Evet katiliyorum size
Esiniz hagtada 2 kere annesine gitmek istese bu sferde calisiyorum yoruluyorum esim haftada 2 gun gitmek istiyoir ama ben istemiyorum dfiye konu acardiniz
Hem esiniz haftada 2 gun gorusmek zorunda degil ki
Siz gidin gorun gelin
Demek ki ayda 1 yetiyor esinize
dün de böyle bir konu açılmıştı yine aynı düşünüyorum abartılıyortek başınıza da pekala gidebilirsiniz niye hoş olmasın ki onu anlamadım 1-2 saat oturup dönersiniz eve
Aynı durumu ben yaşadım ya kv ye , daha çok gidiyorduk anneme ben tek gidiyordum yada kv de akşama kadar durup annemde 3 4 saat (oda rekorumuz yani)duruyorduk. En son eşime durumu anlattım ve bu nedenle bundan sonra anneme kaç kere gittiysek beraber onun annesinede okadar gideceğimizi hatta gerekirse anneme gittiğimizde saat tutacağımı ve annesindede okadar oturacağımı söyledim . Baştan sinir küpü oldu tabi ama sen beni bu hesaba yapmaya zorladın sen nasıl özlüyor san bende özlüyorum dedim. Sen annene tek te gidiyorsun haftada 2 3 kere ama dedi. Benim tek gitmem anneme senin için yeterliyse sende annene tek gidersin ozaman dedim. Bir süredir sorun yok. Ama anneme tek gitmeme laf etmez eve o gelmeden gelip evdeki işimi yemeği ihmal etmem bende hiçonlarlada yakınız. eşimin babası vefat etti kv mle hafta en az 2 kez görüşüyoruz. ben onlara gitmöeyelim görüşmeyelim demiyorum ki onlara da gidelim kadın yanlız yanında olalım. ama aileme de uzak olmayalım istiyorum
slm kızlar kafam duman gene estiler benimkilerevleneli neredeyse iki sene olcak (gerci bir sene iş gereği eşimden ve ailemden farkı sehirde yasamak zorunda kaldım ) ama hala ara ara aklıma bekar günlerim geliyor. önceden aileme ablalarıma yiyenlerime cok vakit ayırırdım ama evlenince evlilik bi taraftan, iş bi taraftan vakit ayıramaz oldum. ben calışıyorum diye kendimi soyutlıycak biri değilim ama eşim ailemlerle sık sık görüşmekten yana değil. yanı yakın oturuyoruz ne olur sankı haftada bir iki görüşşek. hadi bir bari olsa ama neymiş her hafta görüşmeye ne gerek varmıs ben artık evliymişim. annemlere bu pazar değil gecen pazar gittim onda da esim yoktu azcık durdum bi bucuk saat filen. diorum ki akşam gidelim neymiş efendim bu haftasonu ablamlarda görmüşüz. gördük ama evlerinde ziyarete gitmedik ki pazarda ben tek gitmiştim o çalışıodu kendisi gitmeyeli bi ay oluo nerdeyse ama yeni gördük diyo.. ne zaman böyle bişey istesem hep bi bahanesi oluyor o zamanda ben kapana sıkışmış gibi hissediyorum. evlilikten soğuyorum. bi yol gösterin ne yapabirim
yani ben aynı sehirlerde bu kadar yakın otururken eşimin onlarla arasına bu kadar mesafe koymaya calımasına anlam veremiyorum. buda benı cok dusunduruyor hasta olcam dıye korkuyorum :'(
dinlemeyin o zaman gidin istediğiniz zaman evet burda eşiniz biraz bencilce davranıyor hoş değilama eşim yanlız gitmemide istemiyor. beraber gidelim diyor, beraber gitmek içinde onun paşa gönlünü beklemek gerekiyor :/
hem niye hersey onların düşüncelerine göre biz onları kırmıuoruz istediklerini yapıyoruz da onlar nıye bızım bu dusuncemızı önemsemıyor
evet bu da olabilirSen haftada onun annesine 2-3 giderken onun ayda bir yeter düşüncesi çok sinir bozucu. Şimdi hak verdim size. Sizde o zaman eşit olalım deyin sizinkilere ne kadar sürede gidiliyorsa onun ailesine de öyle olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?