• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

Tarihe iyi bakarsaniz evleneli iki ay olduyu ocakta yazmistim :) eski bir mesaj, o zaman iki ay olmustu simdi 1 yil.

Arkadaşım 1 ayı anlarım hadi 2 ayıda anlarımda 1 sene ya şaka mısın?Siz neden evlendiniz , kocanda 1 senedir sabırla seni bekliyor yani hiç inandırıcı değil...

7-8 yıl evliliğini devam ettirenler bile var böyle bir sorun yaşadıkları halde.:ssz:
Tabi ki kocalar dışarda gideriyor ihtiyaçlarını.

O geceyi dün gibi hatırlıyorum korkudan bende istemiyordum, esim dedi eninde sonunda olucak ömür boyu böyle kalamayız ya, onun cesareti olmasaydı suan bizde kardeş kardeş gecinip gidiyor olacaktık. Bu tamamen psikolojik Birşey cunku cogumuz ilk geceye kadar ne soylentilerle korkutuyoruz, birbirinize karşı anlayış e bir uzmandan psikolojik destek almanızı tavsiye ederim, inşallah hersey düzelir.

arkadaslar cok tskler msjlariniz icin bana destek oluyor, en azindan beni anliyorsunuz.

Ama bu sorunu asmak icin cozum yollarina basvurmadik, esim yanastimi, hastayim canim diyorum oda insan hepmi hasta olur diyor beni kandiriyorsun hep diyor kusup yatiyor arkasini donuk. Aklina seytan baska seyler sokmaz insallah, 1 sene oldu napicam, doktorada gidesim yok yurtdisinda yasiyorum burda bu isi pek anlamazlar napicagimi sasirdim, bide yataga bilerek oyle suslu cekici girmiyorum, kedi pyjamam sacim tepede giriyorumki esime cekici gelmiyiyim diye ama o halde bile bana yanasmak istiyor dusunun artik. ama artik bu korkumu yenmem lazim, cok korkuttular zamaninda beni yok etraf kan golu olcak, yok icine dozer girmis gibi olcak, yuruyemiyeceksin, normal hayatini surduremiyeceksin bunlarla zamaninda kafami doldurdular.

Mesajlar destek olsaydı çoktaaan tutardın doktorun yolunu :4:

Seni anlamıyorum malesef :44: nasıl olurda bi insan bu sorunla bir yıl yaşar ve doktora gitmez anlamıyorum.

İçime dozer kaçsaydı şuan yaşamıyo olurdum :ssz:

Etrafta kan gölü olsaydı o günü hastanede kan aramakla geçirirdik :ssz:

Saçma sapan laflara itibar edip güzelim ilk yılını mahvetmişsin yazık :26:

Oysa ilk yıllar o kadar güzeldir ki yeri dolmaz asla.

Sende hata çok ama çok büyük kusura bakma ve kızma alınma.

Hala doktora gidesim yok diyorsun.:19:

Bu adam seni aldatırsa hiç şaşmam :31:

söyledikleriniz bana hiçte doğru gelmedi başlangıçta doğruluk payı olsa bile şuanda sorunun devam ediyo gibi söylemleriniz inandrıcı değil kanaatimce.
insan 1yıldır birlikte yattığı kocasıyla ilişkiye girmiyo olması garip yani kusura bakmayın ama bukadar duyguszluk isteksizlik çok saçam kimse de olmazzz...
bi çaba da göstermek adına dr.a da gitmek istemiyorsunuz kocanıza yazık keşke evlenmeseymişsiniz ozaman...

sen bu rahatlıkla sesi çıkmayan adamı elinden kaçırırsın
yurtdışında bu işi halledecek doktor olmaz mı alemsin gerçekten...
işin ciddiyetinde değilsin bence biran önce ciddiye al çaresine bak

söyledikleriniz bana hiçte doğru gelmedi başlangıçta doğruluk payı olsa bile şuanda sorunun devam ediyo gibi söylemleriniz inandrıcı değil kanaatimce.
insan 1yıldır birlikte yattığı kocasıyla ilişkiye girmiyo olması garip yani kusura bakmayın ama bukadar duyguszluk isteksizlik çok saçam kimse de olmazzz...
bi çaba da göstermek adına dr.a da gitmek istemiyorsunuz kocanıza yazık keşke evlenmeseymişsiniz ozaman...

senelerce ilişkiye giremeyenler var yok değil
ama eninde sonunda çaresine bakıp doktora gitmişlerdir
arkadaş halinden memnun kardeş kardeş yatmak hoşuna gitmiş belliki
ama kocasının sabrı bir gün taşacak farkında değil

2 sene sevgili 1 sene nisanlilik donemi 1 senedir evliyim. toplam 4 yildir beraberim yani, yok nisanliyken cinsellik olmasada yakinlasma oluyordu simdi oda olmuyor ben istemiyorum.

yakınlaşmasına dahi müsaade etimyorsan kusura bakma ama bence boynuzların arşa ulaşmıştır :9:

giremezler ama denerler, birleşmeden sevişirler falan, insanlar sadece birleşerek tatmin olmaz, ama arkadaş vajinismus falan değil bildiğin aseksüel.

Arkadaslar,
Burda tum ictenligimle sizlere icimi doktum icimdeki skntiyi paylastim, inanmak istemiyorsaniz inanmassiniz burdada bisey yazmassiniz,
Sizi kandirmakla ne gecicek elime? Bunun ciddi bir hastalik oldugunu bende biliyorum, inanmayanlar yorumda yazmasin lutfen.

valla canım senin işin doktorluk 3 gün 5 gün değil ki 1 seneden bahsediyoruz, dahasıda gelicek gibi, bi an önce bu işin peşine düş, ben de çok korkuyodum 3 gün tırstım eşimde üstüme gelmedi ama geriye salladıkça için soğuyo dedim nemesis bu böyle olmıcak hadi bismillah iman gücüyle dedim viyana kapılarına dayandım :1:

sevgili arkadaşım ben 4 aylık evliyim.ve bekarken okadar korkularım vardıki evlendiğim gün bile o korkuyla evlendim.sürekli aklımdaydı.
evlendiğim gece olmadı.sabahında zaten balayına gittik ve bir hafta boyunca zorlamama rağmen yaşayamadık.eşim bu konuda çok anlayışlı davrandı.fakat ben evimize döndüğümüzde artık karar vermiştim.sonucunda ölüm yoktu.onu çok sevdiğim ve evliliğimizin sağlıklı devam edebilmesi için özverili ve daha sağlam durmalıydım.ve bunları düşünürkende aradan 2 hafta geçti tabii.ama şu anda gagyet düzgün bir evliliğimiz ve cinsel hayatımız var.bu arada şunuda ekleyeyim cinsellik ne kadar güzel ve düzeyli olursa bağlılık ve evlilikteki tutkuda o düzeyde güçlü olur.evlilik çatısı altında cinsellik en büyük unsurlardandır.o çatırdarsa evlilikte risk altında demektir.

arkadaşlar sana doktora görünmelisin dedikçe sen doktor ne diyecekki diye yorumlar yazıyorsun.
bence sen ne eşini ne evliliğini, nede geleceğini ciddiye almıyorsun..alsaydın bir an önce çözüm bulurdun.saygılar...

Arkadaslar,
Burda tum ictenligimle sizlere icimi doktum icimdeki skntiyi paylastim, inanmak istemiyorsaniz inanmassiniz burdada bisey yazmassiniz,
Sizi kandirmakla ne gecicek elime? Bunun ciddi bir hastalik oldugunu bende biliyorum, inanmayanlar yorumda yazmasin lutfen.

sana çözüm yolu bulanlarada negatif yorumlar yazıyorsun ama, seni çözemedikleri için inançları kayboluyor tabiiki..

Garip olan da bu zaten arkadaş halinden memnun gerçektende...

bir senenin sonunda eşininiz teklif mi ediyor hala o kısmını anlayamadım

Selam kizlar,

Ben evleneli 2 ayi gecti ama hala beraber olamadik. Ilk zamanlar korkuyordum vs denemedik, balayindada denemedik, cunku cok korkuyordum oda korktugum icin onuda urkuttum oda uzerime gelmemek icin hic ustelemedi..
Simdi 2 ayi gecti, unuttuk herhalde birlikte olmayi, ne o konuyu aciyor, ne ben.. Adami iyice biktirdim herhalde. Ne zaman yanassa, simdi istemiyorum diyor. Oda artik ilk adimi atmak istemiyor.

Bunu kimse bilmiyor :( napicagimi sasirdim.. Benim icin olmasada olur zaten o hissi duyguyu o tadi tatmadigim icin icimde o seye karsi istek yok.. Ama peki ya onda. Nolcak boyle boyle.
Hergece kardes kardes uyuyoruz nerdeyse..
Ne zaman ilk adimi atmaya kalksam korkmama ragmen, o gece kesin kavga ediyoruz bardagi doldurmayan sebeplerden dolayi sonrada kus yatiyoruz. Aramizdaki iletisim bozuklugumu bizi birlikte olmamaya itiyor aceba?

Benim gibi evlendikten aylar sonra birlikte olan varmi peki?? Napmaliyim ben..

Merhaba Tatlım, yazdıklarından senin evliliğinin ömrü kısa olacakmış gibi hissediyorum.
Dost acı söyler ama doğruyu söyler. Cinsel birliktelik olmayan evliliklerin yürüme ihtimalini ben düşünemiyorum.
Bu dünyada her şey karşılıklıdır. mutlu edeceksin ki, mutlu edilesin.
Belki de kocanda da bir sorun vardır. Cinsel sorunu olabilir.
Ama seks olmadan hayatın anlamı da olmaz, tadı tuzu da olmaz. Sana tavsiyem en kısa zamanda eşini zorla seksle tanış
Hayatın nekadar güzel olduğunu farkedeceksin.

Balayimiz cok guzel gecti, guzel gezdik eglendik, odamiz balayi odasiydi, jaccuzili vs vs. Ama bastan anlasmistik ben hazir olana kadar ona bana yanasmamasini istedim, ve opusmeden ileri gitmedik.

kusura bakmayin almanyada yasiyorum turkcem o kadar iyi degil. Derdimi kisaca anlatmaya calistim..

Doktora gidip ne olacak peki, sorunun bende oldugu belli..

Sorun sende olsaydı eşiniz şimdiye kadar çoktan birini bulmuştu.
Seni çoktan aldatırdı.

ilk 1 hafta benimde olmadı açıkcası ama eşimi istiyordum balayında odamıza çıktıkça deniyorduk ama olmuyordu. ve 1 hafta sonra hemen bi kadın doğum uzmanına çıktık eşimle birlikte işte eşimle birlikte olamadığımı filan söyledim.Muaye olduktan sonra fiziksel hiç bir sorunum olmadığı söyledi ve krem verdi. birazda şarap içmemi önerdi.
o gece kremide kullandık şarabı da içtim ve olduğunu bile anlamadım inan hiçbirşey hissetmediğim için olmadı gene diye ağlamaya başlamıştım eşim oldu dedi acı namına hiçbirşey yoktu.

ilk geceden sonra 1 deneme daha oldu o zaman ne oldu bilmiyorum herhalde tam hazır değildim eşim acele etti ve canım yandı sonra ben gene korkularımla kaldım ve bununla tam 2 ay uğraştım :/ okuduğum duyduğum herşeyi denedim ama sonuç alamıyordum çünkü önyargılı yaklaşıyordum hep gene acıyacak diye şartlanmışım bir kere.
ama olmuyor diye hiçte eşimden uzak durmadım öpüşüp sevişmlerimiz devam ediyordu. zaten öyle de olması gerekiyor eğer uzak durursanız nasıl alışacaksınız ki brbirinize sonra bir gün hiç aklımda yokken birden oluverdi. 2 ay kendime ve eşime işkence ettiğim için kendime kızıyorum hele o eczanelere vs harcadığım paraya cidden acıyorum =)

eşinizle konuşun korkunuzu yenmenizde ondan yardım isteyin sevşmeyi olabildikçe uzun tutun mesela olmadı kayganlaştırıcılardan da yardım alın
içki kullanmadığınız söylemişsiniz ama eğer içebilirseniz 1/2 kadeh şarap için ve olumsuz hiçbirşey düşünmeyin. bu arada doktora gitmeyi de aksatmayın.

eşinizden uzak durdukça onu hem üzersiniz hemde kendinizden soğutursunuz şimdilik gerçekten çok sabır göstermiş ama mutlaka bi yerden sonra patlar ve inanın bütün sese içinde biriktirdiklerini kusar ve canınız bin kat yanar.

Back
X