evleneli neredeyse 4 ay olacak boşanmak mı, kalmak mı?

Bence ortada cıddı bır sorun yok sureklı bosanmayı dıle getırırsen emın ol yakında bosanır zaten

Çok üzgünüm ama yaşadıpım için biliyorum her defasında ağlayarak özür dilemeler felan çok sinirliydim gözüm görmedi demeler hepsi yalan dolan

Ben 1 yıldır evliyim sizin gösterdiğiniz cesareti gösterip hala hamileliğin zamanı olduğunu düşündüğüm için doğru zamanı bekliyorum evliliğimde sorun olmasa bile! Hamile kalmak o kadar büyük sorumluluk ki siz bunu geçiştirmişsiniz, ben şimdi size insan dışı varlıktan ayrılın diyeceğim ama maalesef ki ayrılmayacaksınız! Affedeceksiniz belli süre sonra yine dayak yiyip yine affedeceksiniz ve en çok o masum bebeğe acıyorum inşallah mutlu bir hayatı olur ,zevkiniz için ne olur çocuğunuzun mutsuz büyümesine izin vermeyin...

Offf, yeni evliyken şiddet gören kadınların neredeyse hepsi neden hamile oluyor. Nasıl şans anlamıyorum. Çok üzüldüm, darp raporunuzu alın lütfen.
hamile olduğu için şiddet görüyor.
Daha evliliğin bşından hamile kalınca erkek kadına "garanti" gözüyle bakıyor.

Ömrü billah çekmeye deymez. Boşan kurtul dicem ama çocuk. Bende hamileyim. Çocuk olmasa çoktan bırakmıştım. İnsana kendinden başka kimseden fayda yok helede koca..

Gezip tozacağınız zamanda, cicim aylarında yaşadığınız probleme bakın, incir kabugunu doldurmaz. Adınıza çok üzüldüm arkadaşım vallahi

Hakaretlerinize o masumları karıştırmayın keşke o canlar kadar olabilseydik

Hayvan kelimesini masumiyetlerinden asla şüphe duymayarak ve bir çok insanın anladığı gibi vahşi anlamında kullandığımı anlamıştır.
Ne çok seviyorsunuz polemik yaratmayı !
Yazık

Malesef evliligin ilk aylarinda böyLe kavgalar cok oluyor.esinin sana siddet uygulmasi cok yanlış.ustelik hamilesin hormonlarin cok degisiyor senin hatan bile olsa alttan almasi lazim.bosanma konusunda acele etme fakat gozu korksun bi daha asla sana böyle bisey yapamasin

4 aylık evlilikde keşke korunsaydiniz. Yeni evliyken, tartışmalar olur evlilik oturana kadar ama şiddet başka bişey yani . Büyük yanlış yapmış . Saç sürüklemek nedir ya çok kötü bişey bu

Hayvan kelimesini masumiyetlerinden asla şüphe duymayarak ve bir çok insanın anladığı gibi vahşi anlamında kullandığımı anlamıştır.
Ne çok seviyorsunuz polemik yaratmayı !
Yazık
Vahşi ve hayvan kelimeleri nin anlamı farklıdır hanımefendi.o zaman vahşi diyin anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın

Vahşi ve hayvan kelimeleri nin anlamı farklıdır hanımefendi.o zaman vahşi diyin anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın
Hayvanlarda his ve şuur vardır insanlarda ise his şuur ve akıl vardir..insanlardaki şuur geniştir ..hayvanlardaki ise dar ve hususidir.. misal 2 gündür aç olan bir 3 hayvanin önüne yemek koydugunuzda onlar cüzi olan suuruyla birbirini belki kanatmak suretiyle o yemeğe sahip olmak isterler ...ama insanlar bu durumda o yemeği 3 bolecek kadar şuura sahiplerdir...nitekim insani özelliğini yitirenler ise o hayvanlar gibi belki yemek için birbirlerini parçalayacaktir....yukarıdaki hanfendide bunu kastedmis olmalı umarım açıklayıcı olmuştur ..evet uğraştım anlatım gece nöbeti çıkışı iyi geldi

Basta diyecektim ki herkes evlenince maddi sikintidan kavga ediyor vs.. Ama sizinki okuz. Hamile esine yaptiklari yutulur degil. Kacin o adamdan...

lütfen boşandıktan sonra hamile olduğunu öğrenmiş ol

Canım kesinlikle boşan. Çok üzüldüm :/

Canım düzeleceğini düşünüyorsan boşuna ümit etme çok üzgünüm ama erkekler değişmiyor değişen senin gururun onurun oluyor sakın ezdirme kendini bnce yol yakınken bırak .

yok kızlar suçlu yorum yapan bayanlar oldu

bende bunu anlamıyorum madem boşanmayacan ne buraya gelip milleti üzüp sonra aaa o benım kocam sanane diyebiliyorsun ,

aman ne halinız varsa görün demek geliyor ama demiyorum.

Hakaretlerinize o masumları karıştırmayın keşke o canlar kadar olabilseydik

Bir söz var ya hayvanseverleri sevmiyorum hayvanları çok seviyorum diye.

Bazen çok abartılıyor. Insan en yüce olarak yaratılmıştır. Hayvanlarda düşünme yetisi yok. Bizlerde var.

Kastedilen budur.

Adam pişman olsa neyse de piskin piskin sen kasindin demis. Bi sure annene gidip kafa toplaman en iyisi su an. Af bile dilememis ki affetsen hani..

Merhaba. Ofke kontrolu sorunu bence herkeste var ve ozelliklerde erkeklerde daha cok.
Bende cok severek evlendim. 1 kere dogru duzgun tartismamiz yoktu. Ama evlenince yeni huylarini da ogreniyorsun. Evlenince daha da kiriliyor insan. Cunku geri donus daha zor.

Esime dedim ki baskasindan ornek vererek , bir kere bana tokat atarsan bir daha yuzumu goremezsin. Bunu cok net soyledim .Bunu biliyor. Sonra tabiki ofkelendi , yerine gore telefon kirdi vs . Ama bana dokunmadi hic.
Esim normalde cok iyidir , cokta seviyorum hala. 8 yillik evliyim.Ama sinirli halinde yaninda olmak istemem.

Hamileymissiniz hayirli olsun. Sadece fikrimi belirtiyorum .Pismanligindan ve ozrunden eminsen, devam et tabi. Gercekten ofke hali cok zor. Ama sakin halindeyken ,net olarak sunuda belirt. Bir daha bana dokundugun an , ben yokum bunu bil. Baska soze gerek yok bence. Sonucta siddet devam ederse , sen de devam etmek istemezsin.
İns her sey gönlünce olur

Al birini vur ötekine belli ki çok yorulmuşsunuz biraz dinlenin iyi gelicektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…