Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Şu an durum neeee bende aynı dertteyim bamada yardımc olun lütfen
Konu sahibi en son siteye,4 Eylül 2013 te girmiş,konuda 2 senelik olduğuna göre ortada sorun kalmamıştır artık,siz de kendi sorununuz için yeni konu açabilirsiniz.

Bence ilk gece her kadının en büyük korkusudur ben sırf onun için evlenmek istemiyordum erkeklerin en hassas oldukları konu onlarda en az bizim kadar korkuyorlar ne kadar söylemiyor olsalarda onlarda da ya beceremezsem korkusu var benimde ilk gecem ölüm gibiydi yapamadık zaten ilk gece ikinci gece kizligim bozuldu nasıl bağırdığımı eşim söyledi nerdeyse otelde herkes gelecekti ama oldu ben söyledim yeter dedim eninde sonunda olacak bitsin bu işkence dedim o da çok anlayışlıydı canımı acitmak istemiyordu elinden geleni yaptı ama oldu sonunda bizde bi kaç ay düzenli basaramadik ama zamanla düzeliyor sen eşinin gururunu kırmışsın galiba bende o zaman bi ara o acıyla istemiyorum demiştim 2 yılda hâlâ unutmamis o derece bence korkunu yen olacak yani ucunda ölüm yok ben diyordum ki herkes yapıyor kimse ölmemiş bende ölmem diye cesaretimi topladım ve eşime bagirsamda devam et bırakma dedim çok şükür şimdi o konuda hiç bir sıkıntımız yok o gün aklımıza gelince tebessüm ediyoruz ikimizde bişey yokmuş diye Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…