- 13 Ağustos 2018
- 75
- 7
- 6
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Çok üzgünüm ama yaşadıpım için biliyorum her defasında ağlayarak özür dilemeler felan çok sinirliydim gözüm görmedi demeler hepsi yalan dolanSon durum,
Çıkıp gittim evden evet.. Sonra da sakince oturup konuştuk. Hatasını kabul edip özür diledi ve cidden öfke kontrolü var bu konuda düzelir mi ilerde bilemiyorum. Bebeği aldırmadım henüz, aileme de durumu anlatmadım. Düşünüyorum boşanırız biz dedim bu iş fazla yürümez. Klasik hikaye; erkek bi şekilde devame diyor ama kadının sabrının bittiği yerde evlilik bitiyor.
Ve burada yazılanlara;
Çözüm odaklı yorumlara teşekkürler. Ancak eşimin kabalığına yaklaşan bir üslupla yazanlar size tek sözüm eşimden farkınız yok.
Evliliği kaçış görmedim asla! Nişanlılık sorunlarımızın hepsinde kalbimi dinledim çünkü aklım zaten nişan at diyordu. Her kritik dönemeçte o toparladı, düzeltti. Düğüne iki hafta kala da ben düzelttim toparladım, olumlu yaklaştım restleşmek yerine. Hatam buysa kabul.
Çocuk yapmak için önerim bir yıl beklemekti evet en az buradaki çok akıllı sizler kadar bunu akıl ettim. Tedavi ile yıllar sonra çocuğu olan iki arkadaşım ile konuştuktan sonra çocuk yapmaya ben de karar verip yumurtlama dönemimi bekledim ki o arada ilginçtir hamile kalmışım çünkü hamile kalmamak için gerekenleri yaparak ilerledik hamile kaldığım ayda. Çok şükür bebeğimi nasip edene!!
Ve çok önemli bir not; kimse benim başıma gelmez demesin!! Eşimi bilenlere onun bana uyguladığı şiddeti anlatsam asla inanmazlar. Ben de inanmazdım. İnanın görseniz siz de beklemzsiniz kendisinden. Yani bu hayatta kontrol edemiyoruz insanları ve benim başıma gelmez dediğiniz şeyler başınıza geliyor. Ağlamayı bıraktım, düşünüyorum hala.
Şiddet savunulamaz, ne yapayım!!! Çeneni kapat diyenler olmuş ne komik! Gidin işinize bakın lütfen. Yorum yazmak zorunda değilsiniz, saçma ve negatif yorumlarınızı hayatınızda uygulayın derim. Bir kadın, bir insan, hata yapabilir kendisini şaşırtacak kadar hem de. Benim hatam bu evlilik evet ama gerçek olan da şu kimse bizi zorlamadı bu işe. Aklımız ve kendi kararımızla girdik bu yola. Çok da batırdık sonrası iki kişi tedavi ederse birbirini geçecek yoksa da bitecek.
Ciddi bi sorun yok mu?Bence ortada cıddı bır sorun yok sureklı bosanmayı dıle getırırsen emın ol yakında bosanır zaten
hamile olduğu için şiddet görüyor.Offf, yeni evliyken şiddet gören kadınların neredeyse hepsi neden hamile oluyor. Nasıl şans anlamıyorum.Çok üzüldüm, darp raporunuzu alın lütfen.
Ömrü billah çekmeye deymez. Boşan kurtul dicem ama çocuk. Bende hamileyim. Çocuk olmasa çoktan bırakmıştım. İnsana kendinden başka kimseden fayda yok helede koca..Merhabalar,
Eşimle birbirimizi tanıyarak anlaşarak severek evlendik. Ancak ben öyle sanmışım. Evlendikten sonra bir sürü huyu çıktı. Şimdi ise fikir ayrılıklarımız var. Bugün çok ciddi bir kavgamız oldu. Maddi olarak zorluk yaşıyoruz o ise harcamalarını kısmıyor yeterince. Ben de ona aylık kozmetik masrafın benden fazla dedim. O ise ben para kazanıyorum kendime harcıyorum karışamazsın dedi. Hayatıma bu kadar karışamazsın istediğim markayı alırım dedi kendi paramla. Git çalış sen de istediğini al dedi. Bana öyle bağırdı ki anlatamam. Ben onu iteleyim bana bağıramazsın böyle dedim. O an dönüp boğazıma yapıştı, saçlarımdan sürükledi, fırlattı beni. Kızlar hala şoku atlatamadım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim biraz sakinleşince o da sen beni fiziksel olarak kışkırttın dedi. Şimdi eşyalarımı topluyorum. Bana asla fiziksel şiddet uygulamaz dediğim insandan daha evliliğimin başında bunları gördüm. Ayrıca hamileyim kızlar. Çok daha yeni hem de. Bu güzel habere sevineyim mi bilemedim. Eşim hamile olduğumu biliyor. Boşanmak istiyorum(
Hakaretlerinize o masumları karıştırmayın keşke o canlar kadar olabilseydik
Malesef evliligin ilk aylarinda böyLe kavgalar cok oluyor.esinin sana siddet uygulmasi cok yanlış.ustelik hamilesin hormonlarin cok degisiyor senin hatan bile olsa alttan almasi lazim.bosanma konusunda acele etme fakat gozu korksun bi daha asla sana böyle bisey yapamasinMerhabalar,
Eşimle birbirimizi tanıyarak anlaşarak severek evlendik. Ancak ben öyle sanmışım. Evlendikten sonra bir sürü huyu çıktı. Şimdi ise fikir ayrılıklarımız var. Bugün çok ciddi bir kavgamız oldu. Maddi olarak zorluk yaşıyoruz o ise harcamalarını kısmıyor yeterince. Ben de ona aylık kozmetik masrafın benden fazla dedim. O ise ben para kazanıyorum kendime harcıyorum karışamazsın dedi. Hayatıma bu kadar karışamazsın istediğim markayı alırım dedi kendi paramla. Git çalış sen de istediğini al dedi. Bana öyle bağırdı ki anlatamam. Ben onu iteleyim bana bağıramazsın böyle dedim. O an dönüp boğazıma yapıştı, saçlarımdan sürükledi, fırlattı beni. Kızlar hala şoku atlatamadım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim biraz sakinleşince o da sen beni fiziksel olarak kışkırttın dedi. Şimdi eşyalarımı topluyorum. Bana asla fiziksel şiddet uygulamaz dediğim insandan daha evliliğimin başında bunları gördüm. Ayrıca hamileyim kızlar. Çok daha yeni hem de. Bu güzel habere sevineyim mi bilemedim. Eşim hamile olduğumu biliyor. Boşanmak istiyorum(
Vahşi ve hayvan kelimeleri nin anlamı farklıdır hanımefendi.o zaman vahşi diyin anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmayınHayvan kelimesini masumiyetlerinden asla şüphe duymayarak ve bir çok insanın anladığı gibi vahşi anlamında kullandığımı anlamıştır.
Ne çok seviyorsunuz polemik yaratmayı !
Yazık
Hayvanlarda his ve şuur vardır insanlarda ise his şuur ve akıl vardir..insanlardaki şuur geniştir ..hayvanlardaki ise dar ve hususidir.. misal 2 gündür aç olan bir 3 hayvanin önüne yemek koydugunuzda onlar cüzi olan suuruyla birbirini belki kanatmak suretiyle o yemeğe sahip olmak isterler ...ama insanlar bu durumda o yemeği 3 bolecek kadar şuura sahiplerdir...nitekim insani özelliğini yitirenler ise o hayvanlar gibi belki yemek için birbirlerini parçalayacaktir....yukarıdaki hanfendide bunu kastedmis olmalı umarım açıklayıcı olmuştur ..evet uğraştım anlatım gece nöbeti çıkışı iyi geldiVahşi ve hayvan kelimeleri nin anlamı farklıdır hanımefendi.o zaman vahşi diyin anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın
Basta diyecektim ki herkes evlenince maddi sikintidan kavga ediyor vs.. Ama sizinki okuz. Hamile esine yaptiklari yutulur degil. Kacin o adamdan...
lütfen boşandıktan sonra hamile olduğunu öğrenmiş ol
Canım kesinlikle boşan. Çok üzüldüm :/
Canım düzeleceğini düşünüyorsan boşuna ümit etme çok üzgünüm ama erkekler değişmiyor değişen senin gururun onurun oluyor sakın ezdirme kendini bnce yol yakınken bırak .
Hakaretlerinize o masumları karıştırmayın keşke o canlar kadar olabilseydik
Son durum,
Çıkıp gittim evden evet.. Sonra da sakince oturup konuştuk. Hatasını kabul edip özür diledi ve cidden öfke kontrolü var bu konuda düzelir mi ilerde bilemiyorum. Bebeği aldırmadım henüz, aileme de durumu anlatmadım. Düşünüyorum boşanırız biz dedim bu iş fazla yürümez. Klasik hikaye; erkek bi şekilde devame diyor ama kadının sabrının bittiği yerde evlilik bitiyor.
Ve burada yazılanlara;
Çözüm odaklı yorumlara teşekkürler. Ancak eşimin kabalığına yaklaşan bir üslupla yazanlar size tek sözüm eşimden farkınız yok.
Evliliği kaçış görmedim asla! Nişanlılık sorunlarımızın hepsinde kalbimi dinledim çünkü aklım zaten nişan at diyordu. Her kritik dönemeçte o toparladı, düzeltti. Düğüne iki hafta kala da ben düzelttim toparladım, olumlu yaklaştım restleşmek yerine. Hatam buysa kabul.
Çocuk yapmak için önerim bir yıl beklemekti evet en az buradaki çok akıllı sizler kadar bunu akıl ettim. Tedavi ile yıllar sonra çocuğu olan iki arkadaşım ile konuştuktan sonra çocuk yapmaya ben de karar verip yumurtlama dönemimi bekledim ki o arada ilginçtir hamile kalmışım çünkü hamile kalmamak için gerekenleri yaparak ilerledik hamile kaldığım ayda. Çok şükür bebeğimi nasip edene!!
Ve çok önemli bir not; kimse benim başıma gelmez demesin!! Eşimi bilenlere onun bana uyguladığı şiddeti anlatsam asla inanmazlar. Ben de inanmazdım. İnanın görseniz siz de beklemzsiniz kendisinden. Yani bu hayatta kontrol edemiyoruz insanları ve benim başıma gelmez dediğiniz şeyler başınıza geliyor. Ağlamayı bıraktım, düşünüyorum hala.
Şiddet savunulamaz, ne yapayım!!! Çeneni kapat diyenler olmuş ne komik! Gidin işinize bakın lütfen. Yorum yazmak zorunda değilsiniz, saçma ve negatif yorumlarınızı hayatınızda uygulayın derim. Bir kadın, bir insan, hata yapabilir kendisini şaşırtacak kadar hem de. Benim hatam bu evlilik evet ama gerçek olan da şu kimse bizi zorlamadı bu işe. Aklımız ve kendi kararımızla girdik bu yola. Çok da batırdık sonrası iki kişi tedavi ederse birbirini geçecek yoksa da bitecek.
Al birini vur ötekine belli ki çok yorulmuşsunuz biraz dinlenin iyi gelicektir :)Hayvanlarda his ve şuur vardır insanlarda ise his şuur ve akıl vardir..insanlardaki şuur geniştir ..hayvanlardaki ise dar ve hususidir.. misal 2 gündür aç olan bir 3 hayvanin önüne yemek koydugunuzda onlar cüzi olan suuruyla birbirini belki kanatmak suretiyle o yemeğe sahip olmak isterler ...ama insanlar bu durumda o yemeği 3 bolecek kadar şuura sahiplerdir...nitekim insani özelliğini yitirenler ise o hayvanlar gibi belki yemek için birbirlerini parçalayacaktir....yukarıdaki hanfendide bunu kastedmis olmalı umarım açıklayıcı olmuştur ..evet uğraştım anlatım gece nöbeti çıkışı iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?