korkunu anlıyorum. normal ama gereksiz. bende aylar sonra birlikte oldum. canım ne çyle çok canın yanacak, nede dünya değişecek. abartılacak hiçbir yanı yok. hayatın evliliğin normal bir getirisi o kadar. ben herşeyi denemiştim açıkcası. içki kullanmama ma rağmen sırf bunun için içki bile içtim.Peki size soruyorum abartilcak biseymi bu kadar, yani bu korku olmasi normalmi?

seni rahatlatıyo daha cesur hale getiriyo. içki kullanıyorsan bunu öneririm. güzel bir yemek içki gibi ön hazırlık yap. romantik ortam hazırla eşinle sohbet et biraz. birbirine dokunmak sevgini belli etmek önemlidir. doktorların önerilerinden biride masaj. omuzlara falan masaj yapmak sonra sırta bunlar gerginliği alıyo ve dokunuşlar arada sıcaklığı artırıyor. yani o insanı tensel olarak kabule de hazır hale geliyorsun. mum ışığında yatakta uturup sohbet edin mesela. illebirlikte olmanız gerekmiyor bunları birkaç kez tekrarlarsanız olaylar kendiliğinden gelişiiir.bir de bu konularla ilgili topikler var bak onlara. eğer vajinismus san buna ilişkin çözüm önerileri alıştırmalar falan anlatılmış.