• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 2 ay oldu ve hala birlikte olmadik.

ne art niyetli insanlar var ya,
ne aldatmasi ? esim hastalik oldugunu biliyor korktugumu biliyor, ve anlayisli davraniyor bunun uzerinde konusmamizi istiyor konusarak hallederiz diyor,
Hemen bir aldatma yok bilmemneye bakiyor atiyorsunuz insanin icine fitne fesat sokmak icin.

ne art niyetli insanlar var ya,
ne aldatmasi ? esim hastalik oldugunu biliyor korktugumu biliyor, ve anlayisli davraniyor bunun uzerinde konusmamizi istiyor konusarak hallederiz diyor,
Hemen bir aldatma yok bilmemneye bakiyor atiyorsunuz insanin icine fitne fesat sokmak icin.

bana diyosun heralde
eşinden eminsen bana bişey düşmez ama yaşadığınız normal değil eşin 1 senedir hala konuşalım noktasındaysa onda da sorun var,Almanya gibi bi yerde çok mu zor doktora gitmek, tamam madem konuşarak halledin 1 senede hiç konuşmadınız mı? heralde konuşmadınız halledemediğinize göre

Kardeş gibi yatmanız hiç normal değl, denemiyorsunuz, öpüşmeden ileri gitmiyorsunuz..

Anlayamadım, tamam belki tam cinsel birleşme için korkuyorsunuz ve bu bir hastalık.. ama hiç mi sevişmiyorsunuz? Bu 1 sene de hiç mi birbirinizin vucudunu tanımak için adım atmadınız?

Cinsellik olmadan evliliğin yürüdüğüne inanmam, seks olmadan yaşamdan zevk alacağına da inanmam, o da yemek gibi su içmek gibi konuşmak gibi gayet normal bir "ihtiyaç"
bunu kabul etmeniz lazım öncelikle.

Bence siz bir doktora danisin,bu durumlarda kendinize disardan bir piskolog veya doktordan yardim almaniz en dogrusu olur.Ama esininde bunu kabul etmesi lasim ,yada devam deneyeceksiniz,ama bu durumunuzu usayabilecegini düsünmüyorum,Zaman herseyin ilacidir.Sabirli ol.Selamlar-----

arkadaslar cok tskler msjlariniz icin bana destek oluyor, en azindan beni anliyorsunuz.

Ama bu sorunu asmak icin cozum yollarina basvurmadik, esim yanastimi, hastayim canim diyorum oda insan hepmi hasta olur diyor beni kandiriyorsun hep diyor kusup yatiyor arkasini donuk. Aklina seytan baska seyler sokmaz insallah, 1 sene oldu napicam, doktorada gidesim yok yurtdisinda yasiyorum burda bu isi pek anlamazlar napicagimi sasirdim, bide yataga bilerek oyle suslu cekici girmiyorum, kedi pyjamam sacim tepede giriyorumki esime cekici gelmiyiyim diye ama o halde bile bana yanasmak istiyor dusunun artik. ama artik bu korkumu yenmem lazim, cok korkuttular zamaninda beni yok etraf kan golu olcak, yok icine dozer girmis gibi olcak, yuruyemiyeceksin, normal hayatini surduremiyeceksin bunlarla zamaninda kafami doldurdular.

Bunu hangi sivri zekalı zat söyledi acaba?

Baştan sona okuyamadım. Bir sene olmuş neredeyse. Hiç gelişme yok mu? Vajinismus bu sanırım.:44:

arkadaslar cok tskler msjlariniz icin bana destek oluyor, en azindan beni anliyorsunuz.

Ama bu sorunu asmak icin cozum yollarina basvurmadik, esim yanastimi, hastayim canim diyorum oda insan hepmi hasta olur diyor beni kandiriyorsun hep diyor kusup yatiyor arkasini donuk. Aklina seytan baska seyler sokmaz insallah, 1 sene oldu napicam, doktorada gidesim yok yurtdisinda yasiyorum burda bu isi pek anlamazlar napicagimi sasirdim, bide yataga bilerek oyle suslu cekici girmiyorum, kedi pyjamam sacim tepede giriyorumki esime cekici gelmiyiyim diye ama o halde bile bana yanasmak istiyor dusunun artik. ama artik bu korkumu yenmem lazim, cok korkuttular zamaninda beni yok etraf kan golu olcak, yok icine dozer girmis gibi olcak, yuruyemiyeceksin, normal hayatini surduremiyeceksin bunlarla zamaninda kafami doldurdular.

yuhhhh dozermmiiii :1::1::1: benimkinde b i sorun var sanırsam gerçekten saçmalamışlarr. yardım almanız da şart eşinizle hem denemeden de başaramazsınız herkes bir anda yapıcak diye birşey yok ama 1 yıl uzun bir süre eşinizi doktor için ikna edin derim.

2 sene sevgili 1 sene nisanlilik donemi 1 senedir evliyim. toplam 4 yildir beraberim yani, yok nisanliyken cinsellik olmasada yakinlasma oluyordu simdi oda olmuyor ben istemiyorum.

Vajinismus bile olsanız en azından deneme yoluna girp çaba gösterirdiniz,sizde oda yok..

Bence aseksüel olabilirsiniz bunu araştırdınız mı hiç nedir ne değildir diye...

eşiniz sizi aldatıyordur diyenleri art niyetli olmakla suçlamayın lütfen.
daha önce cinsel hayatı aktif olan birinin bunca uzun süredir seks yapmamış olma imkanı gerçekten imkansıza yakın, sevgili süresiyle de birlikte 4 senedir beraberiz demişsiniz, 4 senedir nasıl ihtiyaçlarını karşıladığını herkes bir an düşünür.
yani arkadaşım bu normal bir şey, senin bunca zamandır içinden bir şey gelmiyorsa gerçekten rahatsız olabilirsin, ama eşin de aynı şekildeyse, tek hasta olan sen değilsindir.

bu türden dertler buraya yazılmaz bence direkt haydar dümenin tedavi edecek adresini bulup ona gideceksin , e buraya yazdığınada göre her türlü görüşü, yazıyada üzülmiyeceksin , ama bana soracak olursan buraya ne diye yazdın? bence çözeme ulaşmazsın , çogunluk bu gibi durmla karşı karşı değil , benim bildiğim yeni nesil azgın , çoğu kız erkeksiz yapamıyor ve coğunluğunda bir kız arkadaşı yok

Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.

Neden eşinizle elele verip destek almıyorsunuz,anladığım kadarıyla sizler hiç çaba göstemiyorsunuz bu konuda..

Hangi evli erkek bu kadar dayanabilirki,biz kadınlar bile eşlerimizle ayrı kaldığımız zaman özlüyoruz cinsellik yaşıyoruz..

Sorun sadece sizde gözükmüyor eşinizinde sorunları var,naçizane fikrim bu benim..

Esim agir bir isde calisiyor eve geldiginde yemegini zor yiyor yorgunluktan yani aklinda tek cinsellik yok bazi sapik erkekler gibi.

aklında tek cinsellik olmasının "sapık"lıkla ilgisi yok, bu insanlıktır, canlı olmaktır, normal bir şeydir.

sen bu cinselliği sapıklık olarak görürsen, bu sorununu hayatta aşamazsın.

seni halinden çok memnun gördüm. 1 senedir bunu aşmak için hiç bir şey yapmamışsın zaten.

cinselliğe bakış açını tamamen değiştirmeden, onun normal bir şey olduğunu kabul etmeden de bu sorununu aşamazsın. senin vajinusmusla alakan yok. bence sen kendi kişisel gelişimine biraz önem ver, insan yapısıyla ilgili kişisel gelişim kitaplarına başla. ve seks yapmanın, yemek yemekten bir farkı olmadığını öğrenip bunu sapıklıkla bir tutma.

sonra iyileşirsin.

Back
X