slm kızlar kafam duman gene estiler benimkilerevleneli neredeyse iki sene olcak (gerci bir sene iş gereği eşimden ve ailemden farkı sehirde yasamak zorunda kaldım ) ama hala ara ara aklıma bekar günlerim geliyor. önceden aileme ablalarıma yiyenlerime cok vakit ayırırdım ama evlenince evlilik bi taraftan, iş bi taraftan vakit ayıramaz oldum. ben calışıyorum diye kendimi soyutlıycak biri değilim ama eşim ailemlerle sık sık görüşmekten yana değil. yanı yakın oturuyoruz ne olur sankı haftada bir iki görüşşek. hadi bir bari olsa ama neymiş her hafta görüşmeye ne gerek varmıs ben artık evliymişim. annemlere bu pazar değil gecen pazar gittim onda da esim yoktu azcık durdum bi bucuk saat filen. diorum ki akşam gidelim neymiş efendim bu haftasonu ablamlarda görmüşüz. gördük ama evlerinde ziyarete gitmedik ki pazarda ben tek gitmiştim o çalışıodu kendisi gitmeyeli bi ay oluo nerdeyse ama yeni gördük diyo.. ne zaman böyle bişey istesem hep bi bahanesi oluyor o zamanda ben kapana sıkışmış gibi hissediyorum. evlilikten soğuyorum. bi yol gösterin ne yapabirim
yani ben aynı sehirlerde bu kadar yakın otururken eşimin onlarla arasına bu kadar mesafe koymaya calımasına anlam veremiyorum. buda benı cok dusunduruyor hasta olcam dıye korkuyorum :'(
slm kızlar kafam duman gene estiler benimkilerevleneli neredeyse iki sene olcak (gerci bir sene iş gereği eşimden ve ailemden farkı sehirde yasamak zorunda kaldım ) ama hala ara ara aklıma bekar günlerim geliyor. önceden aileme ablalarıma yiyenlerime cok vakit ayırırdım ama evlenince evlilik bi taraftan, iş bi taraftan vakit ayıramaz oldum. ben calışıyorum diye kendimi soyutlıycak biri değilim ama eşim ailemlerle sık sık görüşmekten yana değil. yanı yakın oturuyoruz ne olur sankı haftada bir iki görüşşek. hadi bir bari olsa ama neymiş her hafta görüşmeye ne gerek varmıs ben artık evliymişim. annemlere bu pazar değil gecen pazar gittim onda da esim yoktu azcık durdum bi bucuk saat filen. diorum ki akşam gidelim neymiş efendim bu haftasonu ablamlarda görmüşüz. gördük ama evlerinde ziyarete gitmedik ki pazarda ben tek gitmiştim o çalışıodu kendisi gitmeyeli bi ay oluo nerdeyse ama yeni gördük diyo.. ne zaman böyle bişey istesem hep bi bahanesi oluyor o zamanda ben kapana sıkışmış gibi hissediyorum. evlilikten soğuyorum. bi yol gösterin ne yapabirim
yani ben aynı sehirlerde bu kadar yakın otururken eşimin onlarla arasına bu kadar mesafe koymaya calımasına anlam veremiyorum. buda benı cok dusunduruyor hasta olcam dıye korkuyorum :'(
Bence eşin bu düşkünlüğüne engel olmak için kendisi de mesafeli duruyor.
Haklı olabilir.
Sen de olsan sık sık kayınvalidenlere gitmek istemezsin di mi?
Bu sorunun cevabını bende merak ettim???bugüne kadar taviz verdiyseniz de artık vermeyin
sizinle evlenirken bilmiyor muydu bir aileniz olduğunu?
tutumu yanlış bence
sadece sizi mutlu etmek için bile haftada 1 görüşür insan
yani ailenizi değil, sizin mutluluğunuzu önemsemiyor eşiniz
kesin, kati ve istikrarlı tavır koymanız lazım
bu arada eşinizin ailesi nerede? onlarla görüşüyor musunuz?
bence haklı eşiniz.
siz tek görüşün madem eşinizi de beraberinizde sürüklemek zorunda mısınız?
o ayda bir görüşmek yeter diye düşünüyor demek ki.
Bu sorunun cevabını bende merak ettim???
Ailenize fazla düşkünsünüz ve bu düşkünlüğünüz evliliğinize adapte olmanızı engelliyor. Eşinize hak verdim bu durumda. Sizi evliliğinize adapte etmeye çalışıyor. Ailenizi nerede gördüğünüz önemli değil, görüştüyseniz eğer evlerine gitmek istememesi gayet doğal. Ne o öyle iki günde bir baba evinde. Hem erkekler kayınvalide kayınpeder yanında sıkılırlar eğer çok iyi anlaşmıyorlarsa.slm kızlar kafam duman gene estiler benimkilerevleneli neredeyse iki sene olcak (gerci bir sene iş gereği eşimden ve ailemden farkı sehirde yasamak zorunda kaldım ) ama hala ara ara aklıma bekar günlerim geliyor. önceden aileme ablalarıma yiyenlerime cok vakit ayırırdım ama evlenince evlilik bi taraftan, iş bi taraftan vakit ayıramaz oldum. ben calışıyorum diye kendimi soyutlıycak biri değilim ama eşim ailemlerle sık sık görüşmekten yana değil. yanı yakın oturuyoruz ne olur sankı haftada bir iki görüşşek. hadi bir bari olsa ama neymiş her hafta görüşmeye ne gerek varmıs ben artık evliymişim. annemlere bu pazar değil gecen pazar gittim onda da esim yoktu azcık durdum bi bucuk saat filen. diorum ki akşam gidelim neymiş efendim bu haftasonu ablamlarda görmüşüz. gördük ama evlerinde ziyarete gitmedik ki pazarda ben tek gitmiştim o çalışıodu kendisi gitmeyeli bi ay oluo nerdeyse ama yeni gördük diyo.. ne zaman böyle bişey istesem hep bi bahanesi oluyor o zamanda ben kapana sıkışmış gibi hissediyorum. evlilikten soğuyorum. bi yol gösterin ne yapabirim
Bence eşin bu düşkünlüğüne engel olmak için kendisi de mesafeli duruyor.
Haklı olabilir.
Sen de olsan sık sık kayınvalidenlere gitmek istemezsin di mi?
ama yani arabayla 15 dk uzaklıkakı bı yere de ayda bir görüşmek çok ayıp.. benm etrafımdakı evlıler her hafta hatta haftada kac kez görüşüyorlar. kaldı kı benm hasta bı kardesım var esım ona olan duskunluğumu biliyor. ben sık görüşmek istiycemı demiştim ona . tamamher gun değil ama böyle 15 günde birde çok mesafeli bana göre. acaip üzülüyorum kafama takıyorum farkkında değil.hasta olcam diye korkuyorum
onlarlada yakınız. eşimin babası vefat etti kv mle hafta en az 2 kez görüşüyoruz. ben onlara gitmöeyelim görüşmeyelim demiyorum ki onlara da gidelim kadın yanlız yanında olalım. ama aileme de uzak olmayalım istiyorum
Kvalidenler nerede oturuyor?slm kızlar kafam duman gene estiler benimkilerevleneli neredeyse iki sene olcak (gerci bir sene iş gereği eşimden ve ailemden farkı sehirde yasamak zorunda kaldım ) ama hala ara ara aklıma bekar günlerim geliyor. önceden aileme ablalarıma yiyenlerime cok vakit ayırırdım ama evlenince evlilik bi taraftan, iş bi taraftan vakit ayıramaz oldum. ben calışıyorum diye kendimi soyutlıycak biri değilim ama eşim ailemlerle sık sık görüşmekten yana değil. yanı yakın oturuyoruz ne olur sankı haftada bir iki görüşşek. hadi bir bari olsa ama neymiş her hafta görüşmeye ne gerek varmıs ben artık evliymişim. annemlere bu pazar değil gecen pazar gittim onda da esim yoktu azcık durdum bi bucuk saat filen. diorum ki akşam gidelim neymiş efendim bu haftasonu ablamlarda görmüşüz. gördük ama evlerinde ziyarete gitmedik ki pazarda ben tek gitmiştim o çalışıodu kendisi gitmeyeli bi ay oluo nerdeyse ama yeni gördük diyo.. ne zaman böyle bişey istesem hep bi bahanesi oluyor o zamanda ben kapana sıkışmış gibi hissediyorum. evlilikten soğuyorum. bi yol gösterin ne yapabirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?