Evleneli 3 ay oldu her gün ailem için ağlıyorum

Amin inşAllah duzelirim ne diyim daha

Hazır hissetmisim sadece degilmisim ama

bence bunun evliliğe hazır olup olmama ile pek ilgisi yok. Biz zaten her şey tas tamam olupta yeni hayatımıza başlamayız. İnsanız yani iki kere iki dört değildir insan hayatında. Bunu zamanla aşıcaksın Kervan yolda düzülür.... insan kadın olmayı ait olmayı anne olmayı yola çıktığında öğrenir. yolun başında bilmiş olarak çıkılmaz ki. Sabret kendini oyalayacak şeyler bul ve bence çocuğunu kucağına alında bu olay daha kolaylaşacak. Sevgiler:=)

Çok sağol canan cım bazıları hiç anlamıyor beni galiba atar bile yapan var anlamiyorsan beni yazma bana birsey demi sinir oldum ya egolari cok yuksek onların herseyi bi biz bilioz saniyolar

kusura bakmayın da bana fazla abartmışsınız gibi geldi :KK14: herşeyden önce aynı şehirdesiniz 20 saat uzaklıkta bir şehire yada yurt dışına gitmemişsiniz istediğiniz zaman gidip görebiliyorsunuz şükretmeniz gerekir , yaşınızın da oldukça küçük olması etki ediyor tabi böyle olmasına :KK51:

ne alaka evliliğe daha hazır değilmişsin yok bilmem ne ..hemen teşhisi koydular ..gayet normal böyle hissetmen biraz abartılı olmuş buda ailene çok düşkün olmandan kaynaklanıyor..bende evlendiğimde 22 yaşındaydım annemler giderken balkona çıkar ağlardım yaklaşık bir yıl sürdü bu durum ..şimdi 10 senelik evliyim evimden eşimden ayrılamıyorum ..geçecek bu bir süreç panik yapma ama annenlerdede ilk etapta bu kadar fazla kalma korkuyorsan annen gelsin sende kalsın alışma sürecini uzatırsın

canım sen daha çok küçüksün evlilik senin için ağır gelmiş.genç kız olmadan kadın ve anne oluyorsun bunu kaldırmak kolay mı sence.annenin babanın kuzususun daha niye acele ettin ki koca kaçıyor mu.şimdi hiç ağlama sızlama artık evli anne adyı bir kadınsın ve inan bu yaşta bu sorumluluklar çok ağır.kendi 19 yaşımı düşünüyorum da cahil bir genç kızdım ya evlenmek o yaşta şaka gibi.alışırsın zamanla ama kendi düşen ağlamaz mecbur alışacaksın.ağlaman özlemen çok normal çünkü daha aile ne doymamışsın birde hamilelik hormonları çok normal.

Severek evlendim alışırım sandım ailem olmadan yuva kurabilirim sandım ama olmuyor. Her gün ağlıyorum bi de hamileyim 11 haftalık psikolojim hiç iyi değil. Kocam 1 hafta gunduz 1 hafta gece çalışıyor. Gecedeyken 1 hafta annemlerde kalıyorum evimi hiç aramiyorum ve cok mutluyum orada sadece kocamı özlüyorum. Pazar günü oluyo kocam gelip beni alıyor annemlerden eve geliyoruz ve başlıyorum ağlamaya annemleri özledim diye çok sorunlarım var ne olacak böyle yardım edin lütfen bunları yazarken bile ağlıyorum o hale geldim. Kardeşim geldi bugün demin gitti. Gitti diye nasıl ağladım.
Hakikatten de çok sorunlarınız varmış. Gelin bu.. hem gider hem ağlar. Geçer zamanla

Anne evi gibi oluyor mu koca evi bence olmuyor uzaklık yakınlık olsa da ben evde yemeğe oturduğum da ailemi goremiyorsam ozlerim iste kardeslerimi gormesem o evde ozlerim ben annemin evinde tek kalmazken bu evde tek kalıyorum özlüyorum yani anlamaz olmayın bu kadar

O zaman şöyle anlatayım 3 aydır annemlerle görüşemiyorm çünkü 600 km yakın mesafe var
Haftaya tanıdığımın nişanına gidecekken bi olaydan ötürü gitmemem gerekiyor mecburiyetten
Annemde mart gibi gelebilecek toplamda 5 ay görmemiş olacağım
Evlenmeden önce ailenle birlikte oturmayacağının, her dakika göremeyeceğinin farkında değil miydin.
Bence sen kendi kendine yapıyorsun bende 23 yaşında evlendim çok ahım şahım büyük değildim
Herkes annem babam uzakta çok yalnızım şöyle böyle diye düşünürse herkes üzülür ama ağlamak abartı değil mi
Hayır birde hamileymişsin, sen daha ailem de ailem diye ağlarken o çocuk senin himayende olacak
Sen kendini susturamıyorken, çocuk bakmak için nasıl güçlü olacaksın
Çocuk değilsin ki ( Evlenip çocuk planladığına göre ) bence kolayına gidiyor evine alışmamak.
Bence bu kadar dramatik düşüncelerden Türk filmi tadından uzak durmaya çalış

valla aılemden 18 yasında ayrıldım unıversıte ıs hayatı derken son 12 yıldır bayramlarda tatıllerde bırde arada ortalama 2 ayda bır haftasonu tatıllerınde goruyorum kendılerını ama hergun arar hatırlarını sorarım muhakkak. hıc ozlemem aılemı, esım de haftada ıkı gun sehır dısında ıs ıcın onu da pek ozledıgımı soyleyemem. artık teller var yok whats up u yok bılmem neyı ozlemeye fırsatta kalmıyor kı hem arada yalnız takılmak hosuma gıdıyor benım, belkıde ben ozgurlugume cok duskunum onla alakalıdır bu durum.

ama sen artık bır essın ve yakında anne olacaksın bu kadar takılma bu ıse, kendıne evde aktıvıteler bul, olmadı doguma hazırlık kursuna falan yazıl mesgalen arttıkca ozlemın azalır bence hormonlarında etkılıyor su an senı bır arkadasımda senın gıbıydı aılesı balıkesırde kendı ankaraya evlendı, aılesınden oncesındede ayrı olmasına ragmen hıc cevresı olmaması, ışte duzen oturtamaması,evlılıge alısamaması nedenıyle hep mutsuzdu, hamıle kaldı sonra cocugu aldırmak ıstedı ve sonunda cocuk dogdu anne oldu sımdı tek derdı oglu ne esı ne aılesı kımse aklına gelmıyor valla ;)

Ben 6 aylik evliyim 21 yasindayim daha yaklasik 3 aydir filan ailemin yuzunu gormedim farkli bir sehirdeyim ..toplasan 2 veya 3 kere gordum ondan oncede surekli ailene gidip ,bu kadarda uzun kalirsan bu halinden kurtulamazsin

Bütün sayfaları okuyamadim ama bişey sormak istiyorum.. Esiniz ailesine cook alışkın olsa hep onlarda kalmak istese bakın ağlama demiyorum ki sürekli ağlamak herkesi sıkar başta da sizi.. Eşinize karşı tavrınız ne olurdu ? Hiç empati kurmaya calismadiniz mi?

Bır hafta evde bır hafta annenızde kaldııgınız ıcın alısamıyorsunuz bence bu sekılde alısmakta zor..Bence evde durmaya alısın tekte olsanız bır sure gıtmeyın aılenıze ancak bu sekılde alısırsınız dıye dusunuyorum.

Hamileligin hormonlarin etkisi de vardir ama yeni evli oldugun icin evini tam benimseyememissin canim. Alisirsin, uzulme. Bak ailen hayatta Allah'a sukredelim dimi canim? Gidip gorebiliyorsun, gurbette degilsin.
Sen iyi yonlerden bakmaya calis, o zaman her sey guzel gorunur gozune

Back
X