyorsunuz maalesef sizin gibilerin sonunun gelmesi dileğiyle
Yolunu gözlediğimi kücük aklınızla nerden uydurdunuz?Sonu gelsin dediğiniz adamın yolunu gözlüyorsunuz komik olmayın.
Yuh 21 sayfa millet sizin için konuşmuş pes artık ayıp yahu. Yazık.Yok benziyorsunuz maalesef sizin gibilerin sonunun gelmesi dileğiyle
Sana noluyo ayKızın nişanlısı hakkında doğru konuş benim de boktan yorumlara gerek yok belli ki zor durumda yangina körükle gitmeyin yarın başınıza gelir anlarsınız mal kim oluyor![]()
İşinize gelmeyince nasıl da o kadar yorum arasında bunu alıntı yapmışsınız. Hiç şaşırtıcı değil. Bir de sonunuz gelsin kocam gibilerin demişsiniz. Adamdan üremişsin ne sonu gelecek böylelerin?Üslubunuz o kadar leş ki
Ben demiştim demek istemezdim fakat akış belli gidişat belli. Akışın tasvirini yapınca bana kızıyorlar.her çifte gitmeye gerek yok bu çift özelinde, uzun yıllarca anlaşabilmişler. Aile bile 5 kere “vermemiş” kızı. Kendi pencerenden değil onların penceresinden bakmalısın.
Muhtemelen barışırlar yakında.
Ben ne yalan diyim, bişeyleri eksik anlattığını anlamıştım konuyu okuyunca. Ailesi konusunda baya eksik anlattı bence. Adamın ailesinin adını duymayla bu kadar dellenmesi hiç doğal değil, erkekler takmaz böyle şeylere.Ben demiştim demek istemezdim fakat akış belli gidişat belli. Akışın tasvirini yapınca bana kızıyorlar.
kendine bağımlı bırakmak isteyen, bilerek yalnızlaştırmak isteyenler var. Bilerek arkadaş aile bırakmıyor ki kadın ne yaparsa yapsın gidemesin daha çok baskı kursun.Ben ne yalan diyim, bişeyleri eksik anlattığını anlamıştım konuyu okuyunca. Ailesi konusunda baya eksik anlattı bence. Adamın ailesinin adını duymayla bu kadar derlenmesi hiç doğal değil, erkekler takmaz böyle şeylere.
İşte eksik anlatıyor, bilemiyoruz böyle mi gerçekten, eksik parçayı beyinde oturtmaya çalışıyoruz.kendine bağımlı bırakmak isteyen, bilerek yalnızlaştırmak isteyenler var. Bilerek arkadaş aile bırakmıyor ki kadın ne yaparsa yapsın gidemesin daha çok baskı kursun.
Bir sonraki hamleni asla belli etmeHamileyim..
Kendimi paralamıştım şurada, kırgınımHaklısınız. Ama işte çoğu üye belki bazı kadınların gözünü açarız diye egrisini doğrusunu anlatmaya çalışıyor. Kaliteli hayat nedir, nasıl yaşanır vs gibi. Bu forumdan anladığım şey bazı kadınlar bile bile böyle yaşıyor. Sonra da ah vah etmekten hoşlanıyor. Bizler de onlar yerine sinir oluyoruz kendilerine yaptıklarına.
Üslup demişken, ağzı b.k çukurundan hallice bir herifle evli kalmaya devam edip, hakaretlerin üstüne sevişip ısrarla çocuk yapmaya çalışan birinin buradaki üsluplardan rahatsız olmuş ayağı çekmesi komik görünüyor.Üslubunuz o kadar leş ki
Başta kendi yaşadıklarıma benzediği ve bu tarz uzun ilişkilerde aydınlanan, artık yeter diyen kadınları da duyup bildiğim için konu sahibini de öyle sanmıştım, aklı başına gelmiş gibi de konuşuyordu ama sonra sizi haklı çıkarttı. Bir de utanmadan millete atarlanmış. Eminim okuyor buraları. Hayatını mahvettin, bilgin olsun. @Umutsuzvakaaa1Ben demiştim demek istemezdim fakat akış belli gidişat belli. Akışın tasvirini yapınca bana kızıyorlar.
Hep de "çocuğum çok küçük, babasına çok düşkün" detayı vardırUsulca ne zaman hamileyim diyecek diye bekleyen onlarca kadın vardı burda eminimÇünkü buranın olayı bu konu sahipleri tam boşanma aşamasında hamile olduğunu öğrenir sonra çocuk için bir şans verir sonra çocuğum çok küçük boşanamıyorum diye konu açar vs.
Bu konuyu açtığı gün bile çocuk için uğraşmış.Hep de "çocuğum çok küçük, babasına çok düşkün" detayı vardır![]()
Bi de burada çok aydınlanmış gibi attığı blöfler??Bu konuyu açtığı gün bile çocuk için uğraşmış.
O eşya olayından sonra emin oldum ben de. Finali de bebekle bitirdi hesabı silince gerçekler degisecek sanki... Bize kızıyorlar da kendi hayatları, leş adamlara çocuk yapmaya devam edip kendilerini zora soruyorlar üstüne olan çocuklara oluyor. Çok benciller.Bi de burda çok aydınlanmış gibi attığı blöfler??
Eşyalarını aldın mı diyen üyeye "yok yaaa canım istemediii hava kötüü" gibi gevşek bi cevap vermiş, orda net notunu verdim.
Yahu herif aramadı, sormadı, ilgilenmedi, gönlünü almaya uğraşmadı bile. Zaten dönecekti, herife uyduracağı bahaneyi de buldu: bebek.
Insanın şöyle bi aşamada aklı çıkar hamilelik ihtimalinden, bu üyenin göbek attığına eminim.