• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Aynı şehirde oturuyorsanız ve her ailenize gittiğinizde 2-3 gün kalıyorsanız bana göre yanlış bir hareket. Anlaşamadığınız ve sizi merak etmeyen, günlük ihtiyaçlarınız için para vermeyen birinde çocuk yapmakta ikinci en büyük yanlış. İnsan biraz düşünür böyle bir evlilikte çocuk yapmak doğru mu diye, ama yok ısrar hamile kalmaya çalışıyorsunuz. Sonrada buraya konu açarsınız boşanıyorum çocuğum var. Sizin hareketlerinizde hiç normal değil kapıyı yumruklamak nedi?

Maalesef boşanacağına ,hatta evi tek edeceğine inanmıyorum. Ama umarım ben yanılırım ve sen hayatın için gerçekten en önemli adımı atar ve bu evliliği bitirirsin. Yıllar sonra iyi ki bitirmişim dedigini okumak isterim. Çocuğum var küçük, çaresizim demeni değil.

Korunmayı bıraktıgımız ilk ay istemiyordu zaten cok mu lazım cocuk gibi kelimeler kullandı 2. Ay kimyasal oldugunda doğuma yakın taşınırız bebek odası yaparız gibi bişey dedim suanki ev kücük bana şey demişti insallah düşer :)
Kendim senelerdir çocuk için uğraşan bir kadın olarak kimseye çocuk yapma demem. Ama bu adamdan kesinlikle çocuk yapma aklının ucundan bile geçirme. Çocuk bu hastalanır rahatsızlığı olur ağlar eder sustur şunu diye bağırdığında anlarsın hata yaptığını ama çok geç olur maalesef. Yani şu kelimeyi kullanan biri baba değil insan bile olamaz

Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı.
Soracak da verecek de, ne münasebet ya.
annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli.
Ne kadar iğrenç biri. Bencil, saygısız, hadsiz, aşağılık kompleksli ve dümdüz KÖTÜ.
Insanlar eşleri için ne saçma sapan kayın aileleri idare ediyor. Böyle ezik, kompleksli tipler kendi ailelerini baş tacı edip eşin ailesine böyle nefret dolu olurlar, durduk yere.
Hiç seviyorum falan demesin, sevse şunu yaşatmaz.
Konuşmayla falan düzelmez böyleleri. Çocuk fikrini (ne cesaret cidden) iptal et derim, çocuk olunca ailene daha da düşman olacak, anneliği de burnundan getirecek.
Ayrılık desen, korkuyla geri basabilir, sözler vaatler verebilir, inanma; sonrası çok daha beter olur.
Çocuk yokken kurtar kendini.

Son düzenleme:
Ailenle görüşmeyi yada görüşmeni neden istemiyor? Bir de annende 2-3 gün kalman gerçekten fazla bence de

annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli.
Neye sinirli mesela ayı oğlu ayı? Derdi ne? Insan değil özetle, yanında dura dura alışkanlık olmuş; ne korkunç biri olduğunu farkedemiyorsun bence tam anlamıyla.
Aslında iyidir, iyilikleri vardır vs deme lütfen.
Sinirlerim zıpladı ya okurken.
Eski eşimde böyle şiddet vs yoktu ama o da böyle kompleksli, ezik, bencil bir modeldi; varsa yoksa kendi ailesi. Sonunda tekmeyi vurdum, ailesine iade ettim.
Tekrar evlendim, eşim Allah razı olsun ailemi başında taşıyor.
Yine söylüyorum, bunlar insan değil konu sahibi, bunu anlaman lazım.

Birde 9 yıldır beraberiz 9 aydır da evliyiz
Beni çok iyi dinle, dünya iyisi bir eşim vardı, yakışıklı, aileme iyi bana iyi, ailemle güzel görüşen, aileler arası problem yok yani.. Ne vardı biliyor musun? Öfke kontrol problemi vardı.. Bir de takıntılı.. Sinirlendi mi evi başıma indirirdi. Birbirimizi çok seviyorduk. 9 senenin sonunda evlendik. 10 sene de evli kaldık. 2 de çocuk düşün.. Son durum bildirimi yapıyorum şimdi sana.. öfke sinir varsa işin içinde, takıntılı davranışlarıyla beraber, sürekli sorgulayan eleştiren halleriyle kendini benden soğuttu, 2 çocuk vardı ama 5 seneden sonra sevgi de bu hallerle beraber azaldı onda.. artık siniri öfkesi sevgi de kalmadığı için telore edilmiyordu.. Yapamıyorum olmuyor dedi. O dünyanın en sadık adamı.. meğersem arkadan birini bulmuş.. Benimde tanıdığım 1 kere de olsa evime girip çıkmış bir insan.. benden boşandı. Gitti 9 ay sonra bununla evlendi. 3 ay sonra bir çocukla onla yaptı. Şimdi sürünüyor, hayatı alt üst oldu. İş işten geçti ama.. Böylesi adam olmaz... 20 senem çöp oldu, 2 evladımı çekip aldımm. Aklın var 9 senem falan deme, bende aynısını yaptım bak sonucuna!! Şu an çok iyiyim, zararın neresinden dönersen kar.. Arkana bakmadan lütfen boşan çocuk yokken..

Hayat tüm hataları deneyimleyecek kadar uzun değil..Bizlere bak işte

Birde 9 yıldır beraberiz 9 aydır da evliyiz
alışkanlıktan evlenmişsiniz gidişat öyle olmuş
olan olmuş ama sakın çocuk falan yapmayın

bu hafta falan demeyin biran önce dönün ailenizin yanına
kararınızdan dönmeyin
beni itti yazmışsınız.. kaç yıllık evliyim ne münasebet?
o da şiddet farkındasınız dimi?

Ailenizle görüşmenizi mi istemiyor niye ailenize gitmeniz problem oluyor?

Bazen gelmesin hata zaten. Şuan bile 3 kuruş harcamana laf ediyormuş. Hamileyken bile o test bu test bir sürü para harcadık. Sürpriz masraflar çıktı. Doğunca masraf 2'ye belki de 3'e katlanacak. Bu adam verir mi sence? Eşinin 3 kuruş harcadığı paranın lafını eden adamdan hayır gelmez.
Gebelik detayını vermemin sebebi bu insanla bi cocuk düşünmek bile hata gibi geliyor bazen

Bazen gelmesin hata zaten. Şuan bile 3 kuruş harcamana laf ediyormuş. Hamileyken bile o test bu test bir sürü para harcadık. Sürpriz masraflar çıktı. Doğunca masraf 2'ye belki de 3'e katlanacak. Bu adam verir mi sence? Eşinin 3 kuruş harcadığı paranın lafını eden adamdan hayır gelmez.
Evet bazen kendisi çok isteyip baba olanlar bile şikayet edebiliyor masrafdan. Bu adam masraf olunca sen istedin bak şimdi der bir halta yaramaz

adamdan kesinlikle boşanmalı ama bende bu kısmı kimsenin görmemesine şaşırdım çünkü sadece aileye gidince böyle oluyor tarzında bir şey yazmış konu sahibi. Aynı şehirdeki ailede evlenildikten sonra sürekli iki üç gün kalmaya gitmekte çok sağlıklı değil adam zaten sağlıklı değil
‘Ayda iki üç gün’

Kocanız benim babam.
Kendisi 65 yasında ama hala değişmedi.
Annemin ailesine yıllarca küfür etti, yetmedi bakım zamanlarında bile defalarca anneme ve ailesine hakaretler etti.
Annem boşanamadı.
Keşke boşanıp göt gibi bıraksaydı ortada ama bu sefer de dedem bizleri istemedi :)
Bu adamlar değişmiyor.

Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Ben esinden para istemeyen kadınları anlamıyorum. Vermiyorsa daha cok isteyin. Onun dışında bence sizde biraz fevrisiniz. Sıkıntınız bence bosanicak kadar buyuk degil. Esinizle ilgilenmiyor musunuz acaba. Bende esim benden cok ailesiyle vakit gecirdiginde rahatsiz oluyorum . Her hafta iki uc gun annenizde kaliyorsanız bencede fazla. Ama ayda bir falansa esinizin tepkileri abartılı

Kocanız benim babam.
Kendisi 65 yasında ama hala değişmedi.
Annemin ailesine yıllarca küfür etti, yetmedi bakım zamanlarında bile defalarca anneme ve ailesine hakaretler etti.
Annem boşanamadı.
Keşke boşanıp göt gibi bıraksaydı ortada ama bu sefer de dedem bizleri istemedi :)
Bu adamlar değişmiyor.
Biliyorum ben değişmeyecegini babamdan biliyorum ya biz ne yaparsak yapalım değişmeyecek kendimi yıprattıgımla kalacagım ayrılmak en doğrusu

Biliyorum ben değişmeyecegini babamdan biliyorum ya biz ne yaparsak yapalım değişmeyecek kendimi yıprattıgımla kalacagım ayrılmak en doğrusu
Çocuk yokken inanın en güzeli.
Değişeceğim derler seni bir güzel manipüle ederler ama sonrası yine aynı.
Babam annemi dövdügünde ertesi gün pişman olur hepimize iyi davranırdı ama en fazla 1 hafta :)
Sonra yine aynı.
Kişiliği bozuk.
Karakteri berbat.

Back
X