• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Evlenmek cok cok cok büyük hataydı ben bile bile kendimi ateşe attım bir insan sevgiliyken nişanlıyken neyse evlenince vahi inmiyor bu insana bu insan değişmiyor ben bunun bilincindeyim ama hep birşeyler engel oldu hep bi şekilde saçma sapan yeminlerle tekrar denemeye itti
Ben yazilarinizi okudukca hak verdim size. Az onceki yorumumda ilimli olmaniz gerektigini yazmistim ama yorumlarda yazdiklariniz uzucu. Bencede is bulup kendi hayatiniza yon verin

Ben esinden para istemeyen kadınları anlamıyorum. Vermiyorsa daha cok isteyin. Onun dışında bence sizde biraz fevrisiniz. Sıkıntınız bence bosanicak kadar buyuk degil. Esinizle ilgilenmiyor musunuz acaba. Bende esim benden cok ailesiyle vakit gecirdiginde rahatsiz oluyorum . Her hafta iki uc gun annenizde kaliyorsanız bencede fazla. Ama ayda bir falansa esinizin tepkileri abartılı
Şaka mısınız ya? Kendisi akıl edemiyormu benim çalışmadıgımı illa ihtiyacım oldugunu. İlgi konusuna gelirsek 9 aydır bir kere bile eşimin istegine hayır demedim. Haftanın iki günü eşimin ailesine gidiyorduk. Ayda bir kez ben tek basıma aileme gidiyorum onda da uzak oldugu icin 2-3 gün kalıyorum. 2 gün önce gittik en son onda da 1-2 saatliğine gittik onda bile kavga gürültü yani sorun benim ne kadar kaldıgım değil

Çocuk yokken inanın en güzeli.
Değişeceğim derler seni bir güzel manipüle ederler ama sonrası yine aynı.
Babam annemi dövdügünde ertesi gün pişman olur hepimize iyi davranırdı ama en fazla 1 hafta :)
Sonra yine aynı.
Kişiliği bozuk.
Karakteri berbat.
Ben babamın hiç pişmanlıgını da görmedim hayatımı mahveden oydu zaten cok güzel bir üniversite de tam burslu istediğim bölümü kazandım. 2. Yılında şuanki eşimi öğrendi,kaydımı sildirdi :)

Nişanlıyken de böyleydi bu arada işin içine küfür de girince nişan atmak icin ailesiyle konustum kendisiyle asla iletişime geçemiyorduk cünkü asla yanaşmadılar biliyorlardı oğullarının ne halt oldugunu
Sizde biliyormuşsunuz ama evlenmişsiniz

Çok lazım diye evliliğin 6.ayında çocuk derdime düşmüşsünüz.

Ben babamın hiç pişmanlıgını da görmedim hayatımı mahveden oydu zaten cok güzel bir üniversite de tam burslu istediğim bölümü kazandım. 2. Yılında şuanki eşimi öğrendi,kaydımı sildirdi :)
Okuyacaksan tam burslu, niye ciddi ilişkiye başladın madem. Sevgili mi buldun hemen. Okusaydın efendi gibi bacım. Bilmiyor muydun babanın huyunu. Siz de biraz dürtüleri kontrol etmeyi öğrenin. Al sana sevgili. Noldu şimdi. Bekle sana harçlık versin..

Okuyacaksan tam burslu, niye ciddi ilişkiye başladın madem. Sevgili mi buldun hemen. Okusaydın efendi gibi bacım. Bilmiyor muydun babanın huyunu. Siz de biraz dürtüleri kontrol etmeyi öğrenin. Al sana sevgili. Noldu şimdi. Bekle sana harçlık versin..
Bu nasıl bi zihniyet ya? İnsanlar birilerini sevebiliyor maalesef

Al sana sevgi. Okulunu oku demek kabahat olmuş. Noldu canın sevgilin seni pamuklara mı sarıyor şimdi 😐
Tanışalı henüz 3 hafta olmuştu 3 hafta da ne ciddi ilişkisi?? Bişeyleri bilmeden yorum yapıyorsunuz ya buna cıldırıyorum bende siz naptınız eşiniz gökten mi indi?

Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Bizim kadınlarımızın şu durumda olmaları gerçekten içler acısı. Nişan atmanız gereken adamla evlenmişsiniz, artık evli olmanıza rağmen hâla ailenizden harçlık alıyorsunuz, kavga gürülgü mutsuz bi eve bir de bebek getirmek istiyorsunuz. Bu ailelerin ve çocukların suçu ne? Kadınların göz göre göre yanlış evlilikler yapması..

Gebelik detayını vermemin sebebi bu insanla bi cocuk düşünmek bile hata gibi geliyor bazen
Bu zamana kadar bu adamla evli kalman bile hata, sende gitme ailesine her defasında kavga çıkar bakalım nasılmış...
Bu adamları nerden buluyorsunuz ya dağ ayıları

Bu zamana kadar bu adamla evli kalman bile hata, sende gitme ailesine her defasında kavga çıkar bakalım nasılmış...
Bu adamları nerden buluyorsunuz ya dağ ayıları
İlk 4-5 yıl asla böyle değildi her konuda arkamda oldu,sevgili oldugumuzda görüşemiyorduk babamdan dolayı sadece 20 saniye beni görmek icin 2 saatlik yolu geliyordu elleri sürekli dolu geliyordu hediyeler vs vs bana karşı cok naifti cok baskaydı. Nişanlandık ondan sonra olan oldu. Maddi yük mü fazla geldi diye düşünüyorum büyükşehirde olmamıza ragmen cok fazla kira vermeyelim diye 30 yıllık daireyi begendim taşındık. Herşeyden kıstım bu sürecte ona yük olmamaya calıstım ama evli oldugumuzu yapmak zorunda oldugunu bir türlü idrak edemedim, geçenlerde ablamla konusurken o söyleyince dank etti siz artık sevgili değilsiniz evlisiniz ve bunları onun yapması gerekiyor diyince anladım aslında böyle olmaması gerektiğini. Evlenirken de hiç bir maddi beklentim olmadı ailemde hep siz mutlu olun yeter görüşündeydi bende öyle ama battı bu insana.

Tanışalı henüz 3 hafta olmuştu 3 hafta da ne ciddi ilişkisi?? Bişeyleri bilmeden yorum yapıyorsunuz ya buna cıldırıyorum bende siz naptınız eşiniz gökten mi indi?
hayır ben okudum. ev araba aldım. geleceğimi garanti altına almadan kimseyle ciddi düşünmedim. okurken de sevgili bulmadım hemen. okula okumaya gittim mesela. geleceğimi düşündüm.

benim zamanımda internet yeni yaygınlaşmıştı. bana akıl veren yoktu. akıl alacağım mecra yoktu ama çevremde koca eline bakanları görünce ibret alıyordum. erkek eline bakmamam gerektiğini illa ki para kazanmam gerektiğini anlamıştım. 40 yaşımda evlendim.

sen kocanla anlaşamazken bir de bebek sevdasına düşmüşsün. çok mantıksız hareket ettiğin burdan belli. yok mu çevrende akıl veren. onlara da mı böyle çemkirdin. kendi düşen ağlamaz. sevgilinin eline bakarsın şimdi böyleee. bi şey deyince biz suçlu oluyoruz.

anadolu'da bi laf var. kocaya aklı erenin her şeye aklı erer derler. insan aklını kullanmalı. şimdi güt bu koyunu.

hayır ben okudum. ev araba aldım. geleceğimi garanti altına almadan kimseyle ciddi düşünmedim. okurken de sevgili bulmadım hemen. okula okumaya gittim mesela. geleceğimi düşündüm.

benim zamanımda internet yeni yaygınlaşmıştı. bana akıl veren yoktu. akıl alacağım mecra yoktu ama çevremde koca eline bakanları görünce ibret alıyordum. erkek eline bakmamam gerektiğini illa ki para kazanmam gerektiğini anlamıştım. 40 yaşımda evlendim.

sen kocanla anlaşamazken bir de bebek sevdasına düşmüşsün. çok mantıksız hareket ettiğin burdan belli. yok mu çevrende akıl veren. onlara da mı böyle çemkirdin. kendi düşen ağlamaz. sevgilinin eline bakarsın şimdi böyleee. bi şey deyince biz suçlu oluyoruz.

anadolu'da bi laf var. kocaya aklı erenin her şeye aklı erer derler. insan aklını kullanmalı. şimdi güt bu koyunu.
Herkes aynı şartlarda büyümüyor maalesef prenses gibi büyümedim çalışmıyorken üniversiteye hazırlandıgım dönemde sınav ücretimi bile inci boncuk satarak kendim veren biriydim eşimden de babamdan da hiç bir beklentim olmadı yani. Sizin adınıza da sevindim 40 yasında bişeyler başarabilmişsiniz daim olsun

Herkes aynı şartlarda büyümüyor maalesef prenses gibi büyümedim çalışmıyorken üniversiteye hazırlandıgım dönemde sınav ücretimi bile inci boncuk satarak kendim veren biriydim eşimden de babamdan da hiç bir beklentim olmadı yani. Sizin adınıza da sevindim 40 yasında bişeyler başarabilmişsiniz daim olsun
ben prenses miyim çok teşekkür ederim. babasız büyüdüm. hep çalıştım. anacığımla hayata tutunduk ama prensesim evet. krala ya da prense ihtiyacım olmadan yaşadım. her kadın bunu yapabilir.

ben sen olsam işe girerim. boşanırım. hayat kurarım ama bahanelere sığınmam mesela ya da o adamdan çocuk yapmam.

Çocuk falan yapayım deme sakın yoksa bu pislik herifle bosandiginda sırf çocuk yüzünden ömür boyu muhatap olmak zorunda kalacaksin.

Çocuk falan yapayım deme sakın yoksa bu pislik herifle bosandiginda sırf çocuk yüzünden ömür boyu muhatap olmak zorunda kalacaksin.
Yok kızlar bitti o mesele aksam ailesi geliyor ben içimdeki herşeyi kusup gitmeyi planlıyorum.

ben prenses miyim çok teşekkür ederim. babasız büyüdüm. hep çalıştım. anacığımla hayata tutunduk ama prensesim evet. krala ya da prense ihtiyacım olmadan yaşadım. her kadın bunu yapabilir.

ben sen olsam işe girerim. boşanırım. hayat kurarım ama bahanelere sığınmam mesela ya da o adamdan çocuk yapmam.
Hangi alıntımda bahane ürettiğim kanısına vardınız?

Back
X