Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

konu sahibi yazalı uzun olmuş.sorunu halletmiştir umarım.ama halledemeyenler varsa hemen söylüyeyim.bunun için o bölgeyi uyuşturan kremler var.onlardan alın kullanın.ayrıntısını vermem bu başlıkta doğru olmayabilir.ama araştırınca bulabilirsiniz.önce yapacağınız günlük egzersizler var.sonra da yine bu kremle acısız bir şekilde halledebilirsiniz.ama eğer olmuyorsa mutlaka doktora başvurun ama mutlaka.ne olurs aolsun bir evlilik için önemli bir durum.
egzersizlerle halloluyor.çünkü egzersizler beyninize bu işin sıkıntılı meşakkatli bir şey olmadığı mesajını veriyor.beyninize öğretiyor yani.egzersizleri bırakmayın.sadece kendiniz değil eşinizle de egzersiz yapın.

canımcım nasılsın durumlar var ben sadece dogum kontrol hapından oldugunu sanmıyorum kadınların %90 yakını hapla korunur ama tabı doktora gıtmende fayda var

Esimle aramiz limonu bikac gundur, birak denemeyi, dogru durust sarilmiyoruz bile, is sikintilarimiz yuzunden ikimizinde cani sikkin baya

merhba canım senin yazıyı okudum ve yaşadıgın sey bana hiç yabancı gelmedi çünkü aynı şeyleri bende yaşadım. ilk on gün kayınvalidemle aynı evde yaşadgmz için malum sebepler ses olur aman o olur bu olur acır diye diye yapamadım. allah razı olsun kocam bana bu konuda çok destek oldu sen ne zaman istersen o zaman olacak dedi bana hep. bu sürede birbirimizden bu konu için değil tartsıp küsmek, uzaklaşmadık bile. sonra 2 ay geçti ayrı eve çıktık. ayrı eve çıktıgımız ilk akşam oldu. yani bu psikolojik bi sebep. kendini hazır hissetmen lazım. rahatla o senin eşin neticede eninde sonunda olacak. yani çok fazla problem yaratıp eşinle aranızı bozmayın derim canım

bu konu ufak bir gerginlikten daha fazlası sanırım. 2 aylık bir mevzudan da daha fazlası. kesinlikle tedaviye ihtiyaçları var ama nedense saçma bir inat ile ayrılana kadar zorlayacaklar gibi görünüyor.

valla benmde çok zor olmuştu o konuda anlıyorum ama isteme konusunda eşimle evlenene kadar öpüşmedik bile afedersnz. çok istedim ama hep kendimi tuttum bide malum biz komşuyduk aslı bu yüzden korkuyodum ama evlenince çok sevdiğim için olmasını istedim öpüştük öpüşmesine ama bu seferde o işi yapamıyodum onu da zamanla aştık yani istediğin zaman bi şekilde oluyo. kendini kasmamak lazım. arkadaş biraz da soğumuş sanırım o yuzden.

haklısın,hamile kalmamak için insanlar eşleriyle birlikte olmuyorlar
ya sen gerçekten kafa buluyorsun sanırım,hapı bırakıp hamile kalırsam derdine mi düştün şimdi?
yahu birlikte ol sen önce, hamilelik bekleyedursun.

Ahh senin yasadigin seyin aynisi bende yasadim seni okadar cok iyi anliyorumki ne yazsam yetersiz kalir,,ben esimle beraber dr. Gittim tamamen senin beyninde biten bir durum dedi hic korkulacak birsey yok dedi tabii söyledi ama bende degisen birsey olmamisti takii artik enson esimle bu konuda cok büyük kavga edene kadar biranda kafaya koydum bugun bu is biticek diye ve oldu o anki duygularimi tarif edemem omuzlarimdan bir yük indi basladim aglamaya tabii mutluluktan evet kendimi kastigim icin biraz acidi ama bu tamamen benim sucumdu yani sunu düsün eger cok feci bir durum olsaydi yüce rabbim bir kadina anne olmayi bir erkegede baba olmayi nasip etmezdi Rabbim erkekle kadin arasindaki cinselligi yaratmazdi buarada ne durumdasin oldumu birseyler

konuyu açalı 1 yıldan fazla olmuş..!!!

Son düzenleme:

mantık ve sennn.... :)))

anlamıyormusun seni sevmiyor artık.insan, sevdiği insan parmağının ucuna dokunsa hoşuna gider.bak sen yanaşıyorsun o istemiyor.sen seviyorsun ama o senden sıkılmış artık .bir şekildede mutludur zaten merak etme...sen kendi derdine yan bence.evde bir hizmetçiden farkın yok..

Konu sahibesi doğum kontrol yöntemlerini kullanmak istemiyor, hamile kalırsam korkusuyla birlikte olmak da istemiyor.. Anladığım kadarıyla daha önce de iliskiye girmemişler.. Bence siz önce birlikte olun.. Olabilmeyi başarırsanız yani hamilelik ihtimalini gerektirecek durum yaşanırsa ertesi gün hapı kullanırsınız..

konuyu açalı 1 yıldan fazla olmuş..!!!

artık 2 yıl olmuş.. acaba konu sahibi ne yaptı..

arkadaşlar oluyor böyle şeyler haydar dümen kaç kez söyledi. evlenip 2 yıl hatta daha fazla birlikte olmayanlar var. kimselere de söyleyemiyorlar aynı bu bayan gibi dr ne yapacak vs diye.. ilaç kullandım ondan mı diyor, gebe olmak istemiyor vs işte bu soruların cevabını dr a sor böyle sorunları olanları daha iyi yönlendirir.

tamam sen ilk başlar da korkmuş olabilirsin bütün bayanlar korkar ilk geceden ama bence eşin psikolojik olarak etkilenmiş bu olaydan bir uzmana danışssanız ikiniz içinde çok sağlıklı olur

edit : konu zaman aşımına uğramış keşke tarihine baksaydım :) :)

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…