- Konu Sahibi bikahvebana
-
Son cümlelere kadar takdir ederek okudum. Ama boşanırsa gebeliği sonlandırma kısmına hak veremeyiz. Çünkü artık o bebeğin ruhu üflenmiş. Boşanırken 2yaşındaki çocuğu öldürüp gitmekle eşdeğer .şimdi adam igrenc davranmiş tamam da.. sen bir erkegi iterek belaya neden gel diyorsun? karsinda kizgin bir boga var ve sen gidip ittiriyosun. Lutfen sonrada beni dövdü diye aglanma. Bunu kocani hakli cikarmak icin yazmiyorum. Evlilikte her an her istedigini yapabilecegini zanneden her hanima nasihatim olsun. öyle bir dunya yok. adami bu sekilde yola getiremezsin. toplayip eşyani gitmekle burnunu surtemezsin. evlilik yonetimi zeka isidir. politika isidir. her kizdiginda ittirmek bagirismakla asla bir arpa boyu yol aliamazsin.simdi nolacak? karninda bebek..bence sen şu an hamilelik sendromuyla gerginsin. ondan boyle bagirma cagirmalar. Sen kocani al karşina ve olaylarin neden buraya geldigini kendini de ozelestiri yaparak konuş. hamileyim ve öfke kontrolum yok. Fakat sende bana bu sekilde ileriye neden gittin sana cok kirginim de. onunda görüslerini sakince almak gerekli. karninda cocuk varken hemen bosan ne demek yaa!. bazi yollar denenmeli. herkes kendi kusurunu gorup ona gore hareket edebilmeli. Haaa illaa kocam suclu dersen ona hicbirsey olmaz. ailenin yanina gittiginde seni arayip sormaz ise (ki başima gelmistir) asıl kahri karninda bebeginle o zaman yasarsin. Bunlara hazir ve kaldirabilirim dersen esyani topla annene git ancak annende iken asla onun aramasini bekleme. hatta aradiginda sürünmesini saglayacak sekilde sessiz kal. Cocugu aldirmak ve boşanmak diger secenek ancak bu tamamen senin iradende bir durum.Kocanla olmayacagina inancin tam ise evet dogurma bebegi.ama yinede karari sen vermelisin.henüz yasal sınırlar icindesin sanirim.
Son cümlelere kadar takdir ederek okudum. Ama boşanırsa gebeliği sonlandırma kısmına hak veremeyiz. Çünkü artık o bebeğin ruhu üflenmiş. Boşanırken 2yaşındaki çocuğu öldürüp gitmekle eşdeğer .
İnşaallah temennimiz o yönde. Boşanma kararında net olmak için 4ay çok kısa ve hataya çok müsait bir süretesekkür ederim arkadaşim..bebegi aldirmasini elbette istemem.kimsede istemez.eger secenek olarak kafasinda tutuyor ise buna diyecek bir sey kalmaz tabii. insallah gaza gelip saga sola savrulmaz. Haklarimizi sonuna kadar arayalim kadin olarak,ancak hersey hak aramak rapor almak ve dikbaşlilikla çozulseydi tek tavsiyem o yonde olurdu. Ancak dünyada bayan olmak zor. Umarim herseyi tatliya baglarlar.
Maalesef haklısınız.Eşinizde sizden fiziksel şiddet beklememiştir eminim ki. Sözle tahrik-bağırma-itme-hayvansal şiddet şeklinde ilerliyor bu işler hep. Bi siz bi o uygulamışsınız. El birliğiyle evliliğinizi dinamitlemişsiniz.
Boşanacaksanız ayrılın evden. Eğer evden ayrılırda boşanmazsanız, barışırsanız o daha da büyük rezillik oluyor.
Merhabalar,
Eşimle birbirimizi tanıyarak anlaşarak severek evlendik. Ancak ben öyle sanmışım. Evlendikten sonra bir sürü huyu çıktı. Şimdi ise fikir ayrılıklarımız var. Bugün çok ciddi bir kavgamız oldu. Maddi olarak zorluk yaşıyoruz o ise harcamalarını kısmıyor yeterince. Ben de ona aylık kozmetik masrafın benden fazla dedim. O ise ben para kazanıyorum kendime harcıyorum karışamazsın dedi. Hayatıma bu kadar karışamazsın istediğim markayı alırım dedi kendi paramla. Git çalış sen de istediğini al dedi. Bana öyle bağırdı ki anlatamam. Ben onu iteleyim bana bağıramazsın böyle dedim. O an dönüp boğazıma yapıştı, saçlarımdan sürükledi, fırlattı beni. Kızlar hala şoku atlatamadım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim biraz sakinleşince o da sen beni fiziksel olarak kışkırttın dedi. Şimdi eşyalarımı topluyorum. Bana asla fiziksel şiddet uygulamaz dediğim insandan daha evliliğimin başında bunları gördüm. Ayrıca hamileyim kızlar. Çok daha yeni hem de. Bu güzel habere sevineyim mi bilemedim. Eşim hamile olduğumu biliyor. Boşanmak istiyorum(
bir hayvanla evlisin , kurtul !
Çok haklısınız bu efeliği kocişlerine yapamıyorlar allah korusun kaybederler sonra onları!!Yorum yazanlar suclu oldu şimdi bak.Ben o yüzden her konuya yorum yazmıyorum. Kocasina bi dur diyemeyen buradaki yabancı insanlara cemkiriyor.
Merhabalar,
Eşimle birbirimizi tanıyarak anlaşarak severek evlendik. Ancak ben öyle sanmışım. Evlendikten sonra bir sürü huyu çıktı. Şimdi ise fikir ayrılıklarımız var. Bugün çok ciddi bir kavgamız oldu. Maddi olarak zorluk yaşıyoruz o ise harcamalarını kısmıyor yeterince. Ben de ona aylık kozmetik masrafın benden fazla dedim. O ise ben para kazanıyorum kendime harcıyorum karışamazsın dedi. Hayatıma bu kadar karışamazsın istediğim markayı alırım dedi kendi paramla. Git çalış sen de istediğini al dedi. Bana öyle bağırdı ki anlatamam. Ben onu iteleyim bana bağıramazsın böyle dedim. O an dönüp boğazıma yapıştı, saçlarımdan sürükledi, fırlattı beni. Kızlar hala şoku atlatamadım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim biraz sakinleşince o da sen beni fiziksel olarak kışkırttın dedi. Şimdi eşyalarımı topluyorum. Bana asla fiziksel şiddet uygulamaz dediğim insandan daha evliliğimin başında bunları gördüm. Ayrıca hamileyim kızlar. Çok daha yeni hem de. Bu güzel habere sevineyim mi bilemedim. Eşim hamile olduğumu biliyor. Boşanmak istiyorum([/QUOTE
lütfen boşandıktan sonra hamile olduğunu öğrenmiş olMerhabalar,
Eşimle birbirimizi tanıyarak anlaşarak severek evlendik. Ancak ben öyle sanmışım. Evlendikten sonra bir sürü huyu çıktı. Şimdi ise fikir ayrılıklarımız var. Bugün çok ciddi bir kavgamız oldu. Maddi olarak zorluk yaşıyoruz o ise harcamalarını kısmıyor yeterince. Ben de ona aylık kozmetik masrafın benden fazla dedim. O ise ben para kazanıyorum kendime harcıyorum karışamazsın dedi. Hayatıma bu kadar karışamazsın istediğim markayı alırım dedi kendi paramla. Git çalış sen de istediğini al dedi. Bana öyle bağırdı ki anlatamam. Ben onu iteleyim bana bağıramazsın böyle dedim. O an dönüp boğazıma yapıştı, saçlarımdan sürükledi, fırlattı beni. Kızlar hala şoku atlatamadım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim biraz sakinleşince o da sen beni fiziksel olarak kışkırttın dedi. Şimdi eşyalarımı topluyorum. Bana asla fiziksel şiddet uygulamaz dediğim insandan daha evliliğimin başında bunları gördüm. Ayrıca hamileyim kızlar. Çok daha yeni hem de. Bu güzel habere sevineyim mi bilemedim. Eşim hamile olduğumu biliyor. Boşanmak istiyorum(
Canım düzeleceğini düşünüyorsan boşuna ümit etme çok üzgünüm ama erkekler değişmiyor değişen senin gururun onurun oluyor sakın ezdirme kendini bnce yol yakınken bırak .O son sesi ile bağırarak dibime girince bana bağıramazsın deyip uzaklaştırdım kendimden. Bu bir savunma aslında. Ayrıca belli işler dışında çalışmama izin de vermiyor. Gidip her istediğimi yapamam. Evlenince de iş arıyordum. O ise iş eneden arıyorsun önceliğin çocuk yapmak olmalı diyerek beni fazlaca şaşırtmıştı. Ben bebeği öğrenene kadar iş başvurusu yapmaya devam ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?