Evet isteksizlik kesinlikle var ama bunun dogum kontrol hapindan kaynaklandigini zannediyorum cunku yillardir bu hapimi kullaniyorum ( duzetli aden,sivilce problemim vardi).Ve hapin yan etkilerinden biri cinsel isteksizlik diye okudum nette. Bunun dogruluk payi varmidir aceba? Peki napcam hapi birakirsam ve birlikte olursak hamile kalma sansim cok yuksek. Prezervatiflere guvenmiyorum, bilmiyorum kafam cok karisik, aceba hapimimi biraksam. Bir arkadasimdada cinsel isteksizlik vardi dogum kontrol hapini birakti, yeniden dogmus gibi oldum, surekli istiyorum, libidom tavan yapti dedi
Evet herseye bagirip cagiriyor son zamanlar, dun koluna dogru yanastim koluna yaslanmak icin. Ne dokunuyorsun bunaliyorum dedi, dedim hava cokta sicak degil, oda bunaliyorum bana degme dedi, aynisini yataktada yapti yanina yaklastim uyumak icin, kolum koluna degdi diye sinir oldu, bunada bir haller oldu.
unutma cinsel yaşamınızdaki eksiklik hayatınıza bi şekilde yansıyacak çözüme bak artık ev arkadaşı deilsinizEsimle aramiz limonu bikac gundur, birak denemeyi, dogru durust sarilmiyoruz bile, is sikintilarimiz yuzunden ikimizinde cani sikkin baya
merhba canım senin yazıyı okudum ve yaşadıgın sey bana hiç yabancı gelmediçünkü aynı şeyleri bende yaşadım. ilk on gün kayınvalidemle aynı evde yaşadgmz için malum sebepler ses olur aman o olur bu olur acır diye diye yapamadım. allah razı olsun kocam bana bu konuda çok destek oldu sen ne zaman istersen o zaman olacak dedi bana hep. bu sürede birbirimizden bu konu için değil tartsıp küsmek, uzaklaşmadık bile. sonra 2 ay geçti ayrı eve çıktık. ayrı eve çıktıgımız ilk akşam oldu. yani bu psikolojik bi sebep. kendini hazır hissetmen lazım. rahatla o senin eşin neticede eninde sonunda olacak. yani çok fazla problem yaratıp eşinle aranızı bozmayın derim canım
o zaman yardmcı olamayacağım maalesef :44:
Evet isteksizlik kesinlikle var ama bunun dogum kontrol hapindan kaynaklandigini zannediyorum cunku yillardir bu hapimi kullaniyorum ( duzetli aden,sivilce problemim vardi).Ve hapin yan etkilerinden biri cinsel isteksizlik diye okudum nette. Bunun dogruluk payi varmidir aceba? Peki napcam hapi birakirsam ve birlikte olursak hamile kalma sansim cok yuksek. Prezervatiflere guvenmiyorum, bilmiyorum kafam cok karisik, aceba hapimimi biraksam. Bir arkadasimdada cinsel isteksizlik vardi dogum kontrol hapini birakti, yeniden dogmus gibi oldum, surekli istiyorum, libidom tavan yapti dedi
Konumun sahte oldugunu iddia eden bayanlar, eger oyle zannediyorsaniz niye konumu okuma ve yorum yazma ihtiyacinda bulunuyorsunuz aceba?
iki yildir isim gucum yok, karaktersizim sizle dalga geciyorum evet. Yani dusundugunuz bumu?
Allahim kimseye bu derdi vermesin, ancak basiniza gelince anlarsiniz ama ben cekiyorum ne oldugunu biliyorum boyle bir konu nasil dalgasina acilir yani hangi mantikla bir siz dusunun.
Evet herseye bagirip cagiriyor son zamanlar, dun koluna dogru yanastim koluna yaslanmak icin. Ne dokunuyorsun bunaliyorum dedi, dedim hava cokta sicak degil, oda bunaliyorum bana degme dedi, aynisini yataktada yapti yanina yaklastim uyumak icin, kolum koluna degdi diye sinir oldu, bunada bir haller oldu.
konuyu açalı 1 yıldan fazla olmuş..!!!
Balayimiz cok guzel gecti, guzel gezdik eglendik, odamiz balayi odasiydi, jaccuzili vs vs. Ama bastan anlasmistik ben hazir olana kadar ona bana yanasmamasini istedim, ve opusmeden ileri gitmedik.
kusura bakmayin almanyada yasiyorum turkcem o kadar iyi degil. Derdimi kisaca anlatmaya calistim..
Doktora gidip ne olacak peki, sorunun bende oldugu belli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?