• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Bi de burda çok aydınlanmış gibi attığı blöfler.
Eşyalarını aldın mı diyen üyeye "yok yaaa canım istemediii hava kötüü" gibi gevşek bi cevap vermiş, orda net notunu verdim.
Yahu herif aramadı, sormadı, ilgilenmedi, gönlünü almaya uğraşmadı bile. Zaten dönecekti, herife uyduracağı bahaneyi de buldu: bebek.
Insanın şöyle bi aşamada aklı çıkar hamilelik ihtimalinden, bu üyenin göbek attığına eminim.
Ayağıyla gitmiş olmasın diye akıl verdik gevşek ağızlı birine söyle de o da gitsin yetiştirsin herife diye, beğenmedi. 🤣

Yolunu gözlemeyi bırak bir de ürüyo 😂😂
Ben annesinin evine gittiğini bile düşünmüyorum hayal dünyasındaydı
Babasına diyememiş korkusundan bişey yapar dönülmez yola girilir diye sanırım en son annesi ile kardeşleri biliyomuş.

Başta kendi yaşadıklarıma benzediği ve bu tarz uzun ilişkilerde aydınlanan, artık yeter diyen kadınları da duyup bildiğim için konu sahibini de öyle sanmıştım, aklı başına gelmiş gibi de konuşuyordu ama sonra sizi haklı çıkarttı. Bir de utanmadan millete atarlanmış. Eminim okuyor buraları. Hayatını mahvettin, bilgin olsun. @Umutsuzvakaaa1
Hiç mahvettiğini düşünmüyordur
İtile kakıla yaşadığı evliliğini çocukla taçlandırdığı için mükemmel hissediyordur

Siz herkesi kendiniz gibi aklı başında mantıklı sandığınız için mahvetmiş olarak görüyorsunuz haklı olarak

Şimdi gelsin kutsal annelik nidaları
Çocuğum babasına çok düşkün
Onun için katlanıyorum
İşim yok çocuk küçük nasıl çalışayım

O eşya olayından sonra emin oldum ben de. Finali de bebekle bitirdi hesabı silince gerçekler degisecek sanki... Bize kızıyorlar da kendi hayatları, leş adamlara çocuk yapmaya devam edip kendilerini zora soruyorlar üstüne olan çocuklara oluyor. Çok benciller.
+1
Bi ara cidden umutlanmış ve sevinmiştim; iğrenç birinden kendini, ailesini, geleceğini kurtaracak diye. Yazık, ne denir ki.

Ayağıyla gitmiş olmasın diye akıl verdik gevşek ağızlı birine söyle de o da gitsin yetiştirsin herife diye, beğenmedi. 🤣
Aile evine gidip ailesine asla söylememesi peki?
Dönünce ne olmasını umdu acaba? Sanki böyle üç gün tripli şekilde anasında kalınca herif aklını başına alıp düzelecekti, aynı tas aynı hamam bile değil, daha beter devam edecek; sen beni bırakıp gittin, terkettin diyerek.

Hiç mahvettiğini düşünmüyordur
İtile kakıla yaşadığı evliliğini çocukla taçlandırdığı için mükemmel hissediyordur

Siz herkesi kendiniz gibi aklı başında mantıklı sandığınız için mahvetmiş olarak görüyorsunuz haklı olarak

Şimdi gelsin kutsal annelik nidaları
Çocuğum babasına çok düşkün
Onun için katlanıyorum
İşim yok çocuk küçük nasıl çalışayım
+1
Bi de şey var, aslında özünde iyi biri :KK53: Dövmüyor, içki kumar ihanet yok, normalde de çok iyi biridir... Sanki bunlar lütuf.
B.kunda boğulsun derler ya kabaca, ben kibarca ne hâlin varsa gör diyebiliyorum.

Back
X